Şimdi Ara

Denizbanktan yeni kredi kartı alana 3 ay int. alışverişi için %50 toplam 300 tl (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.712
Cevap
49
Favori
132.488
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Denizbank 3 aydır güzel puan kampanyalı yaptı fakat; sistemsel bir sıkıntı yüzünden hak ettiğiniz puan yüklenmediyse ayvayı yediniz. 11-11 kampanyasından yüklenmeyen puan için kayıt açtırdım, defalarca müşteri hizmetlerini aradım, şikayet var a yazdım. sonuç olarak hiçbir şey elde edemedim. Tamam haklısınız yüklenecek deniyor ama, hiç bir gelişme olmuyor.

• Eyvallah hocam. Aradım şimdi tekrar kayıt açtılar bu kezde olumsuz dönerlerse kapatma kozunu oynarım.

• AsalSayı11 kullanıcısına yanıt

Hocam ben ilk kampanya sırasında aldım kartı baya bir zaman oldu. Dün ilk kez geldi.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Direkt kapatma kozunu oynayın iade ederler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEVERDIES

Eyvallah hocam. Aradım şimdi tekrar kayıt açtılar bu kezde olumsuz dönerlerse kapatma kozunu oynarım.

Ben ilk kayıt sonucu olumsuz yönde dönünce hemen mh aradım kayıt açtığım zaman mh bana kayıt sonucu olumsuz gelirse tekrar arayın biz size teklif var ise sunarız demişti ona istinaden aradım kayıt sonucu şansıma 3 ay 100 TL harcamaya aidat iade geldi şimdi gelecek ay sözler biter bitmez direkt kapatacağım kartı aidat ile hiç uğraşamam zaten indirim de bitti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kapatma kozunu oynayınca direk iade ettiler, teşekkürler.

Edit: 3 ay harcama sözü karşılığında

@Uğurcan1996 @kaptan_tsubasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 6 Aralık 2021; 10:11:39 >
  • Ben biraz önce yeni kredi kartı aldım. Bu kampanya için hala hakkım var mı acaba?

• Ben de biraz önce alabildim yeni başvuru yaparak, yorumunuzu görünce biraz umutsuzlandık boşuna mı almış oldum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

Ben de biraz önce alabildim yeni başvuru yaparak, yorumunuzu görünce biraz umutsuzlandık boşuna mı almış oldum :(
    Yoo umutsuzlanmayın zira ben kapatmak için ilk aradığımda 12 ay boyunca aidat muafiyeti ya da 6 ay kapatmama sözüne 100 TL Bonus teklifi verdiler ben bonusu seçtim aidatı ise zor da olsa 3 ay 100 TL harcama sözüne kurtardım başvuruyu mobil kanallardan yaptı iseniz ilk 3 ay 400 TL online harcamaya 200 TL indirim kampanyası var herhalde (kampanya devam ediyor mu halen bilmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 6 Aralık 2021; 17:30:40 >
  • Kampanya devam ediyor. Ben bugün başvuru yaptım. Bakalım kart ne zaman gelecek?

• Dr_Otis D kullanıcısına yanıt

400 e 200 yatmış son kullanma tarihini biliyormusunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BÜNYANLI38 kullanıcısına yanıt
    Tarih diye bir şey yok. Karta borc ödenmiş nakit olarak düşün

• Net kart dahil değil diyor puan nasıl yatıyor?

Denizbanktan yeni kredi kartı alana 3 ay int. alışverişi için %50 toplam 300 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: by_bozkurt

Net kart dahil değil diyor puan nasıl yatıyor?

Ahaha olayı yanlış anlamışsınız o bonus geçen kasım ayındaki kampanya indirim ise 400/200 TL indirim yani karta para olarak yatıyor bonus olarak değil

• Ben yapmadım harcama arkadaşa ait. İçerikte net kart hariç yazıyordu bende söyledim yatmaz vs. Bugün yattı dedi sormak icap etti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: by_bozkurt

Ben yapmadım harcama arkadaşa ait. İçerikte net kart hariç yazıyordu bende söyledim yatmaz vs. Bugün yattı dedi sormak icap etti :)

Sor sorun değil :) indirim kampanyası ilk 3 ay max 400 harcamaya (online) 200 TL 3 ay sonunda 600 TL indirim (karta para olarak yatıyor) bu attığınız görselde ki Bonus ise büyük ihtimalle geçen ayki 400 TL harcamaya 200 TL bonus kampanyasından yatan bonustur zaten ilk 3 ay 200 TL indirim kampanyasına net kart dahil değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 7 Aralık 2021; 19:49:59 >
  • SquidGame kullanıcısına yanıt
    aidatsız kartı var mı?

• Gyuksel82 kullanıcısına yanıt
    Aidatsız kartlar hemen hemen bütün bankalarda vardır. Fakat ödül kampanyalarına katılamazsınız

• SquidGame kullanıcısına yanıt

Başvuruyu nereden yaptınız? Sitesinden arka arkaya 4 gündür başvuru yapmaya çalışıyorum sürekli daha sonra deneyin uyarısı çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.