Bildirim
⭕Denizbonus❄Doğalgaz ve Elektrik Faturalarınızın Yarısı Bizden (Max. 50 TL)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yalnız küçük bir bilgi vereyim kredi kartına otomatik ödeme talimatı verilince her ay fatura başı 2 lira civarı faiz işletiyor bankalar bu sebeple tüm kredi kartı fatura ödeme talimatlarımı iptal etmiştim -
Puanı,indirimi kap sonra fatura atlat veya başka kanaldan öde yine otomatikte kalsın,kampanya süresi bitince çıkartırsın. -
katıldım. beğendim. -
ben mi göremedim yoksa şartlarda şu kadar faiz işletilir diye bir madde yok.
aynı şekilde arkadaşın dediği gibi ilk ay öder diğer aylar ödemem:) -
Denizbankta faturaya faiz yok -
Yalnız iadeyi iki ay sonra yapıyorlar. Bu ne saçmalık böyle -
Hocam, verdiğiniz küçük bilgi eksik.quote:
Orijinalden alıntı: xnoname
Yalnız küçük bir bilgi vereyim kredi kartına otomatik ödeme talimatı verilince her ay fatura başı 2 lira civarı faiz işletiyor bankalar bu sebeple tüm kredi kartı fatura ödeme talimatlarımı iptal etmiştim
Denizbank faturalar için komisyon veya işlem ücreti almıyor. -
hem elektrik hem doğalgaz faturam kartta zaten, 60 puan için geçen kaydetmiştim. kısmet değilmiş. -
Kampanya sadece ilk defa verilecek faturalar için geçerlidir.
Ben talimatlarımı geçen ay iptal etmiştim şimdi yeniden talimat versem bu maddeye göre indirim alamayacağım anlaşılan. -
Bugün yansıması gerekiyordu bunun ekstre indiriminin, var mı hareket? -
gelen giden yok. denizbank klasiği.. -
beklemedeyiz -
Karta bonus olarak yüklenmiş arkadaşlar, indirim iade beklemeyin. -
Dün bonus yüklenmişti bugün görünmüyor. Ne saçmalamış bu banka acaba?quote:
Orijinalden alıntı: Marjinal01
Karta bonus olarak yüklenmiş arkadaşlar, indirim iade beklemeyin. -
Deniz bu, ne yapsa yeridir, nasıl bir kurum olduğunu bildiğim için dün gece hemen kullandım. -
Bonus'u silmiş, 50 TL bakiyeye yansıtmış. -
Bize gelen giden bisey yok... -
İndirim yansıyanlar tek fatura mı 2 fatura mı talimat verdi? Faturanın tekini iptal edersek indirim geri alınır mı?
Benzer içerikler
- shell 150 tl
- kırmızı fırsat 16 gb
- tod süper dolu paket
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- ccleaner pro key
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X