Şimdi Ara

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
129
Favori
193.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "ÇİÇEK" kampanyasına katılabilen var mı? uzun kısa sms fark etmez?
  • Geçen ay şubat2 ydi galiba 3500 tl harca 50 tl bonus kazan diye sms gelmişti bonus şimdi yattı diye msj geldi ilk defa dürtmeden denizbanki puanlar yattı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

Geçen ay şubat2 ydi galiba 3500 tl harca 50 tl bonus kazan diye sms gelmişti bonus şimdi yattı diye msj geldi ilk defa dürtmeden denizbanki puanlar yattı.

Aynen
  • battal852 B kullanıcısına yanıt
    Kisa numara olumlu 'CICEK' 3280 yolladim kabul etti

• quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

Geçen ay şubat2 ydi galiba 3500 tl harca 50 tl bonus kazan diye sms gelmişti bonus şimdi yattı diye msj geldi ilk defa dürtmeden denizbanki puanlar yattı.

Hocam bi zahmet 3500/50yi de dürtmeden yatırsınlar. Çok rezil bi bankaymış deniz; 5ayda 15 tane inceleme talebi oluşurdum. Vakıfbanktan beteri varmış, dedirtti.

• ktdgvr kullanıcısına yanıt
    kesinlikle son dönem hizmet kalitesi yerlerde paracard mtv ödemesine %10 bonus kampanyasının puanlarını yatırmadı talep oluşturdum 3 gün oldu ses seda yok.

geçen ay yüklü harcadık bu ay mart kampanyasını göndermedi bana bakıyorum herkese göndermiş. çok cazip olmadığı sürece kullanmamaya karar verdim.
  • D-Şarj Bonus internet ve restoran indirimi yansıyan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayın kampanya mesajlarının hiç biri gelmedi. Böyle durumlarda yaptığımız bir şey var mı acaba arkadaşlar?

• arkadaşlar afili bonus için MART4 denizbank gs bonus için MART1 geldi kombo olurmu?
  • 3500/50 bonus yatmış. Son kullanma tarihi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uwais

3500/50 bonus yatmış. Son kullanma tarihi nedir ?

23 mart
  • BILGILENDIRME: Degerli musterimiz,yasa geregi kartinizi internet alisverislerinde kullanabilmek icin onayiniz gerekmektedir.Aksi takdirde kartiniz 17 Agustos 2017 de internet islemlerine kapatilacaktir.Ekkart dahil tum kartlariniz icin ayri ayri,SANAL bosluk kartinizin son 6 hanesi yazip 3280'e SMS gondermenizi rica ederiz.DenizBank A.S.MERSIS:0292008449600341 B016

Bu gelen mesajdan dolayı 3280e değilde diğer uzun numaraya mesaj attım " DEGERLI MUSTERIMIZ KAMPANYAMIZ SONA ERMISTIR. ILGINIZE TESEKKUR EDERIZ. B002" mesajı geldi

Size de böyle mesaj gelip cevapladınız mı?

• Mesajı cevapladim ben

TALEBINIZ ALINMISTIR.KARTINIZI INTERNET ALISVERISLERINIZDE KULLANMAYA DEVAM EDEBILIRSINIZ.BIRDEN FAZLA KARTINIZIN OLMASI DURUMUNDA AYNI ISLEMI HER KARTINIZ ICIN YAPMANIZ GEREKTIGINI HATIRLATIRIZ.KEYIFLI ALISVERISLER DILERIZ. B002

• remy_ kullanıcısına yanıt
    hangi numaraya mesaj attın ?
  • remy_ kullanıcısına yanıt
    3280 e mi yoksa uzun numaraya mı mesaj attınız?

• Uzun numarada dönüş olmadı 3280 e attim. Cvp hangisi için geldi bilmiyorum tabi

• Uzun numaraya(5327500800) katılım sms'i gönderdim ancak cevap gelmedi bende 3280'e mesaj göndererek,

MART1 katılım alındı 10-24 Nisan yüklenecek,
    MART2 Değerli müşterimiz kampanya başvurunuz daha önce ulaşmıştır,
    MART3 Kampanya indiriminiz 6 Nisan tarihinde ekstrenize yansıyacaktır,
    MART4 katılım alındı 10-24 Nisan yüklenecek,
    MART5 katılım alındı 10-24 Nisan yüklenecek,
    CICEK katılım alındı 5-17 nisan yüklenecek,
    KATIL Kampanya sona ermiştir. dedi.

Bu kampanyalardan başka sms ile katılabileceğimiz kampanya var mı? Bu arada hangi kampanyanın ne gibi kriterleri olduğu hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim karıştırabilirim. Bu nedenle 100 TL ve üzeri için mi kombo yapılmalı? Sizce f/p kombosu hangisi? Bu arada cevap mesajları ortalama 5 dk içinde geliyor. Anında cevap gelmiyor.
  • ucandeve kullanıcısına yanıt
    Hocam bize mesaj gelmeden bunlara katılırsak puan gelir mi ki ?

• Mart2 100/50 iade kampanyası için migros sanalmarket yapsak iade gelir mi arkadaşlar? Yoksa illaki market mi olacak?

• Migrostan 108 tl market alışverişim oldu 50 iade nin gelip gelmediğini nasıl anlarız arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.