Simdi baktım uygulamada görünüyor dün ısrar ile mh kampanya bitti demişti. Kart çıkartan arkadaşlar sizden size kayitli fatura istedilermi ? Esim daha önce basvurduğunda faturadan dolayı kartı alamadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Denizbanktan yeni kredi kartı alana 3 ay int. alışverişi için %50 toplam 300 tl (65. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
arkadaşlar bende bu kampanyayı internet sitesinde gördüm ve buna istinaden başvurdum.
burda yazanları okuyunca teyit için bugün müsteri hizmetlerini aradım. kampana bitmiş diyor. internet sitenizde görünüyor ama diyorum. o zaman bizim sistemlere düşmemiş diyor. yani anlayacağınız müşteri hizmetlerinin kendilerinden haberi yok... kampanya sayfasının görüntüsünü aldım. yatmazsa iadeler,ekran görüntüsüyle şikayette bulunacağım.
-
Lütfen bilen biri cevaplıyabilirmi??? Online başvuru sartmı?
Online her başvurunuz eşiminde benimde red edildi ancak şuan şubede yüksek limitle kart cıkartabiliyoruz ısrar ile banka görevlisi kampanyaya dahil olabilirsiniz diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
malesef, şartlarda da belli. Şube başvuruları olmaz.
-
Şartları gösterdim ancak görevli ısrar ile olur dedi iptal ettim başvuruyu anlamadığım hiç borcum yok 1 defa bile gecikmeli ödeme yapmadım dün teb ktedi kartına başvurdum bugün onaylandı
neden denizbank sürekli sorun çıkarıyor onlinede vermedi kartı sorunsuz bankadan nasıl verebiliyor
DenizBank Kredi Kartına başvurun, ilk 3 ay internet harcamalarınızın yarısı bizden olsun!
Aralık ayında Denizbank kredi kartı başvurusunda bulunup, kartınızın onaylanması sonrasında DenizBank kredi kartınızla yapacağınız internet alışverişlerinizden 3 ay boyunca 600 TL’ye varan indirim fırsatını kaçırmayın.
- Kampanya İnternet Bankacılığı, MobilDeniz, Mobil Web, DenizKartım, www.denizbonus.com, www.denizbank.com ve iletişim merkezi aracılığıyla 1-31 Aralık arasında onaylanan bireysel asıl kredi kartları için geçerlidir. Ek kartlar, Business kartlar, Net Kart ve Banka kartı satışları dahil değildir
- Müşterilerimiz yeni kredi kartlarıyla Aralık, Ocak ve Şubat aylarında internet üzerinden yapacakları alışveriş işlemlerinin azami yarısı (50%) olacak şekilde ayda azami 200TL, 3 ay süresince de azami 600TL indirim kazanabilecektir.
- Kampanya katılımlı değildir. Sadece belirtilen kanallardan yapılan başvurularla onaylanan kredi kartları kampanyaya otomatikman dahildir.
- Kampanyadan yararlanmak için başvuru yapıldığı tarihte, mevcutta açık statülü DenizBank bireysel kredi kartlarından herhangi birine sahip olunmaması gerekmektedir. Kampanya döneminde kartını kapatıp yeni kart alınması durumunda kampanyaya dahil olunamaz.
- Sadece internet harcamaları ödüle tabi olup fiziksel POS üzerinden yapılan işlemler, Nakit avans işlemleri ve Bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir.
- Sanal kart ve ek kart ile yapılan işlemler dahil olacaktır. İndirim asıl karta yansıyacaktır.
- Alışverişten kazanılan indirimler takip eden ayın ilk 5 iş günü içinde karta yansıtılacak olup ayrıca DenizKartım üzerinden bildirim ile bilgi verilecektir.
- Kampanya müşteri bazlıdır. Her müşteri ödülden 1 kere faydalanabilir. Bir müşteri kampanya dahilinde 3 ay boyunca ayda en fazla 200TL, 3 ayda toplamda 600TL indirim kazanabilir.
- Bonus pos zorunluluğu yoktur
- İade/iptal işlemlere indirim yansıtılmayacaktır
-
Mobil uygulamada görüyor musunuz bende bjk bonus klasik karta başvurdum ama olur mu ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar kart ücreti ilk ekstrede mi yansıyor bilginiz var mı
bilmiyorum hocam bana yıl sonuna kadar muaf kampanyası çıkmıştı.
-
Cüzdan geçiyor mu??
Kaç olduğunu bilmiyorum ama benim 3. Ayım hala yansımadı
Oo süper güzel çok iyi. Bilgi teşekkürler
Mobil uygulamada niye göreceğim anlamadım?
Bu karta başvuracaklar için. Bende kart var zaten.
Kampanya devam ediyor mu diye sorup duranlar oluyordu. O nedenle paylaştım.
-
Anladım ben çağrı merkezi ile görüştümd3 deniz kartım uygulamasında kampanyalar menüsünde kartı seçince kampanya görünmüyor ben de de onun için sordum
Kasım ayı iadesi yansımış. SMS ile bilgilendirme yapıldı.
-
200 Kasım iadesi yansıdı, bir de ben sanal kart ile 400 e 200 den yararlanmıştım sanırım o 7 aralıkta yatacak
186 tl aidat saplamışlar. İade etmelerini istedim kayıt açtılar ama olumsuz döndüler. Tecrübeli arkadaşlar bir yol gösterebilir mi?
-
Kaçıncı ayda geldi aidat hocam
-
Yol göstereyim mh ara ve yardımcı olmadıklarını (kayıt sonucu) ve aidat için yardımcı olunması gerektiğini söyle ben böyle yaparak (kapatmak istediğim vakit yardımcı oluruz işte müşterimizi üzmeyiz diye söylemişlerdi) zor bela 3 ay 100 TL harcamaya aidat iadesini almıştımquote:
Orijinalden alıntı: NEVERDIES186 tl aidat saplamışlar. İade etmelerini istedim kayıt açtılar ama olumsuz döndüler. Tecrübeli arkadaşlar bir yol gösterebilir mi?
Nisan ayında aldım Kasım ayında geldi aidatquote:
Orijinalden alıntı: AsalSayı11Kaçıncı ayda geldi aidat hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X