Bildirim
Denge 17 limit sorusu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben de takılmıştım buna açıyla uzunluk doğru orantılı mantığıyla öyle yaptı herhalde. Zaten işlemde mutlak değer olsa da olmasa da sıkıntı yaratmıyor 0 a giderken. -
Teşekkürler ama tam anlamadım ya sınavda çıksa ben yine uzunluk alırım -
Hocam işte açı 0 a giderken gördüğü yayın uzunluğu da sıfıra gidiyo bir şey fark etmez sınavda da bu mantıkla yap geç dediğin gibi löpital de olabilir denklemi kurarsan -
alfanın açı ölçü birimi radyan olduğundan(birşey yazmıyorsa radyan) ve birim çember olduğundan merkezdeki açı ölçüsü ile yay uzunluğu eşit çıkıyor,aynı zamanda yay ölçüsü de.
bölerken de 360 a bölemeyiz 2pi ye bölmeliyiz çünkü açı radyan -
quote:
Orijinalden alıntı: kartalyuvasi
alfanın açı ölçü birimi radyan olduğundan(birşey yazmıyorsa radyan) ve birim çember olduğundan merkezdeki açı ölçüsü ile yay uzunluğu eşit çıkıyor,aynı zamanda yay ölçüsü de.
bölerken de 360 a bölemeyiz 2pi ye bölmeliyiz çünkü açı radyan
Çok sağol hocam radyan olayını gözden kaçırmışım. Teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X