Şimdi Ara

Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
34
Favori
50.231
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Emekli bonus - sanal kart => Kampanya var. ( Kart bide yeni geldi. hem ilk 3 ay 200tl ekstre indirimi hemde bununla birleşti )

Net bonus - sanal kart => kampanya var.

Bonus gold - sanal kart => kampanya yok.

Çıkmayan arkadaşlara soruyorum geçenki 11.11 bonusu da çıkmadı mı sizde? O kampanya benim bonus gold yine yoktu  

• abalbil kullanıcısına yanıt

Ben de bunu soracaktım ilk 3 ay 200 TL ile birleştiğini nereden teyit ettiniz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mexalon M kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerini arayıp kampanyamız var ilk 3 ay 200tl ekstre iadesi dediğimde ( bu arada harcamam 1200tl oldu elektronik ürün alımı ) iade olmaması durumunda bu kampanyadan yararlanacaksınız ayrıca bonus vs. olanlarda ayrıca zaten katıldıysanız kazanacaksınız dedi. Israrla bugünü sordum 20 dakika kadar bekledikten sonra evet bundan da yararlanıyorsunuz dedi.

Zaten mantıkende olması gereken budur.

Sonuçta ilk 3 ay 200tl ekstre indirimi kredi kartı teşvik için yapılan birşey. Sanal kart ise çoğu müşteriye çıkan birşey. Birleşmemesi saçma olurdu.

Fakat kampanyanın çıkmaması daha ilginç ve sadece bende çıkmıyor. Tüm aile yararlandı.

• faydalandık..

• Sanal kartım açık lakin hiçbir şekilde kampanayı göremedim.Ne asıl kartın ne de sanal kartın kampanyalar kısmında.Bilgisi olan var mı?

• bilgi için teşekkürler. kampanyalarda sanal kartı seçince bendede çıktı. 400 e 200 tl inanılmaz iyi bir kampanya. patron çıldırdı resmen. ben kartı iptal edecektim ama bu şekilde devam ederse yıllık kart aidatı verir gene de kapatmam valla.

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt

bende iptal düşünüyordum ama bu ay dan sonra 1 sene kapatmam daha

110 eticaret

60 elektronik

30kaptanın görevi

20 fatura derken 220tl bonus gelmişti, bu kampanyayla 420tl, önümüzdeki ayın kaptanın görevini de ekleyince 450tl bonus gelmiş olacak 2 ayda.

• Denizbank kart aidati alsa bile kapatmam artık

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Hocam kaptanın görevi adım sayisini nasıl yapıyoruz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

Hocam çok sağol sms ile katıldım

• barosgoal B kullanıcısına yanıt

google fit yüklüyorsun, denizkartımda en sola gelince profil var, orada ayarlardan fit ile eştiriliyordu galiba. en az limitten taksitli n.avans çekilip vadeliye atılsa 50tl de kazanılır bu ay aslında

• Kampanya gelene geliyor, sonradan kaybolmuyor. Ben de yeni haberdar oldum, baktım bana da gelmiş. Harcama yapınca kazandınız mesajı geliyor mu, mesela geçenlerde hepsiburada harcamasında indirim kazandınız mesajı gelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet0691 -- 24 Kasım 2021; 18:24:10 >
  • 200. Alkış benden

• Evde iki kart var.Birinde yok kampanya

• Erturrk kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Eşim adına 3ay önce denizbank kart aldım. İnternet 200tl iadesi için. Eğer bu kampanyaya da dahil olursa bende kapatmam denizbonusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro26 -- 24 Kasım 2021; 18:37:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal karttan değil de fiziksel karttan kampanyaya katılım yaptık. Sıkıntı olur mu? Kampanyaya katılmış gösteriyor sanal kartdada

Aynı fikirdeyim. Benim de şu an kadar 3*200 iadeleri hariç kazandığım bonus 250 TL civarında.Deniz Bonus ve TEB Bonus bize rehberlik yaptığınız için teşekkür ederim.

Aidat yansıyınca şansımızı bir deneriz. Ne kadarını geri alabilirsek artık.

• Kampanyaya katıldım. Trendyol cüzdana yükleme yaparsam hem 400 / 30 hem de 400 / 200 kombo olur. Trendyol cuzdan işlemleri kampanyadan sayılır herhalde.

Teşekkür ederim hocam 🙏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kuzeydebiryer kullanıcısına yanıt

400/30 meçhul , cüzdan a yükleme de bonus posundan farklı bir postan çekiyor olabilirmi ki

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.