hallettim sıkıntı yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 29 Nisan 2022; 13:12:37 > |
Bildirim
hallettim sıkıntı yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 29 Nisan 2022; 13:12:37 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Uygulamayı açıp sağ alt köşede bulunan + işaretine tıklayın. Aktivite ekleyin deyip adım sayısına 50 bin yazın. Saatini de önümüzdeki 2 saate ayarlayın. Böylece 2 saatte 50 bin adım atmış olacaksınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsalSayı11 -- 5 Mayıs 2022; 21:37:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 5 Mayıs 2022; 20:33:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
bu ay için kampanya yok sanırım |
Kaptan gelmiş kampanyalarda en altta ama katılım saglanamiyor ana sayfada yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yarın görünür belki hocam. Gelmesi bile yeterli kaptanın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, görevler nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Denizbank hesabım yok. O yüzden görevleri öğrenmek istedim. Hesap açarım güzel kampanyalar var ise < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |