Şimdi Ara

Denizbank NET KART Fırsatları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
975
Cevap
31
Favori
39.899
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: azad012

quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

Denizbonusu olan başvurabiliyor mu bu karta?Limit tek mi oluyor yoksa ayrı ayrı mı değerlendiriliyor?

deniz bonus var bende başvurdum hemen onaylandı ve gönderdiler.limit ortak.

Cevap için teşekkür ederim.Bende başvurayım o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad012

quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

Denizbonusu olan başvurabiliyor mu bu karta?Limit tek mi oluyor yoksa ayrı ayrı mı değerlendiriliyor?

deniz bonus var bende başvurdum hemen onaylandı ve gönderdiler.limit ortak.

ben de başvurdum bonus vardı
    ilk hafta aradılar açamadım
    2. hafta aradılar açtım sıfırdan başvuru alır gibi yaptılar.
    öyle onaylandı. ne saçma iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Net kart indirim mi bonus mu veriyor?İndirim veriyorsa ok daha güzel puan harcamakla uğraşmayız.
  • Arkadaşlar Denizbank POS'u üzerinden Turkcell fatura nasıl ödeyebiliriz?

İnternetten öderken Denizbank POS'u olarak gözükürmü? teşekkürler.
  • @Adalet mülkün temeli
    %10 iadeyi direkt karta arti olarak geciyor, bonus gibi kullanmak gerekmiyor. Ayrıca alisveris bonusu da veriyor ilave olarak diger bonus kartlar gibi az da olsa.

@azad012
    Paketin alindigi günden itibaren 1 ay gecerliymis. Aybasi aysonu (1-30) değil yani.

• Arkadaslar ben de basvuracagim ama kart limitim dolu.Maastan yuksek meblag bildirirsek sonra maliye ile basimiz agrimasin.

• bonus özelliği var mı
  • Başvurdum fakat hala değerlendiriliyor yazıyor halbu ki denizbonus artım var kullanıyorum.
  • bugün kartı bkm express e ekleyeyim dedim kabul etmedi
  • Arkadaşlar Denizbankın mesaj numarasının uzunu var mı? Mümkünse mesajları paketimden göndereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar37

Arkadaşlar Denizbankın mesaj numarasının uzunu var mı? Mümkünse mesajları paketimden göndereyim.

Denizbankin uzun sms numarası yok diye biliyorum bilip de paylaşan olursa seviniriz.

• Arkadaşlar, bu Denizbank, daha 11'inde yatıracağı 5x75 Ramazan bankamatik kartı kampanya puanlarını/iadesini bile yatırmadı. Bunu yatırıyor mu?
  • Bugünü netsanal ve nethaftasonu indirimiyle birleştirme düşüncesiyle beklemiştim. Bugün paket detaylarına eklenen ibareye bakın

Netsanal paketi nethaftasonu paketi ile birleştirilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulex

Bugünü netsanal ve nethaftasonu indirimiyle birleştirme düşüncesiyle beklemiştim. Bugün paket detaylarına eklenen ibareye bakın

Netsanal paketi nethaftasonu paketi ile birleştirilemez.

Birleşmezse bir anlamı kalmaz kartı iptal ettireyim o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plumbium1

Arkadaşlar, bu Denizbank, daha 11'inde yatıracağı 5x75 Ramazan bankamatik kartı kampanya puanlarını/iadesini bile yatırmadı. Bunu yatırıyor mu?

Bu zamana kadar katıldığım hiçbir kampanyayı ben talep oluşturmadan yatırdığını hatırlamıyorum.
  • Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Hocam, anladım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_JeoGenc_42

bonus özelliği var mı

Var ama sadece alisveris bonusu veriyor. Bonus kampanyalarında geçmiyor. Denizbonus sayfasındaki TATİL, ELLİ gibi kampanyalara eklenmiş Net kart dahil değildir diye. İgaranti gibi düşünmek lazim o da Bonus kampanyalarında geçmiyor ama kendine özgü indirimler yapiyor.

• Aldiginiz paketler izleyen ay ücreti karsiliginda otomatik yenileniyor, haberiniz olsun. Kullanmayacaginiz paketleri iptal ettirmek gerekiyor SMS ile

• ek kart çıkarttım ve paketi aldım ama indirim vermedi. müşteri hizmelerini aradım paketi almamışsınız diyor.müşteri hizmetleri hiçbirey bilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dresdner

Aldiginiz paketler izleyen ay ücreti karsiliginda otomatik yenileniyor, haberiniz olsun. Kullanmayacaginiz paketleri iptal ettirmek gerekiyor SMS ile

Denizbank'ın internet şubesine başvurular bölümüne NetKart ile ilgili bölüm eklenmiş. Buradan paket ekleme ve iptal yapılabiliyor. Yani SMS gönderme zorunluluğu kalmamış görünüyor. Ben internet üzerinden paket ekledim ve paket ücreti karta yansıdı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.