Şimdi Ara

Denizbank NET KART Fırsatları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
975
Cevap
31
Favori
39.899
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

* DenizBank A.Ş, tüm paket seçenekleri ve katılım koşullarını tek taraflı iptal ve değişiklik hakkını saklı tutar.
  • Teşekkürler bilgi için. Ekleyelim hemen ilk mesaja

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • warline kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bahsettiğiniz bölümde paket izleme ve iptal seçeneği görüyorum, paket ekleme alanını göremiyorum onu nasıl yapıyorsun?
  • Başlık çok faydalı olmuş teşekkür ederim.

Artık bankalar cıvıtmaya başlamıştı
    4 tane 100 e 20 puanlar vs...
    İlaç gibi geldi.
    Akaryakıtta Pocell 12 kr indirimi ile birleşince çok uyguna gelecek.

Kartın paket ücreti dışında ücretli bir kalemi var mı onu merak ediyorum.
    Bir de internet bankacılığı açtırmak istersem bankaya gidip hesap açtırma vs. zorunluluğu?
  • yasar37 kullanıcısına yanıt
    Paket Başvurusu menüsünden ekleme, Paket İzleme/İptal menüsünden de iptal edebiliyorsun.
     Denizbank NET KART Fırsatları
  • tlf actılar dün bilgilerimi istediler verdik bakalım gelecekmıs ıs adresıne
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

tlf actılar dün bilgilerimi istediler verdik bakalım gelecekmıs ıs adresıne

14 gündür bana dönecekler arayıp iptal ettireyim diyorum başvuruyu.
  • tüm kampanyalarına katıldım ve toplam 200 tl indirim + 70 tl bonus kazandım (giyim 200 tl harcadım) . üye işyeri şartı yoktur. haftasonu kampanyası akaryakıt ile birleştirilebilir. denemedim ama bence gıda veya market kampanyası ile haftasonu birleştirilebilir. ama gıda ve market kampanyaları birleştirilemez. gıda dediği işyerleri örnek : kasaplar, tavukçular, manav vs.. market illaki market olacak. daha doğrusu alışveriş yaptığınız yer market veya bakkal olabilir ama bankanın sizin alışveriş yaptığınız yerin sektör bilgisine göre indiriminizi yapar.

mesela bakkal dan alışverişte kartla ödeme yaptığınızda banka bu işyerini market kategorisine dahil etmeyebilir. çünkü o işyeri sektör bilgisi bankada farklı olabilir. çekim yaptıktan sonra bankadan sektör bilgisini öğrenmeniz lazım. işyerindeki pos cihazı bankadan bankaya sektör bilgisi farklılık gösterebiliyor. akbank gıda olarak görürken denizbank su ürünleri olarak görebiliyor. slip te gıda veya market yazması da önemli değil. önemli olan sektör bilgisidir. puan ve indirimler buna göre yapılıyor.

aynı işyerine ait birden fazla pos cihazı var ise; her banka bunların hepsini farklı farklı sektör olarak ta görebilir; aynı da görebilir. bu söylediğim küçük işyerleri için geçerlidir. mesela migros, metro market olarak görüntülenir. ama metro nun tekel bölümü market olarak geçmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suat2807 -- 22 Ağustos 2014; 10:09:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: suat2807

tüm kampanyalarına katıldım ve toplam 200 tl indirim + 70 tl bonus kazandım (giyim 200 tl harcadım) . üye işyeri şartı yoktur. haftasonu kampanyası akaryakıt ile birleştirilebilir. denemedim ama bence gıda veya market kampanyası ile haftasonu birleştirilebilir. ama gıda ve market kampanyaları birleştirilemez. gıda dediği işyerleri örnek : kasaplar, tavukçular, manav vs.. market illaki market olacak. daha doğrusu alışveriş yaptığınız yer market veya bakkal olabilir ama bankanın sizin alışveriş yaptığınız yerin sektör bilgisine göre indiriminizi yapar.

mesela bakkal dan alışverişte kartla ödeme yaptığınızda banka bu işyerini market kategorisine dahil etmeyebilir. çünkü o işyeri sektör bilgisi bankada farklı olabilir. çekim yaptıktan sonra bankadan sektör bilgisini öğrenmeniz lazım. işyerindeki pos cihazı bankadan bankaya sektör bilgisi farklılık gösterebiliyor. akbank gıda olarak görürken denizbank su ürünleri olarak görebiliyor. slip te gıda veya market yazması da önemli değil. önemli olan sektör bilgisidir. puan ve indirimler buna göre yapılıyor.

