Şimdi Ara

Denizbank kart iptaline 50 TL bonus verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
6.610
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün denizbank GSBonus kartımın borcunun büyük bir bölümünü yatırdım. Ardından kartı kullanmamak adına kapattırmak için denizbank müşteri hizmetlerini aradım.

Telefonu açan bayana kartımı iptal ettirmek istediğimi dile getirdim. Kendisi çıkan yeni bir yasadan bahsetti ve bankamızla bir anlaşmanız var bunu bozarsanız ileride kredi çekme kredi kartı almada sıkıntı yaşarsınız dedi. Olsun iptal ettirin dedim, 50 TL karşılıksız bonus yükleyeceğim dedi. hmm dedim ve bunu yanında sizden kart ücretide talep etmeyeceğiz dedi. Tamam ama limitimi 500 liraya düşürün dedim biraz düşündü onada tamam dedi.

Anlayacağınız 50 TL kapmak için sizde bir iptali deneyin az para değil :) dönem içi bilgilere baktığımda 50 TL nin yüklendiğini gördüm. Karşılığında da sözünüze karşılık bonus gibi bir şey yazıyordu.

• 3 yıl kullandım denizbank gs bonus'u. ilk iki yıl aradım kart ücretini iptal ettiler. 3 yıl aradım iptal edin yoksa kapattırırım diye tamam kapattım, kartı yırtıp atabilirsiniz dedi tak diye. Sağları solları belli olmaz yani :)
  • Denizbanktan bonuskart geldi, ilk ekstrede 5,50 TL kart bedeli gordum, hemen itiraz ettim ve karti kapattim, 7 gun sonra (21.02.2014) aradilar, sizi kaybetmek istemiyoruz dediler ve 50 TL bonus verdiler, cok duygulandim, hemen karti actirdim,

Daha once beni kaybetmek istemeyen kimsem olmadi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yer_cekimi -- 22 Şubat 2014; 6:22:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen iptal etmeyip pparayı alyolar.Bu sene bana da 50 tl bonus verdiler.Harcadık bile
  • Bende harcadım ama şu dikkatimi çekti esktrede sözünüze karşılık bonus diyor. Neyin sözünü verdik biz şimdi?
  • Bende Aralık ayı içerisinde kapatmak için aradım 30 TL yükleyelim demişlerdi.Demek ki 50 TL ye çıkardılar.
  • Burak Duran B kullanıcısına yanıt
    Genelde belirli bir süre kartı kullanıma devam etme sözü oluyor bu.Örnek olarak 6 ay daha kartını kapatmama sözü
  • quote:

Orijinalden alıntı: yer_cekimi

Denizbanktan bonuskart geldi, ilk ekstrede 5,50 TL kart bedeli gordum, hemen itiraz ettim ve karti kapattim, 7 gun sonra (21.02.2014) aradilar, sizi kaybetmek istemiyoruz dediler ve 50 TL bonus verdiler, cok duygulandim, hemen karti actirdim,

bizi unuttun
  • iş bankası mmaximumdan alan yok mu

• Fırsatçılık ne zamandan beri sıcak fırsat oldu? Bu nasıl sıcak fırsat konusu.. Konu şikayet edilmiştir.
  • deneyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: yer_cekimi

Denizbanktan bonuskart geldi, ilk ekstrede 5,50 TL kart bedeli gordum, hemen itiraz ettim ve karti kapattim, 7 gun sonra (21.02.2014) aradilar, sizi kaybetmek istemiyoruz dediler ve 50 TL bonus verdiler, cok duygulandim, hemen karti actirdim,

:( Bende çok duygulandım :(
  • Bu tip durumlardan istifade edenleri kınıyorum

• Arkadaslar bunun firsatcilikla ne alakasi var 50 tl bonusu sozumuze karsilik veriyor babamizin hayrina vermiyor adam.

• Dün kart ücreti için iptal başvurusu yaptım. Bugün geri dönerek; "kartımın GS Bonus oldugunu, kulube bu paranın aktarıldıgını, kulube destek oldugumu" ifade ettiler. Ben de kombinem oldugunu, dergi aboneliğimin oldugunu; geçen seneler kart ücretine karşılık bonus aldığımı , bu sene kart ücretini yeni kanun gereği alamayacağımı düşündüğümü; ancak bu kartı kullanan ve iki hafta içinde 50 tl bonus yüklenen arkadaşlarım oldugunu, başka platformlar üzerinden bu bilgiyi aldığımı söyledim. Madem arkadaşlarınıza bu şekilde bir iade varsa aylık 250 TL civarı 3 aylık harcama sözüne karşılık 50 tL bonus yükledi.. (Halbuki ilk iki sene kart ücreti kadar bonus yüklemelerine karşılık geçen sene tam bir hafta sinir harbi yapmış ve kartı kapatma tehdidine karşlılık kartı kullanıma kapatmışlardı ve ertesi gün kartı açmak istediğimde madem öyle 25 TL yükleyelim demişlerdi. Bu sene uğraştırmadılar))))

• ben de aradım 10 dakika önce ve 50 tl bonus yüklediler. Kart aidatı da kesilirse arayın iade ederiz dediler teşekkür ettim valla
  • allahtan bulsun deniz bonus bende 82 tl kart ucreti kestiler aradim dedim neyin kafasi bu dediler inceleyilim sonra 3 gun sonra inceledik kart ucretinizi vermiyoruz kestik dediler bende aradim borcumu odedim kapatin dedim ozaman kapatmayin iade edek dedi ama aylik 250 harcama yapin bende salak gibi 100 olursa tamam dedim 3 ay sozune anlastik hemen atlamasaydik 50 tl kapacaktik :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak Duran

Arkadaslar bunun firsatcilikla ne alakasi var 50 tl bonusu sozumuze karsilik veriyor babamizin hayrina vermiyor adam.

Arkadaş herangibir söz vermiş sayılmıyorki. O gün an itibariyle kapatmamak için 50 TL yi kabul ediyor ama 50 lira bonusu kullandıktan sonra kartı kapatma hakkı yine var.
    Banka istediği kadar sözünüze vs gibi saçma sapan lafları yazsın elle tutulur birşey yayok. TL faizi yüksek olduğu sürece bu kredikartı modası devam eder ülkemizde.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightbreaker -- 27 Aralık 2015; 14:01:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.