< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Denizbank Kampanyaları ANA KONU... (9. sayfa)
-
-
Kampanya katılımı düzelmiş mi ? Katılmadığım tam 3 tane kampanya Kalmış :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu an katıldım. Kampanya katılım, alkış sağladım. Ardından otomatik olarak limit arttırım da oldu. 3. Kaptan seviyesinde görünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demek ki düzelmiş teşekkürler hocam
Rica ederim hocam. Şimdi fatura da ödedim ve 4. yıldız oldu.
keşke faturayı sanal kartla ödeseydiniz. O zaman 2 yıldız birden alıp 5.yıldızınızı almış olurdunuz.
-
Sanal kartla da ödedim ama… öncesinde kredi kartıyla ödemiştim. Bunu bilmiyordum, teşekkürler.
Kampanya katılımları sayaca işlemedi bunun için nereden talep oluşturmamız lazım
benimde durum aynı oldu henüz dönüş olmadı, twitterdan da yazabilirsiniz bildirim oluşturuyorlar
-
genel sorun
-
Kaptan bozuk sanal kartta işlemedi
-
Bende de annemde de işlemedi kampanya katılımları bir de var olan kampanyaların hepsine katıldım başka katılabileceğim kampanya kalmadı 🤣
Sorun olduğunu yazanları görünce kampanya katılımı ve alkışları sabah yaptım. Sayaç işledi.
Diğer işlemler için hesap kesimini bekleyeceğim.
Bilgi veren herkese teşekkür ederim.
-
Denizkartim uygulamasinda onceden islemler ara tusuna adım yazinca adimla kazan cikiyordu, simdi nerde bu adimla kazan ?
Merhaba taksitli nakit avans kullanımı nasıl oluyor acaba en az ne kadar çekmek gerekir
En az 250 TL diye biliyorum, fakat gelecek bonus ile faiz gideri nedeniyle helal paranı harama cevirirsin ,
250tl. en az 4 taksit
-
bunu yazan vatandaşın faizli bankacılıkta hesabı ve kredi kartı var mı ?
-
Eğer bu kadar dini hassasiyeti olan biri varsa samimi olsun, katılım bankalarına bile bulaşmasın.
-
sanal kart harcama için dün 1 TL hepsiburada dan alışveriş yaptım. ilerleme olmadı. neden acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X