aynı işyerine ait birden fazla pos cihazı var ise; her banka bunların hepsini farklı farklı sektör olarak ta görebilir; aynı da görebilir. bu söylediğim küçük işyerleri için geçerlidir. mesela migros, metro market olarak görüntülenir. ama metro nun tekel bölümü market olarak geçmez.

o zaman önce 1 tl çektirip bankayı aramak lazım dimi? sektör ne diye

• Arkadaşlar opet online akaryakıt indiriminden faydalanabiliyor mu? Birde Gıda paketi gibi paketlerde üye işyeri şartı var mı yok mu? Şartlarda anlaşmalı diyor kafamı karıştırıyor o madde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

tüm kampanyalarına katıldım ve toplam 200 tl indirim + 70 tl bonus kazandım (giyim 200 tl harcadım) . üye işyeri şartı yoktur. haftasonu kampanyası akaryakıt ile birleştirilebilir. denemedim ama bence gıda veya market kampanyası ile haftasonu birleştirilebilir. ama gıda ve market kampanyaları birleştirilemez. gıda dediği işyerleri örnek : kasaplar, tavukçular, manav vs.. market illaki market olacak. daha doğrusu alışveriş yaptığınız yer market veya bakkal olabilir ama bankanın sizin alışveriş yaptığınız yerin sektör bilgisine göre indiriminizi yapar.

o zaman önce 1 tl çektirip bankayı aramak lazım dimi? sektör ne diye

öyle de yapabilirsiniz. ama aynı gün ararsanız belki MH size muhasebeleşmediği için yardımcı olamayabilir. 1 gün bekleyip aramanızı tavsiye ederim. denizbank MH ye hızlı erişim = 4440800 > rusça konuşma bitince 8 > 2 > kart no > şifre
    akbank MH ye hızlı erişim = 4442525 > 1 > kart no > şifre > kart bilgilerini okumaya başlayınca * > 5 > 0
    yapıkredi > 4440444 > 1 > 4 > 3
    vakıfbank > 4440724 > 2 > 0 > 2 > kredi kart no > şifre

akaryakıt istasyonları akaryakıt olarak görünür.
    büyük marketler (migros, groseri, ekoroma, metro) bunlar market olarak görünür. küçük marketler market olarak görüntülenmeyebilir. market kategorisi de şu şekilde oluyor. pos cihazındaki işlem miktarı ile ilgili. bazen de bankada müşteri temsilcisi marketten başka sektör olarak kaydedebiliyor. pos sahibi banka ile görüşüp su ürünlerinden markete çevirebilir. bunun için aylık belli bi ciro isteyebilir (aylık 30000 tl lik pos tan geçmesi lazım gibi)

şu an canlı örneğini yaşamaktayım. ama yapı kredi pos vardır. yapı kredi, akbank, vakıfbank market veya gıda olarak görüyor. denizbank gıda veya market olarak görmüyor. pos cihazı değişince de daha önce market olan bir işyerinin sektör bilgisi değişebiliyor.

bi işyeri var bir tane pos cihazı gıda, biri market, diğer pos cihazı diğer kategorosinde, diğer pos cihazı da restaurant geçiyor. aynı kişiye ait 4 pos 4 farklı bankadan. unutmayın her pos cihazının sektör bilgisi bankadan bankaya değişiklik gösterebilirde göstermeyebilir de. bu küçük işyerleri için geçerli.

katıldığınız kampanyaların süreleri mesaj attığınız tarihten itibaren 1 aylıktır. eğer her ay aynı kampanyalara katılacaksanız, 12 sinde mesaj atmışsanız, her ay 12 sinden sonra harcama yapın. Ekstre kesilince kampanyaya bir daha dahil olmazsınız, ayın 12 si geçince kampanyaya dahil olursunuz. her ay aynı kampanyalara katılacaksanız, hesap kesim tarihinde kampanya mesajlarınızı atmanız sizin yararınıza olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suat2807 -- 22 Ağustos 2014; 12:39:40 >

• her pakete ücret vermek sıkıntı
    ama her paketten alışveriş yapıldı mı avantajlı olur
  • suat2807 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: azad012

net paketler sadece denizbank pos cihazı olan yerlerde geçerliymiş. garanti bonus üye işyerinde yaptığım alışveriş geçersiz malesef.

yanlış bilgi vermeyelim. böyle bir şey yoktur. SADECE fatura ödemesindeki indirmde vardır.
    "** Fatura ödemelerinde indirimden faydalanabilmek için ödemelerin DenizBank POS’larından yapılması gerekmektedir."

ben tüm kampanyalarına girdim. hiçbiriside üye işyeri değildi. sektör bilgisi doğruydu. hepsinden indirim kazandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suat2807 -- 22 Ağustos 2014; 13:01:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Başlık çok faydalı olmuş teşekkür ederim.

