Şimdi Ara

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
129
Favori
193.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MART3 bana gelmedi yinede gönderdim BP ile combo olursa süper olur

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

çok garip hem kampanya talebiniz alınmıştır dedi hemde aynı mesaj içinde kampanyadan sadece mesaj gönderilen müşterilerimiz yararlanabilir dedi

ne oldu şimdi anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickergls -- 1 Mart 2017; 15:53:3 >
  • kickergls K kullanıcısına yanıt
    Bir önceki mesaja yazdım. Mesaj gelebilirdi, bekleseydiniz keşke. Eğer mesaj gelirse yine katılım mesajı gönderin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramedik 112 kullanıcısına yanıt
    kabul olmadımı şimdi bana gündüz mart5 olanını yolladılar oda işime gelmez

Keyifli alışverişler bile dilediler halbuki

birde bendeki taraftarkart onlarınki farklımı oluyor
  • kickergls K kullanıcısına yanıt
    Öyleyse Mart5 olarak kampanyaya katılın. Bu şekilde puan yüklemezler. Şikâyet ederek de puan alamazsınız. Mesajda açıkça ifade edildiği üzere duyuru yapılan müşteriler puan kazanabilir.

Mart 5 ne veriyor?

mart5 1500liralık market akaryakıt alışverişıne 50 2500liralık alışverise 75 lira bonus
  • O da saçma olmuş.

• mart3 geldi. Şubat ayını boş geçen deniz bu sefer kuşu tutmuş.
  • Kampanya Üye İşyeri Kodları : Akaryakıt=5172, 5541, 5542, 5983, Market = 5300, 5309, 5310, 5311, 5331, 5399, 5411, Çeşitli gıda = 5422, 5441, 5451, 5462, 5499, 5921, 5993

bonus üye iş yeri şartı yok

arkadaşlar bu n11 gittigidiyor hepsiburada ve benzeri yerler üstteki kodlar nerede var nasıl öğrenebilirim

• e-ticaret sitelerinn kodları farklı, kabul etmezler.

kampanya sayfasında online işlem dahil yazıyor

• Bahsettiğim e-ticaret siteleri Ereyon, Gitti Gidiyor, N11, Hepsi Burada gibi farklı türde ürünler satan siteler.

Market Sepeti, Sanal Market, Carrefour gibi siteler kampanyaya dâhil olabilir.

• Mart1 her 50 ye 10 tl bonus toplam 50 bonus mesajı geldi(market-akaryakıt)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakano3 -- 1 Mart 2017; 22:50:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad012

hocam nerde bu görsel ve kampanya ayrıntısı? kaynak linki verseydin

www.afilideniz.com
    404 | Afili Bankacılık
    http://www.afilideniz.com/afili-ayricaliklar/kampanyalar.aspx
    de yok görünmüyor ayrıntıları neresinde yazıyor?

• DUZELTME:Bahar gelir hos gelir,40TL bonusla gelir!31 Marta kadar farkli gunlerde,tek seferde market ve akaryakitta yapacagin ilk 75 TL ve uzeri islemden sonra,her 75 TL'ye 10, toplamda 40TL bonus! MART3 yaz 3280'e gonder.SMS almamak icin IPTAL SMS yazip 6292'ye gonder. DenizBank A.S.MERSIS:0292008449600341 B016

• Uzun numara neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeep -- 2 Mart 2017; 13:22:27 >
  • Mart2 bana da geldş uzun sms noya (5327500800) mesaj atarak katıldım. Ama sanki kişiye özel gibi geldi çünkü gelen cevapta "sadece duyuru yapılan müşteriler yararlanabilir" şeklinde bir ibare var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya talebiniz alinmistir.Kampanyadan sadece duyuru yapilan musterilerimiz faydalanabilir. Katilimdan sonraki harcamalariniz dahildir. Kampanya bonuslarinizi 10-24 Nisan tarihleri arasinda kullanabilirsiniz. Keyifli Alisverisler dileriz. B002

Mailde indirim diyor ama bonus yüklemesi yapılacak galiba.

• DenizBank Taraftar Bonusuna 50 TL indirim! 31 Mart'a kadar market akaryakit sektorunde yapacagin toplam alisverisinin yarisi (en fazla 50 TL) Deniz'den! Katilmak icin MART2 yaz 3280'e gonder.SMS almamak icin IPTAL SMS yazip 6292'ye gonder.DenizBank A.S.MERSIS: 0292008449600341 B002

Bana da bu SMS geldi. Ama şartları anlamadim

• şimdi napsak acaba mart 1 2 3 hepsin göderip bi de bp ye gönderip artık şansımıza baklesek mi
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.