Şimdi Ara

Denemekten sıkıldınız mı? (çile)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ağbeyler kendimizden bıktık bu uyundan bıkamadık di mi? start gelmiyo ona çare arıyoruz........ xtrap çalışmıyo ana çare arıyoruz........ serverlar gelmiyo ona aynı çare arıyoruz.......... biz neden hala bu işkenceyi çekiyoruz ? adamlar oyunlarının oynanmasını istemiyor para kazanmak istemiyor.... ama biz inatla bu oyunu oynamak istiyoruz!! afedersiniz ama biz salak mıyız abiler?

• ewt
  • ewt salagız bu durumda öle oluo o slaklar içinde bende warım :(((
  • evet aramızda oyunu sapıklık derecesinde önemseyenler var. mesela oyunda dc olunca hemen gelip buraya dc oldumm aman bittim nolcak şimdi diye konu açabiliyorlar. ve ya luncher gelmiyo öldüm ben napcam, xtrap nolcak......

bu kadar abartan arkadaşların sağlak olduğuna katılıyorum.
    bırakın bunları girerse oynarız gül gibi, girmezse oyundan başka şeyler şeyler yaparız.

acil şifalar diliyorum.
  • bilmiyorum herşey çok karışık...
  • bağımlılık başka bişi değil
  • yeSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
    +1905 k2
  • quote:

Orjinalden alıntı: firstaid

evet aramızda oyunu sapıklık derecesinde önemseyenler var. mesela oyunda dc olunca hemen gelip buraya dc oldumm aman bittim nolcak şimdi diye konu açabiliyorlar. ve ya luncher gelmiyo öldüm ben napcam, xtrap nolcak......

bırakın bunları girerse oynarız gül gibi, girmezse oyundan başka şeyler şeyler yaparız.

acil şifalar diliyorum.

dc oldum diye buraya topic açanlar sanırım okuldan oyun oynamak için kaçanlar yapıyor...(o kadar da okuldan kaçtık oyun düşünceyle gibi...benim düşüncem böyle :S)
  • Ya Cem Uzan tekrar Telsim i alsa da CeptoDc yapsa.Start gelince sms yollasa.Böyle beklemek zorunda kalmak kötü oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: huso2000

quote:

Orjinalden alıntı: firstaid

evet aramızda oyunu sapıklık derecesinde önemseyenler var. mesela oyunda dc olunca hemen gelip buraya dc oldumm aman bittim nolcak şimdi diye konu açabiliyorlar. ve ya luncher gelmiyo öldüm ben napcam, xtrap nolcak......

acil şifalar diliyorum.

dc oldum diye buraya topic açanlar sanırım okuldan oyun oynamak için kaçanlar yapıyor...(o kadar da okuldan kaçtık oyun düşünceyle gibi...benim düşüncem böyle :S)

deişik bi bakış açısı

• quote:

Orjinalden alıntı: metinsbf

Ya Cem Uzan tekrar Telsim i alsa da CeptoDc yapsa.Start gelince sms yollasa.Böyle beklemek zorunda kalmak kötü oluyor.

Güzeldi

• quote:

Ya Cem Uzan tekrar Telsim i alsa da CeptoDc yapsa.Start gelince sms yollasa.Böyle beklemek zorunda kalmak kötü oluyor.

süper ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak26060

quote:

süper ya

iyiymiş bana keşke serverlar gelse ya bende starta gelmemeye basladı :D

• Hi¢'te Salak Veya Aptal Degilim. ßen Üstüme Alınmıyorum ßu Oyunu En iyi $ekil En iyi Char En iyi ItemLe tüm Zevkimi Aldım..

Hala Oynuyorum..

Ugra$mam hi¢ Start Gelmiyormu$ Xtrap mI$ ßilmem Neymi$ ßo$'a zaman Kaybı ßence Arkada$lar ßu oyuna ßagImLI Olmayın gidin okulunuza i$inize Sa¢maLIk ßunLar ßen Orda Adam Kesmi$im Xp'ye Yatmı$Im Ne oLacak walla ßu Oyuna Yeni ßa$Lıyan ßir
    Insan Eskiler Kadar Pk dan Exp PartyLerden Boss Kesmekten ßenim Kadar Zevk Alamaz..

KnightOnline yaLan Hayat gerçek ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MotoChriss

Hi¢'te Salak Veya Aptal Degilim. ßen Üstüme Alınmıyorum ßu Oyunu En iyi $ekil En iyi Char En iyi ItemLe tüm Zevkimi Aldım..

Hala Oynuyorum..

Ugra$mam hi¢ Start Gelmiyormu$ Xtrap mI$ ßilmem Neymi$ ßo$'a zaman Kaybı ßence Arkada$lar ßu oyuna ßagImLI Olmayın gidin okulunuza i$inize Sa¢maLIk ßunLar ßen Orda Adam Kesmi$im Xp'ye Yatmı$Im Ne oLacak walla ßu Oyuna Yeni ßa$Lıyan ßir
    Insan Eskiler Kadar Pk dan Exp PartyLerden Boss Kesmekten ßenim Kadar Zevk Alamaz..

KnightOnline yaLan Hayat gerçek ..

Katılıyorum sana. Sonuçta bu bir oyun unutmayın bağımlısı olmak sakıncalı. Oyuna girmiyorsa ne diye uğraşıyorsunuz gidin film alın film izleyin gidin kiatp okuyun emin olun daha faydalı olacak sizler için. Salaklık konusuna gelince bu oyunu oynayanlar değil. Hayatı bu oyun olanlardan şüphe etmek gerekir

Edit: Salak İthamı ağır oldu biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlooDyLoVe -- 22 Mayıs 2007; 16:12:53 >

• Silinsin flod oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlooDyLoVe -- 22 Mayıs 2007; 16:12:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mcann

quote:

Güzeldi

• evet salaklık parayla mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.