İki karttan alışverişi yaptım ikisi de Trendyol cuzdan ile oldu. İşlemlerde Trendyol olarak gözüküyor harcama. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
İki karttan alışverişi yaptım ikisi de Trendyol cuzdan ile oldu. İşlemlerde Trendyol olarak gözüküyor harcama. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
şimdi de bende de çıktı kampanya. valla çok iyi 400 e 200. |
400 e 30 hangi kampanya hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
müşteri hizmetlerini aradım, kampanya bana niye tanımlanmadı dedim, temsilci ;sistemde katılım sağladığınızı görüyorum dedi. 7 aralıkta yüklenmezse mahkemelik oluruz diyerek görüşmeyi sonlandırdım )) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 24 Kasım 2021; 19:42:38 > |
400/30 e ticaret kampanyası bende gözükmüyordu, sms ile katıldım ama uygulamada gözükmüyor hala. umarım geçerli saymışlardır :) |
daha önce sizde de mi görünmüyordu hocam kampanya ? |
bende çıkmadı siz nasıl yaptınız ? |
yok malesef. bitti mi acaba kampanya ? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercilless -- 24 Kasım 2021; 20:0:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sadece kredi kartına mı ait bu kampanya? banka kartım var ama gözükmüyor |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
özel bişi yapmadım ilk başta yoktu akşamüstü baktığımda çıktı. ordan katıldım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 24 Kasım 2021; 20:9:16 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
40 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
netkartta 12 sanalda 31 |