< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Denizbank Kampanyaları ANA KONU... (8. sayfa)
-
-
Bu sene her ay geliyor kaptanquote:
Orijinalden alıntı: cheem
Her ay mı oluyor, belli dönemlerde mi oluyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende kampanya var diye açmıştımda 155 tl aidat verdim ama 1 yılda baya kampanya yapmıştı. bayadır kampanyası yok ve aidatı 210 tl olmuş. aidatsız kart aldım kapatıcam ben.
aidatsız olan karta (netkart) kaptan gelmiyor heralde ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty3535123 -- 9 Mayıs 2022; 12:28:35 > -
Benden de aiadat kesilmişti ben tüm borcu ödedim kapatın dedim bu zaman da ne aiadatti dedim ve iade ettiler . Tek şart 1 sene kapatmayacaksiniz dediler..
Geliyor.
-
Merhabalar yıllık aidatı hangi ay yansıtıyorlar acaba ?
-
kaptanın görevlerinde Adımla Kazan 50000 adım görevi önceden çalışıyordu. adımla kazan'dan bir görevi tamamlıyordum ben.. ancak 2 aydır çalışmıyor. ayarlardan adımla kazan'a girince önce bir rakam gösterip sonra 0 gösteriyor. hiç ilerlemiyor sanki. günlük olarak da adım sayısını grafik olarak gösteriyor ama hesapta hep sıfır gösteriyor. böyle durumda olan var mı? çalışması için ne yapmak lazım?
-
Sol üst köşedeki adam logosu-sağ üst köşe ayarlar logosu-adımla kazan sağa doğru kaydırarak bu ay yazan yere gelince yenilenir.
-
O zaman hersene aynısını mi yapacaklar sürekli uzatarak devam mi edilecek
Son kaptan bonusu ne zaman yatıyordu arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana 30 TL bonus yattı lakin anneme henüz gelmemiş herhalde sırayla falan yükleme yapıyorlar
Benim 50 de yattı 👍🏼
Bu ay yeni kampanya henüz uygulama da görünmüyor, zahmetsiz her ay 30 TL alıyordum
Bilgi için sağ olun.
Geçen ay 8'inde gelmişti kampanya sanırım. Doğru mu anımsıyorum?
-
Rica ederim geçen ay hangi gün geldiğini tam hatırlamıyorum bende 😀 ama geç gelmişti sanırımquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugBilgi için sağ olun.
Geçen ay 8'inde gelmişti kampanya sanırım. Doğru mu anımsıyorum?
Kaptan gelmiş arkadaşlar
Kampanya katılımı saymıyor, hepsine katılmayın.
Kampanya katılımı ve fatura ödeme saymadı. Dikkatli olun.
Tüm kampanyalara da katılmıştım sayılmadı. Bildirim oluşturdum umarım çözülür özellikle beklemiştim bu güne kadar boşa gidecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X