Şimdi Ara

Denizbank NET KART Fırsatları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
975
Cevap
31
Favori
39.899
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ulex

paket yenileme tarihi aybaşımı, paket alınma tarihi mi yoksa nedir bilen var mı? Bir de paket iptalini paketin süresi dolmadan yaparsak herhangi bir olumsuz durum oluşuyor mu?

aybaşı değil, paket alım tarihinden itibaren 1 aylıktır.
    aldığınız gün kampanya ücreti olarak 9,90 kartınıza yansıtılır. iptalini süresi dolmadan yaparsan hiç bir şey olmaz. sadece kampanyayı yapmamışsan 9,90 tl zarar edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suat2807

quote:

paket yenileme tarihi aybaşımı, paket alınma tarihi mi yoksa nedir bilen var mı? Bir de paket iptalini paketin süresi dolmadan yaparsak herhangi bir olumsuz durum oluşuyor mu?

aldığınız gün kampanya ücreti olarak 9,90 kartınıza yansıtılır. iptalini süresi dolmadan yaparsan hiç bir şey olmaz. sadece kampanyayı yapmamışsan 9,90 tl zarar edersin.

Genelde hangi tarihte kampanyalar baslar ona gore o tarihlerde sms atmak daha mantikli bence.

Mesela kampanyalar genelde ayin 2-3 unden sonra baslar.

Bunkar her bir kampanya icin 9,90 krs aliyor peki sms parasini neden saymiyorlar sms beleş mi gidiyor ne kadar gicik bir sistem.

Mh yi ariyorum kiz diyor ki sadece 9,90 krsa katilabilirsiniz diyor sms atmaniz yeterli diyor.sizi arayip ordan kaydolsam yine 9,90 a raziyim dedim olmuyor oyle zaten bizi aramaniza gerek yok sms b...ku yiyor hâla .arkadasim kontör gidiyor 0,50 krs dedim ben bir bu kampanya degil her kampanyaya sms atiuorum ayda 10-15 tl neden vereyim sms e dedi.
    Beyefendi zaten arasaniz dakika yansiyacak faturaniza daha külfetli olur dedi bende dedim ayda 1000 dk bedavam var 19 tl karsiligi dedim.o kadar iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

quote:

Genelde hangi tarihte kampanyalar baslar ona gore o tarihlerde sms atmak daha mantikli bence.

Mesela kampanyalar genelde ayin 2-3 unden sonra baslar.

Bunkar her bir kampanya icin 9,90 krs aliyor peki sms parasini neden saymiyorlar sms beleş mi gidiyor ne kadar gicik bir sistem.

Mh yi ariyorum kiz diyor ki sadece 9,90 krsa katilabilirsiniz diyor sms atmaniz yeterli diyor.sizi arayip ordan kaydolsam yine 9,90 a raziyim dedim olmuyor oyle zaten bizi aramaniza gerek yok sms b...ku yiyor hâla .arkadasim kontör gidiyor 0,50 krs dedim ben bir bu kampanya degil her kampanyaya sms atiuorum ayda 10-15 tl neden vereyim sms e dedi.
    Beyefendi zaten arasaniz dakika yansiyacak faturaniza daha külfetli olur dedi bende dedim ayda 1000 dk bedavam var 19 tl karsiligi dedim.o kadar iste.

genelde bi kampanya ay başında başlar ama bu kampanyalar ayrı. bu kartlarlar denizbankın diğer kampanyalarına (akaryakıt, market, gıda vs ) KATILAMAZSINIZ. net kartın kampanyaları için 1 defa mesaj atman yeterlidir. her ay bu kampanyaları standart olarak var. çünkü para kesiyorlar senden o yüzden her ay var.

bence mantıklı olan net kart için hesap kesim tarihinde 1 defa mesaj atmanız ( her ay atmanıza gerek yok ). çünkü hesap kesimi geçtiği için 40 gün sonra ödersiniz. eğer her ay akaryakıt gıda veya market harcaması yapıyorsanız bu kart daha mantıklı.

bankaya atılan mesajlar ücretlidir. kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.
    her ay 3000'er tl lik akaryakıt + market + gıda harcamanız olduğunu varsayalım. yani toplamda 9000 tl lik harcama. eğer 6 adet kartınız var ise mesajlarını attıktan sonra bu harcamaları yaparsanız ve bu harcamaların birisini de haftasonu yaparsanız her bi kart için 150 tl indirim, 50 tl puan, 6 adaet kart için 900 tl indirim, 300 tl puan kazanırsınız. kampanya ücreti 240 tl net kazancınız 960 tl olur. 1 defaya mahsus 10 tl mesaj ücreti gitse ne olur?

4 kampanya için 100.000 tl lik harcama yapılacak olursa birisini haftasonu yaparsanız aylık ciro 300.000 tl olur. 200 karta ihtiyaç olur. kazanç ise 30000 tl indirim, 10000 tl puan eder. kampanya ücreti de 8000 tl dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suat2807 -- 24 Ağustos 2014; 12:34:59 >

• @suat2807

Suat hocam neyin kafasındasın sen? 200 Kart falan neyin hesabını yapıyosun.

Mürit kurup denizbank'ımı soyalım cemaatçe ne yapalım istiyosun anlamadımki.

