Şimdi Ara

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
129
Favori
193.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ay da kampanya yapmasa kapatacaktım. neyse geçen ay kart ücretini de geri aldım. kampanyaya sayayım onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drevicend

Hocam ben bunu şimdi göndersem, 10000 harcamayı da yapsam gelir mi? Bu soruya yanit verebilecek yetkinlikte biri var mı acaba aramızda? Ben geçen ay gerçekleşen 10000 harcama kampanyasına sms gelmemesine rağmen katıldım. 10000 üzerinde harcamayı da gerçekleştirdim, bonus gelmezse itiraz hakkım var mı? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

Sana gelmeyen SMS i sen gelmiş gibi SMS attıysan istersen 100.000 papel harcama yapsan yatmaz da bir de şikayet açıp üste çıkacaksın yemez hocam. Banka SMS gönderdiği kişiyi görüyor kampanya icinn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin dediğiniz şekilde sonuçlanmasını bekliyorum, ama daha önce bu tarz durumlarda bonusları yatan arkadaşlar vardı. Yeni bir sistem mi getirildi bilmiyorum, ama bir ay önceki 10000tl harcamaya 150tl bonus kazanımı burada da bir hayli konuşulmuştu. En iyisi bonusların yatacağı ya da yatmayacağı günü beklemek.

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Olumlu cevap gelmesi önemlidir. Puan yatmazsa gelen mesajın ekran görüntüsünü kullanarak BDDK üzerinden şikâyet oluşturup puan yatmasını sağlayabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramedik 112 kullanıcısına yanıt
    Bankalar bu yüzden bddk üzerinden yapılan şikayetleri sallamamaya başladı. Resmen bankayı dolandırmayı öneriyorsunuz.

• AphzL kullanıcısına yanıt
    Banka gönderdiği mesajla kampanyaya katılımınızı kabul ediyor ve puan ya da iade taahhüt ediyorsa bu dolandırıcılık olmaz. Kabul etmediğinde hatalı mesaj gönderdiniz veya kampanyamız şu şartları taşıyan müşterilerimiz için geçerlidir gibi bir mesaj gönderir veya hiç cevap göndermez. Tüketici kanununu incelemenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramedik 112 kullanıcısına yanıt
    tamam da size bir taahhütleri mevcut mu? size iletilen kampanya içeriğini görmek isteseler başka arkadaşlara gelmiş içeriklere referans vereceksiniz. müşterileri olarak size sundukları bir taahhüt söz konusu değil. bu tip davranışlar, sıradan müşterileri de direkt suçluymuş gibi algılamalarını ve sorunları çözümsüz bırakmalarına sebep oluyor. yine de sizin bahsettiğiniz tüketici kanunu içerini görmeyi çok isterim. paylaşma şansınız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

Banka gönderdiği mesajla kampanyaya katılımınızı kabul ediyor ve puan ya da iade taahhüt ediyorsa bu dolandırıcılık olmaz. Kabul etmediğinde hatalı mesaj gönderdiniz veya kampanyamız şu şartları taşıyan müşterilerimiz için geçerlidir gibi bir mesaj gönderir veya hiç cevap göndermez. Tüketici kanununu incelemenizi tavsiye ederim.

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar. Gelen cevaplar bu şekilde, duyuru yapılmadan katılım sağlayanların kazanamayacağı açıkça yazmışlar. Buna dayanarak yatırmamakta haklı konuma gelirler

• quote:

Olumlu cevap gelmesi önemlidir. Puan yatmazsa gelen mesajın ekran görüntüsünü kullanarak BDDK üzerinden şikâyet oluşturup puan yatmasını sağlayabilirsiniz.

o sayede hıcbır kampanyadan yararlanmayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

o sayede hıcbır kampanyadan yararlanmayız

• Subat1 subat2 subat4 vs olan kampanya hakkında bir bilgi varmı? Bana sms subat4 geldi.

Detayları nereden öğrenebilirim

• Bu denizbank nefreti nedir? Yaklaşık 3 aydır deniz bank ile çalışıyorum. Kobi müşterisiyim. Herhangi bir sıkıntı yaratılmadı. Hiç bir banka kredi kartı vs vermezken 5k limitli işletme kart verildi sağolsunlar. tam 1 ay önce de 10k paraya ihtiyacım vardı 5k kredi verdiler. Bende bu iyi niyetlerine teşekkür olarak diğer bütün bankaların pos cihazlarının iptalini gerçekleştirdim. 15-20 TL cezasını ödeyerek bütün taksitli işlemleri denize aktarıyorum. Her zaman denizbank! :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: remy_

Subat1 subat2 subat4 vs olan kampanya hakkında bir bilgi varmı? Bana sms subat4 geldi.

Detayları nereden öğrenebilirim

bana subat3 geldi 3500tl harca 28 şubata kadar diyor..
  • bu denizbankın uzun numarası neydi? telefonumda vardı formatlayınca silindi, numarayı hatırlayamıyorum da
  • 05327500800
  • memmet77 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • sarıkız için üye iş yeri bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 10 Şubat 2017; 15:11:50 >
  • Afili Bonus sahibi arkadaşlar 2 bin lira harcama limiti geliyor indirimler için bilginize.

Denizbank ı tebrik etmek lazım 1,5 ay önceden haber vermiş. Normal pek rastlanılan bir şey değildir.

• kart vermediler
  • Aylık 250 tl harcama sözüne 50 tl bonus kampanyası var dediler ben de tamam dedim inşallah işin altından başka bişeyler çıkmaz.
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.