Şimdi Ara

Deniz Ulaştırma-Gemi makina?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben internetten bu bölümleri ne kadar araştırsamda anlamadığım bişey var.Deniz ulaştırma işletmeden mezun olan güverte,gemi makina,deniz ulaştırma mühendisleri olabiliyor diye biliyorum.Fakat üniversitelerin bölümlerine baktım mı bi Deniz ulaştırma işletme mühendisliği var bi de Gemi makina işletme mühendisliği.Peki bu durum nasıl oluyor.Bu 2 gemi makina işletme bölümü aynı mı?Kafam karıştı lütfen yardımcı olunuz.Ayrıca güverte ile makina maaşları birbirine yakın mıdır?

• Ayrıca bu alanlardan mezun olan kişilerin diğer gemi adamı olmak isteyenler gibi milli eğitimin sınavlarına girmeleri zorunlu değil dimi?Yani 4yıllık üniversiteyi bitirip direk gemi adamı olabiliyor muyuz?
  • Deniz ulaştırma ve güverte aynı bölüm isimleri bitirince kaptan oluyorsun / Gemi makine okursan gemideki makinacı oluyorsun maaş olarakta deniz ulaştırma bir adım önde galiba ama denizciliği herkes yapamaz yüzlerce kez düşün eğer illa okıcam diyorsanda deniz ulaştırma oku
  • Denizcilik okuyan biri olarak soluyorum maaslar her ikisi icinde ayni kaptan olmak istiyosan deniz ulastirma makineyi seviyorum diyosan makina oku ama herkes yapamaz bu isi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.