Şimdi Ara

DENEYİMLİ OYUNCULAR YARDIM LÜTFEEEEEEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar iriste şu an 28 level çarım var 69k spsi var ve daha hiç bi skille (cold,fire,light,heuksal,pacheon vs.) ve özelliğe (str,int) vermedim. (China çarı bu arada) sizce daha kaç k sp kasmam gerekir gapımı kapatmaya şu an 28 gapla oynuyorum ve kaç gapa iniim? ve hangi özelliğe verim ? ve hangi skillere verim? full int spear nuker olmayı düşünüyorum sizce uygun mudur ? yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

• Full Int Spear Olcaksan .
    Sana Önerim. Fire / Cold/ Heuksal Çok güzel Bir Buılddir ..
  • build olarak bence full str force fire bow ol ve set olarak pro giyin derim ama bunun + larını 80 lvl den sonra farkedersin ve güçlü bir builddir. iyi oynarsan herkeze karşı ustunluk sağlarsın ama bence ınt yapılandırma yapıcaksan 8 ınt 1 str gidip heuksal fire cold yapmalısın benin fikrim böylece daha sağlam atack olarakda daha iyi bir konumda oluyorsun ve pro giymelisin %45 snow veya %50 snowdan fazlasını kullanmamalısın 110 FF için bayağı biriktirmen gerekir sanırsam 2.500.000 kadar ama fulll 4 gapla giderek 110 a ulaştığındada biraz sp biriktirdiğindede FF olabilirsin
  • teşekkür ederim arkadaşlar başka görüşü olan varsa yorumlara açığım :)
  • yani şimdi bundan sonra 4 gapla oynasam level 110a kadar FF olurmuyum ?? (full int spearci olucam)
  • 4 gapla oynamana gerek yok ya 9 gap yap yada 0 gap gıt lv kas coldu geride tut yeter sp
  • ben fire lightning heuksal yapmayı düşünüyodum hani maksimum verebiliceğim damage o ikisiyle olur diye ama sence coldu mu açtırıyim ?? cold az damage yapmazmı? ve eğer öyleyse de fire light heuksal 3ünden hangi birine vermim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bencede fire-cold-heuksal ol int oclaksan ayrıca cold yapmazsan int te yapma cold ztn damage için değil defans için kullanılıyor.
  • lightning olmadan hızlı yürüyebilcekmiyim
  • %50 drug alırsın yeter
  • light+fire+heyuksal+force
  • light+fire+heuksal+force nasıl olcak 4ü birden?
  • ortaya karışık bişey yap işte
  • ama yetmez ki mastery skillleri
  • Str olacaksanız şu an bow bayağı revaçta.. Fire+cold+pacheon güzel olur..
    Başka bir str char açacaksanız önerim fire+cold'un sabit kalması weapon skillinin değişmesi. (pacheon, heuksal, bicheon)

İnt olacaksanız Lightning+cold+ (bicheon veya heuksal)
    Fire+cold+ (bicheon veya heuksal) yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.