Şimdi Ara

Denizbanktan yeni kredi kartı alana 3 ay int. alışverişi için %50 toplam 300 tl (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.712
Cevap
49
Favori
132.492
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fatura ödeme gibi algılayıp yatırmayabilir.

• bradenburg B kullanıcısına yanıt

Gecen ayı harcaması 200 TL bu ay ay yattı hocam emlak vergisini bu ay ödedim

Başka alışveriş de yapmak istemiyorum. Bir dahaki ay 200 TL iade riski var6diye korkuyorum. Fatura olmadığına göre vergide olmaz diye. Boşuna cüzdana atıp sarıkız almakla uğraşmak da istemiyorum. Kesin bilen varsa emlak vergisi kabul ediyor yada etmiyor diye bilgilendiren olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala Ekim ayı yazıyor sitelerinde. Vakit bulursam MH arayacağım ben de takipteyim

• Merhabalar tüm geçmişe baktım ama cevabını bulamadım, hesap kesim tarihim 12/11/2021 olarak belirlemiştim. Bu ay (kasım itibariyle) hesap kesim tarihine kadar 400 TL' lik bir harcama yaptım, ödemesini bu ay mecburen hesap kesildikten sonra ödeyeceğim ve kredi kartının herhangi bir borcu kalmayacak. Bu durumda önümüzdeki ay ne olacak, kredi kartına + bakiye olarak mı yüklenecek, yoksa yüklenmeyecek mi, daha önce bu durumu yaşayanlar bilgi veribilir mi?

• merhaba arkadaşlar kartı kapatmayı nasıl yaptınız uygulamadan kayıp/çalıntı bildiriminde otomatikman yeni kart gönderiyorlar bilgisi olan varsa cevap lütfen?

• son iadeyi alıp kapatacaz işlem nasıl oluyor, bilen yazarsa bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

son iadeyi alıp kapatacaz işlem nasıl oluyor, bilen yazarsa bakalım.

Oo kart kapatmak için 1001 görevi yerine getirmen gerekiyor 🤣🤣 Bankayı arayıp kartımı kapatacağım diyorsun eğer kampanya varsa söylüyor yine kapatmak istiyorsan hayır diyip kapatıyorsun ve kartı kırıp atıyorsun işte bu kadar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben dün kapatmak için aradım. Sadece neden kapatmak istiyorsunuz diye sordu müşteri temsilcisi. Hem kartın aidatı çok fazla hemde başka 3 banka ile daha çalışıyorum o nedenle kapatmak istiyorum dedim. Tamam isteğiniz üzerine kartınızı kapatıyorum onaylıyor musunuz dedi , evet dedim kapattı kartı direk. Sizi teyit için tekrar arayabilirler bilginiz olsun dedi(daha arayan olmadı). Şuan kartlar bölümünde gözükmüyor kapandı diye düşünüyorum. 3 ayda 14-15k harcama yapmıştım gitme kal bile demediler bana 

• quote:

Orijinalden alıntı: Squixse

Ben dün kapatmak için aradım. Sadece neden kapatmak istiyorsunuz diye sordu müşteri temsilcisi. Hem kartın aidatı çok fazla hemde başka 3 banka ile daha çalışıyorum o nedenle kapatmak istiyorum dedim. Tamam isteğiniz üzerine kartınızı kapatıyorum onaylıyor musunuz dedi , evet dedim kapattı kartı direk. Sizi teyit için tekrar arayabilirler bilginiz olsun dedi(daha arayan olmadı). Şuan kartlar bölümünde gözükmüyor kapandı diye düşünüyorum. 3 ayda 14-15k harcama yapmıştım gitme kal bile demediler bana 

İyi ki kapatmissiniz emin olun ben kapatmak isteyince 100 TL bonus verdiler ama daha geçen ay 187 TL aidat geçirdiler onu alana kadar deyim yerindeyse canım çıktı aidat gelmeden önce işte müşterimizi üzmeyiz aidat konusunda diyorlar aidat yansıyınca biz karışamayız ancak talep oluştururuz (talep de red geldi) ancak 3 ay boyunca 100 TL harcamaya aidatı kurtardık zorla Ocak 22 de ben de kapatacağım

• Ayakkabı dünyasında alışveriş yapamıyorum arkadaşlar, enpara kart ile yaptım

• Geçen ay şu kampanya vardı:

Bonus üyesi iş yerlerinden yapılacak giyim ve elektronik alışverişlerinde tek seferde 200 TL ve üzeri her 2. harcamaya 30 TL, toplam 60 TL bonus verilecektir.

Kampanya 18 Ekim – 6 Kasım tarihlerinde geçerlidir.

Kazanılan bonuslar 17 Kasım – 17 Aralık tarihleri arasında kullanılabilecektir.

O kampanyanın puanları yüklenmiş. Bilginize.

• Halen yararlanılabiliyor mu?

• mersinden_ersin M kullanıcısına yanıt
    Evet yeniden başlamış kampanya

• Bu evkur özsanal gibi yerlerin internet sitesi üzerinden taksit ödemesi yapsak bu dahil olur mu, hiç deneyen oldu mu? 3 ay üst üste 400 tl ödeme yapsak 200 tl indirim yansırsa çok güzel olur.

• Beyler önceden banka müşterisi olmuş kredi kartını kapattırmış müşteri yararlanabiliyor mu kampanyadan deneyen var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • basturkemin B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yazalı aylar olmuş ama inşallah bildirimi alırsın. Doğuda Deniz Bankın olmadığı bir ilçede yaşıyorum. Bu işlemi yapmak istediğimde hesap için de imza atmam gerekmeyecek mi?

• Kartımı gecen ay almıstım ilk ay 200 tlyi aldım krtımı kaybettim yenisini geldi.Yeni kartla devam edermi kampanya acaba sıkıntı yasarmıyım

• Mh ile görüstüm kampanya bitmis yeni basvurucakların bilgisine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 23 Kasım 2021; 13:24:52 >
  • ben goruntulu goruşme ile hesap açtım anında. kredi kartına başvuırdum, kart ve sözleşme kurye ile geldi. kuryenet oraya geliyorsa olur yani

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.