Şimdi Ara

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
129
Favori
193.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mytra

Telefon etmenize bile gerek yok düzenli kullandığınız bir kart ise. Aralık ayında kart ücretini bana da yansıttılar. Aşağıdaki linkten mesaj atıp kapatın kartı dedim, ertesi gün dönüş yaparak ücreti kartıma iade ettiler. Geçen hafta bir kez daha aynı ücreti yansıttılar. Yine aynı mesajı gönderip ne yaptıklarını sordum. Bu kez dün arayıp hata olduğunu v ücreti iade ettiklerini söylediler. Bugün kartımda 25 tl bonus gördüm ama hiç puanım yoktu. Bu iade ile ilgili midir hediye falan gibi, bilmiyorum. Henüz bakamadım hesap ayrıntılarıma.

https://www.denizbank.com/bilgi-limani/bildirimde-bulunacagim.aspx

Hocam teşekkürler bu dediğin yerden yazdım 30 dk sonra kesilen ücreti iade ettiler şaşırdım. Çok saol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• djhayal D kullanıcısına yanıt
    Sevindim sorununuzun çözülmesine. Orada da yazdığım gibi telefonla bir saat uğraşıp iş bilmez call center çalışanlarına laf anlatmaya gerek kalmıyor böylelikle.

• mytra kullanıcısına yanıt
    Arkadaş sağolsun verdiği linkteki formu doldurdum. Ertesi gün cevap geldi, " sehven çekilen 110,00 TL üyelik ücreti kartınıza iade edilmiştir" diye.
  • Bu ay yapılan 6x100 kampanyası için kuyumcudan alışveriş yapan arkadaşlar bankayı arayıp işlemlerin geçerli olup olmadığını kontrol ettirsinler. 4 farklı kuyumcu işlemim geçersiz sayılmış. Üye işyeri ve kuyumcu olmasına rağmen pos da bir kod varmış ve kuyumcu değilde farklı bir şey geçiyormuş. Anladığım kadarıyla bankadan kaynaklanan bir sorun. Kayıt açtırdım bakalım ne diyecekler.
  • Subat1 subat2 subat4 vs olan kampanyasına kuyum dahil mi? deneyen var mı ?
  • Denizbank Paracard'ta 30 TL Bonus var. Her yerde 0 görünüyor ve ayın 20'sinde silinecek. Ne yapmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matandberenice

Denizbank Paracard'ta 30 TL Bonus var. Her yerde 0 görünüyor ve ayın 20'sinde silinecek. Ne yapmalı?

ekran görüntüsünü al silinceğini hiç sanmıyorum benimki hala bir aydır silincek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofist67

quote:

Orijinalden alıntı: matandberenice

Denizbank Paracard'ta 30 TL Bonus var. Her yerde 0 görünüyor ve ayın 20'sinde silinecek. Ne yapmalı?

ekran görüntüsünü al silinceğini hiç sanmıyorum benimki hala bir aydır silincek.

İnternetten kullanılan yer var mı hocam bildiğiniz Denizbank Paracard'ın?
  • matandberenice kullanıcısına yanıt
    Biri teknosada kullandığını yazmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ik77

Bu ay yapılan 6x100 kampanyası için kuyumcudan alışveriş yapan arkadaşlar bankayı arayıp işlemlerin geçerli olup olmadığını kontrol ettirsinler. 4 farklı kuyumcu işlemim geçersiz sayılmış. Üye işyeri ve kuyumcu olmasına rağmen pos da bir kod varmış ve kuyumcu değilde farklı bir şey geçiyormuş. Anladığım kadarıyla bankadan kaynaklanan bir sorun. Kayıt açtırdım bakalım ne diyecekler.

bende şimdi aradım müş.hiz.. bendeki aynı kuyum geçmiyormuş da TAKI-MÜCEVHER İML.TOPTAN DİYE geçiyormuşş ondan sayılmıyor dedi kadın..Garanti bonus ile aynı yerden alım yapıyorum bonusflash kazandınız görünüyor sms geliyor...denizbank ne gıcık bankaymış ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mx0131 -- 15 Şubat 2017; 17:18:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sofist67

Biri teknosada kullandığını yazmıştı.

Şimdi denedim. 0 görünüyor orada ama Denizbank internet şubede görülüyor 30 TL puan.
  • Garanti bankasının saydığı alışverişi Denizbank saymaz ise problem çıkarırım. Sonuçta garanti bankası poslari kullanılıyor bir çok yerde onlar sayıyor ise bunlar da saymalo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 Aralik daki en uzun gece kampanyasinin iadesini hala yapmadı denizbank. Hakem heyetine sikayet ettim ilkinde olumlu olumsuz bir cevap olmadığı halde heyet bnm şikayeti pasif yapmış.şimdi tekrar aktiflestirmeleri için dilekçe verdim. bakalim hala sonuc bekliyorum.

Bu bankanin bu kampanyalari çok yanar söner onu anladim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: adanaliboy

Subat1 subat2 subat4 vs olan kampanyasına kuyum dahil mi? deneyen var mı ?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_alper_

21 Aralik daki en uzun gece kampanyasinin iadesini hala yapmadı denizbank. Hakem heyetine sikayet ettim ilkinde olumlu olumsuz bir cevap olmadığı halde heyet bnm şikayeti pasif yapmış.şimdi tekrar aktiflestirmeleri için dilekçe verdim. bakalim hala sonuc bekliyorum.

Bu bankanin bu kampanyalari çok yanar söner onu anladim ben.

Ben BDDK ya şikayet oluşturmuştum. Geçen gün cevap geldi indirimi yansıtmışlar. Bddk ya yazmanızı tavsiye ederim.

• Arkadaşlar merhaba sahibinden.com üzerinden 800 tl civarı alışverişim olucak herhangi bi kampanya varmı acaba

• exe2000 kullanıcısına yanıt
    Bddk ya başvurmak için bir süre var mi peki? Hakem heyetinin 2.kararını beklesem mi diye sordum.

• Banka ile görüştüm, nakit çekim hariç her türlü harcama dahilmiş hatta fatura ödemesi de dahilmiş..
  • Anadolu Jet indirim kodu alan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramedik 112 kullanıcısına yanıt
    Bana Gelen SMS Afilli Bonus
    22TWQC6M
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.