Şimdi Ara

Deniz/Korsan Temalı Macera Kitapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben oldum olası deniz,gemiler,tekneler ile ilgili ve korsan temalı dizi-film ve kitapları çok sevmişimdir.

Şimdi ise kitap arıyorum.Denizde geçen macerası olabilir,korsan temalı olabilir.Bir maceraya atılıyorlardır vs öyle bir kitap serisi veya kitap var mı?

Şimdilik ben kılıçlar adası ve ateş adası diye bir kitap buldum bu ikisini okuyacağım.Bunlar seriymiş ,3 .kitabı da varmış ama malesef çıkarmamış yayınevi.

• http://www.dr.com.tr/Kitap/Ruzgarin-Suvarisi/Patrick-OBrian/Edebiyat/Roman/Dunya-Roman/urunno=0000000696322

Filmi çok güzeldi, kitabı da çevrilmiş. Gecen ay kitapcida görmüştüm. Bir ara okumayı düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Routine

http://www.dr.com.tr/Kitap/Ruzgarin-Suvarisi/Patrick-OBrian/Edebiyat/Roman/Dunya-Roman/urunno=0000000696322

Filmi çok güzeldi, kitabı da çevrilmiş. Gecen ay kitapcida görmüştüm. Bir ara okumayı düşünüyorum.

teşekkürler en yakın zamanda alacağım detaylı bir tarihi denizde geçen romanmış,severim büyük ihtimalle

• Mobydick

Yaşlı adam ve deniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Define Adası
  • Denizin Çağrısı - Jack London

kesinlikle okumalısınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okumadım ama Jack London - Deniz Kurdu olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp3446

Define Adası

Hocam yazarı kim kitabın acaba ve hangi yayın önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciganito

quote:

Define Adası

Robert Louis Stevenson. İş Bankası öneririm. Galiba bir çocuklar için olan versiyonu var bir de normal olan. Normal olan zaten modern klasikler serisinde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ciganito

quote:

Define Adası

Robert Louis Stevenson. İş Bankası öneririm. Galiba bir çocuklar için olan versiyonu var bir de normal olan. Normal olan zaten modern klasikler serisinde.

Onun için sordum zaten, fiyat olarak ucuzların çoğu çocuk kitabına benziyor. Bir araştırayım hocam sağolun.
  • Korsanlar arasinda yaşam ı okuyorum bu kurgudan ziyade gercek korsanlarin hayatini anlatiyor nasil giyinirlerdi ne yerlerdi motivasyonlari neydi, vesayre hos kitap.

• Michael Crichton - Korsan Günlükleri öneririm. Crichton kitapları zaten çok güzeldir.
  • İskender Pala - Efsane

Barbaros Hayrettin Paşa temalı ama farklı hikayeler de mevcut

• Son mesaj hariç Türk edebiyatından kitap girilmemiş, 2 güzellik de ben yazayım;

1- Aganta Burina Burinata (İlk akla gelmesi gereken kitaptır)
    2- Amat (Dili her babayiğide hitap etmez, edebi zevkin varsa mutlaka bak.)
  • Bakınca Çocuk Kitabı Gibi Görünebilir Ama Çok İyidir Sinbad / Sinbad Gizli Vadi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.