Adam akıllı at 1 kart bilemedin birde eşinin kartından 2 kart katıl kampanyaya.
  • datox D kullanıcısına yanıt
    Örnek veriyorum sadece. kim 200 tane kart bulabilir ki? hadi diyelim buldu. her ay bu kadar ciro ve sektörü nerden bulacak. şirket olmak lazım.
    örnek verdiğim sadece bu kartın çok iyi kazandırdığı
  • internet şubesinden paket ekleme ve iptali yapılabiliyor. Sms ücreti de vermemiş olursunuz. Yalnız kart bilgileri ile girdiğiniz yerde başvuru çıkmıyor. Normal kullanıcı adı ile giriş yaptığınız internet şubesinde çıkıyor.
  • quote:

internet şubesinden paket ekleme ve iptali yapılabiliyor. Sms ücreti de vermemiş olursunuz. Yalnız kart bilgileri ile girdiğiniz yerde başvuru çıkmıyor. Normal kullanıcı adı ile giriş yaptığınız internet şubesinde çıkıyor.

niye vereyım kı zaten kargoyu hıc ımzalamamıştım ki geldiği gibi gider.
  • quote:

internet şubesinden paket ekleme ve iptali yapılabiliyor. Sms ücreti de vermemiş olursunuz. Yalnız kart bilgileri ile girdiğiniz yerde başvuru çıkmıyor. Normal kullanıcı adı ile giriş yaptığınız internet şubesinde çıkıyor.

paket iptali var ama iptal ettikten sonra internet şubesinden nasıl tekrar aktif ediliyor. benim bildiğim kadarıyla iptal ettiklerinizi telefonla tekrar aktif edebilirsiniz
  • quote:

quote:

paket iptali var ama iptal ettikten sonra internet şubesinden nasıl tekrar aktif ediliyor. benim bildiğim kadarıyla iptal ettiklerinizi telefonla tekrar aktif edebilirsiniz

Sol alttaki paket başvurusu kısmından yapabiliyorsunuz. Bu kısım yalnızca internet şubesinde var. Kartla giriş kısmından çıkmıyor.

Denizbank NET KART Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 25 Ağustos 2014; 20:35:38 >

• ulex kullanıcısına yanıt
    bende öyle bir menü yok :S

Denizbank NET KART Fırsatları

şimdi dikkat ettim

Bu kısım yalnızca internet şubesinde var. Kartla giriş kısmından çıkmıyor.

bakıyorum hemen. teşekürler

edit: evet kartlı girişte çıkmıyormuş. teşekürler bunu da öğrendik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suat2807 -- 25 Ağustos 2014; 14:29:37 >
  • Geçenlerde mevzu olmustu indirim/bonuslarla ilgili. Suat2807 arkadaş kullanmis tüm paketleri, ondan da bilgi aldim. Gida ve Giyim paketlerindeki %10 karta iade olarak gecmiyor, bonus yuklemesi yapiliyor. Sanal, market, haftasonu ve akaryakıt paketlerinde ise indirim olarak düşüyor.

• kampanya kart bazındadır diyor ama ek kart çıkarttım paketide aldım ücretini kestiler akaryakıt aldım ama indirim vermedi.bilgisi olan varmı acaba bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad012

kampanya kart bazındadır diyor ama ek kart çıkarttım paketide aldım ücretini kestiler akaryakıt aldım ama indirim vermedi.bilgisi olan varmı acaba bu konuda

Hocam senden bu konuda yardim istemekteyim.sen bayagi ilerlemiş sin. Benim.kart yarin muhtemelen elimde nasil neyi birlestiririz ne yapabiliriz yardimci olurmusun

• quote:

kampanya kart bazındadır diyor ama ek kart çıkarttım paketide aldım ücretini kestiler akaryakıt aldım ama indirim vermedi.bilgisi olan varmı acaba bu konuda

Ek kartlara indirim vermiyor. Asil kartlar otomatik yatiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ayrıntı ve tuzak var kafa karıştırıyor sıcaksada sıcak değil benim için
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    haftasonu indirimi paketini kesin almalısınız. onun dışında akaryakıt alıyorsanız o paketi almalısınız. market harmacamsı yapıyorsanız market paketi. haftasonu paketiyle bunlar birleşiyor. paketlerde üye işyeri şartı yok. istediğiniz yerden alışveriş yapabilirsiniz. sadece netsanal paketi haftasonu ile birleşmiyor galiba.
  • quote:

haftasonu indirimi paketini kesin almalısınız. onun dışında akaryakıt alıyorsanız o paketi almalısınız. market harmacamsı yapıyorsanız market paketi. haftasonu paketiyle bunlar birleşiyor. paketlerde üye işyeri şartı yok. istediğiniz yerden alışveriş yapabilirsiniz. sadece netsanal paketi haftasonu ile birleşmiyor galiba.

Hafta sonu ile petrol birlesiyor mu hocam

Petrolde birakin denizbonus pos cihazini bonus bile yok.

• birleşiyor. ilk sayfada indirim aldığını söyleyen bir arkadaş mevcut.
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    haftasonu ile akaryakıtı ben denedim.birleşiyor. benim aldığım yerde garanti bonus pos cihazı var indirim veriyor. gıda olarak üye işyeri olmayan bir yerden alışveriş yaptım ondanda indirim geldi. yani üye işyeri şartı yok paketlerde.istediğiniz pos cihazından çekim yapabilirsiniz.
  • quote:

haftasonu ile akaryakıtı ben denedim.birleşiyor. benim aldığım yerde garanti bonus pos cihazı var indirim veriyor. gıda olarak üye işyeri olmayan bir yerden alışveriş yaptım ondanda indirim geldi. yani üye işyeri şartı yok paketlerde.istediğiniz pos cihazından çekim yapabilirsiniz.

Bonus cihazi olmazsa petrol inidirim vermez mi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.