Yedek subaylığı buraya çıkan var mıdır? |
DENİZ EĞİTİM VE ÖĞRETİM K. KARAMÜRSELBEY EĞİTİM MERKEZİ K./ALTINOVA/YALOVA
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhabalar, hayırlı olsun. Ben de Karamürselbeydeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler subay olarak gorev yapacagım ozelden ulasır mısınız
-
En başta burada askerlik yapmadım, oradaki düzeni bana sormayın.
Evime yaklaşık 10km burası, ulaşım hakkında tüyo verebilirim.
Öncelikle İstanbul'dan gelenler varsa hiç harem/esenler'e uğramadan Marmaray ile Gebze'ye kadar gelip Gebze'den Hat700'e (Kocaeli belediyesi, belediye otobüsü, 18m körüklü otobüs koyuyorlar) binip eğitim merkezi önünde inebilirler.
Kocaeli kent kart almanıza gerek yok, temassız kredi / banka kartı ile ödeme yapılabiliyor.
Muğla / İzmir tarafından gelenler varsa efetur / pamukkale / kamilkoç'un Karamürsel seferleri eğitim merkezi önünden geçiyor.
Ankara tarafından gelenler varsa Karamürsel / Yalova otogarlarına uğrayan seferlere bakabilirsiniz.
İzmit otogarda inecek varsa otogardan Karamürsel eğitim merkezine doğrudan dolmuş yok. En az 2 araçla gidilebilir. İzmit otogarda lüks Yalova ve efetur'un İzmit-Yalova seferleri var, onunla eğitim merkezi önünde inebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
teşekkürler
-
eğitimin kocaeli derincede yapılacağı söyleniyor tüm belgelerimde karamürselbey gözüküyor siz nerede yapıyorsunuz ?
-
Nerden bu bilgiyi aldınız? Bende de hep karamürselbey gözüküyor.
-
Benim 396. Dönemden giden arkadaşım da aynı şeyi söyledi. Ancak bizim katılacağımız birlik burası. Belki de buradan derinceye gönderebilirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Usta birliği burasıysa, eğitimi başka birlikte yaptırırlar.
-
398. dönem yedek subay adayı olarak 2025 şubat celbinde gelecek olan herkese hayırlı olsun. teslim olmadan iletişime geçmek isteyenler özelden yazabilir. ayrıca eğitimin karamürselbeyde değil de derince'de yapıldığı söyleniyor bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X