Artık bankalar cıvıtmaya başlamıştı
    4 tane 100 e 20 puanlar vs...
    İlaç gibi geldi.
    Akaryakıtta Pocell 12 kr indirimi ile birleşince çok uyguna gelecek.

Kartın paket ücreti dışında ücretli bir kalemi var mı onu merak ediyorum.
    Bir de internet bankacılığı açtırmak istersem bankaya gidip hesap açtırma vs. zorunluluğu?

Katilim ücreti dişinda kartin masrafi yok. Aidatsiz kredi karti bu. Ama banka hesabindan yapilacak diğer işlemlerdeki guncel masrafları Bankanin sayfasından takip etmekte fayda var. İnternet şubesi için de "kartli giriş" seceneginden deneyin bir belki oradan sınırlı menulere ulasim vardır.

• quote:

quote:

net paketler sadece denizbank pos cihazı olan yerlerde geçerliymiş. garanti bonus üye işyerinde yaptığım alışveriş geçersiz malesef.

yanlış bilgi vermeyelim. böyle bir şey yoktur. SADECE fatura ödemesindeki indirmde vardır.
    "** Fatura ödemelerinde indirimden faydalanabilmek için ödemelerin DenizBank POS’larından yapılması gerekmektedir."

ben tüm kampanyalarına girdim. hiçbiriside üye işyeri değildi. sektör bilgisi doğruydu. hepsinden indirim kazandım

kampanya detayları için müşteri hizmetlerini aradım ordan verdiler bilgiyi. zaten daha sonraki yorumlarıma bakarsanız müşteri hizmetlerinin bilgisiz olduğunu yazdım. birçok konuda müşteri hizmetleri yanlış bilgi veriyor. forumdaki arkadaşlar deneme yanılma yoluyla buldu çoğu özelliği. bende bilmiyordum yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasar37

Arkadaşlar opet online akaryakıt indiriminden faydalanabiliyor mu? Birde Gıda paketi gibi paketlerde üye işyeri şartı var mı yok mu? Şartlarda anlaşmalı diyor kafamı karıştırıyor o madde.

benim tahminim
    opet online akaryakıt indiriminden faydalanabilir. çünkü sektör kodu uyuyor. bununla birlikte haftasonu veya sanal kampanyası da birleşebilir.
    küçük bir deneme yapın herkes öğrensin. sanal, haftasonu ve akaryakıt kampanyalarına katılın. cumartesi veya pazar opet online den net kartınız ile 50 tl lik işlem yapın. sonucu bize yazın bizde öğrenelim

6 adet kampanyası var. hiç birinde de üye işyeri şartı zorunluluğu yok.
    kafanızı karıştıran cümle şu
    "Kampanyaya gıda sektöründeki anlaşmalı üye firmalar dahildir."
    sektör bilgisi gıda olması yeterlidir.
    çünkü ben m.o. işbank tan gıda çektim ve 50 tl puanım geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suat2807 -- 22 Ağustos 2014; 15:00:40 >

• sistemde bir sorunmu var yoksa paketleri kaldırmışlarmı? şimdi paket almak için giriş yaptım gıda market giyim paketleri yok.
  • quote:

sistemde bir sorunmu var yoksa paketleri kaldırmışlarmı? şimdi paket almak için giriş yaptım gıda market giyim paketleri yok.

kaldırmamışlar. internet şubesinden tekrar katılamıyorsun şu an için. telefonunuzdan mesaj göndermeniz gerekiyor.
  • paket yenileme tarihi aybaşımı, paket alınma tarihi mi yoksa nedir bilen var mı? Bir de paket iptalini paketin süresi dolmadan yaparsak herhangi bir olumsuz durum oluşuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 23 Ağustos 2014; 14:13:00 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.