Şimdi Ara

deniz harp okulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kısmetse bu sene deniz harp okuluna girmeyi istiyorum. ancak okuldaki günlük yaşam , derslerin zorluğu , daha çok bi kışla mı yoksa okul mu gibi sorular kafama takılıyor. ayrıca anadolu lisesi öğrencisiyim şimdiye kadar rahat bi yaşamım oldu ordaki disiplin karşısında çok zorlanırmıyım . dho da okumuş olan veya bu konular hakkında bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim. şimdiden teşekkürler...

• Ben iskenderunda acemiliği yeni bitirdim. deniz er olarak

Deniz karadan oldukça farklı.Eğer kesin karar verdiysen okuldan sonra subaylık yapacağın yerlerin hepsi iyi.Poktan yer yok denizcilere.
    İstanbul , İzmir , Muğla , Kocaeli , Çanakkale , Ankara ,Aydın , Hatay , Mersin , Yalova , Antalya ,Bartın , Zonguldak dan başka yer YOK.

Okul nasıl olur dersen normal insanlara göre değil derim.Hep aynı elbise ,hep aynı saç modeli, hep aynı laflar.Disiplinden öte monotonluğun sınırlarını delip geçen bir hayata hazır ol.Başlayıp da pişman olmak da var.Kısaca Leventlik ruhunda damarlarında yoksa hiç bulaşma bu işe.
  • saol cevabın için sanırım en çok pişman olmaktan korkuyorum pek geri dönüşü olmayan bi yol
  • Kışladan ziyade okul tek fark spor,silah eğitimi vs şeylerde olması aşırı zorlanacağını sanmıyorum nasıl okulda derslerde kılık kıyafet zorunluluğun var oradada öyle uniformanla girmen gerekiyor,çarşıya çıkarken sivil çıkamazsın orda yatar orda kalkarsın izinlerinde dışarı çıkarsın okul tatile girince ailenin yanına dönersin.
    Askeri okullara girmek aslında kolay değil yazılı sınavı kazandın diyelim mulaktta neler bekliyor seni bilinmez
    inan bana şuanda Türkiyedeki en iyi mesleklerden biri askeriyeye sırtını dayamak evlenirsin ailen olur lojmanda kalırsın verdiğin kıra ücretleri komik rakamlar ordu evinde yatarsın günlüğü 5,8,10 lira ailenle yemek yersin 10 lira hesap gelir bir bira içersin 50 lik 1.5 milyon doğacak çocukların güvende olur ve kültürle yetişir belirli bir prestijin olur tek kötü yani denizciler için gemide görev yaparsan bi gidersin zor gelirsin o nedenle gemi güverte bölümüne girmemen yada karacı olabilirsin karacılık aslında daha iyidir yahut havacı havacı için baya bir incelerle orası biraz zor ama sen kimseye bakma elinde fırat varsa kaçırma.
    Baktın yapamıyorsun okuldan atılmak için ceza alma yoluna gidersin yada derslerden kalırsın diyelimki okul güzel geçti bitirdin teğmen olarak başladın baktın olacak gibi değil belirli bir zaman sonra istifanı verirsin tazminat alamazsın.

• benim kardeşimde bu sene ÖSS'e giriyor.Merak ettiğim kara,deniz ve hava harp okullarının son iki yılki taban puanları.İnternette biraz araştırdım ama pek bir şey bulamadım
  • okul zor spor disiplin fazla yok ama dersler çok ağır herşey derste bitiyor bilgi almak isteyen olursa pm atsın msn verebilirim.
  • okul zordur ama bittimide teğmensiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Deniz astsubaylıktan yükselmek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.