Şimdi Ara

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
129
Favori
193.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mhz.yi ara sor hocam bende dün akaryakıt aldım teyit için aradım sordum kabul olmuş. 4440800 ara sırasıyla 3-2-2-8.e tuşla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutbilisim kullanıcısına yanıt
    Geleceğini varsayıyorum. Emin değilim.
  • ali6511 kullanıcısına yanıt
    Peki size sms gelmiş miydi üstad?
  • Sizlere önerim , denizbank da size sms gelmediyse kesinlikle alışveriş yapıp puan gelmesini ne bekleyin ne de gelmez ise talep açın. Denizbank artık o kadar çok dikkat ediyor ki bu duruma, puan yatırsa bile geri alma ihtimali var ve sonra puanı eksiye düşürünce kalkıp o eksi puanı kreid kartına borç olarka yansıtmama ihtimali yüksek. Sonra çok uğraşıp durursunuz , eksi puan olduğunda normal puan yatınca kullanamadan tekrar geri alınsın ...
  • ucandeve kullanıcısına yanıt
    daha önce 2 defa bana gelmeyen kampanyalara burdan bakıp katılmıştım 2 ine de hiç bir şey gelmedi
  • bu fişin neresinde yazıyo iş yeri kodu bi türlü bulamadım. bi mersis numarası var bi de terminal numarası var.
  • damienn kullanıcısına yanıt
    Yazmaz zaten. Mh bilir.görür

• memmet77 kullanıcısına yanıt
    mh'de alışverişi yaptıktan sonra arayın kontrol edelim diyo. şansa kaldı işimiz :)
  • Bana hiç sms gelmemesine rağmen Pazar günü 2 adet 100 TL üzeri market gıda alışverişi yaptım.

MART1,2,3 market alışverişinin dahil olduğu Çiçeğin dahil olmadığını ve Mart5'in harcama hedefi olduğunu biliyorum. Ancak Mart4'ten hakkında bilgim yok. Bilen var mı acaba?

Ayrıca bu kampanyaların tam metinlerini nerede bulabilirim? Şu amaçla soruyorum örneğin mart1 5 defa 50 tl harcama 50 bonus diye not almışım. Acaba 4 defa harcasam 40 bonus verecek mi? Yoksa illa 5x mi istiyor gibi?
  • Denizbank ın 20 Mart 2017 tarihinden başladığı uygulama çok çok kötü oldu.Haberiniz var mı?
    Ben kartımı kapattırmayı düşünüyorum.

Afili Bonus Platinum ile %30 indirimli Sinema Tiyatro indiriminden yararlanabilmeniz için 20 Mart 2017 itibariyle kartınızı bir önceki ay içerisinde en az 1 defa kullanmış olmanız ve en son kesilen ekstre tutarınızın 2.000 TL ve üzeri olması gerekmektedir.

Afili Bonus Platinum ile %30 Pazar kahvaltısı indiriminden yararlanabilmeniz için 20 Mart 2017 itibariyle kartınızı bir önceki ay içerisinde en az 1 defa kullanmış olmanız ve en son kesilen ekstre tutarınızın 2.000 TL ve üzeri olması gerekmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: onderilhan

Denizbank ın 20 Mart 2017 tarihinden başladığı uygulama çok çok kötü oldu.Haberiniz var mı?

Afili Bonus Platinum ile %30 indirimli Sinema Tiyatro indiriminden yararlanabilmeniz için 20 Mart 2017 itibariyle kartınızı bir önceki ay içerisinde en az 1 defa kullanmış olmanız ve en son kesilen ekstre tutarınızın 2.000 TL ve üzeri olması gerekmektedir.

Afili Bonus Platinum ile %30 Pazar kahvaltısı indiriminden yararlanabilmeniz için 20 Mart 2017 itibariyle kartınızı bir önceki ay içerisinde en az 1 defa kullanmış olmanız ve en son kesilen ekstre tutarınızın 2.000 TL ve üzeri olması gerekmektedir.

http://www.afilideniz.com/afili-ayricaliklar/afili-hayat/indirimler.aspx

Bende gördüm iptal edecem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• MART2 kampanyasına katılmıştım. Dün Migros'tan 160₺'lik alışverişim oldu. Biraz önce mh ile görüştüm. 10 Nisan'da ekstrenize indirim olarak yansıyacak dedi.

• qeep kullanıcısına yanıt
    sms ile bilgilendirilip de mi katıldınız

• inexo kullanıcısına yanıt
    Evet hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderilhan

Denizbank ın 20 Mart 2017 tarihinden başladığı uygulama çok çok kötü oldu.Haberiniz var mı?

http://www.afilideniz.com/afili-ayricaliklar/afili-hayat/indirimler.aspx

Bu sinema indirimi ne zamandan beri var? Ben yeni gördüm nedense

• metinbestil M kullanıcısına yanıt
    Yıllardır var hocam ama son zamanlarda sapittilar kayıt açmadan indirim gelmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniz Bonus'ta Otomatik Fatura Talimatı verenlere tam 100 TL Bonus!

30 Nisan'a kadar vereceğiniz her talimata 20 TL toplamda 100 TL Bonus. Katılmak için hemen FATURA yazıp 3280'e gönderin!

11.04.2017- 30.04.2017 tarihleri arasında Kredi Kartı ile Otomatik Fatura Ödeme talimatı veren müşterilerimiz bonus ile ödüllendirilecektir.

Kredi kartı ile verilen Cep Telefonu, Elektrik, Su, Doğalgaz, Ev Telefonu, İnternet ve Televizyon faturaları otomatik ödeme talimatları için geçerlidir.

Ödül kazanım için, müşterilerimizin SMS ile kampanyaya katılım yaparak Nisan ayı içerisinde otomatik ödeme talimatı başvurusunda bulunması gerekmektedir.

Kampanya boyunca verilen talimatların 01.11.2017 tarihine kadar geçerli olma şartı aranacaktır.

Fatura başına 20, toplamda 100 TL bonus puan kazanılabilecektir.

Bir müşteri maksimum 100 TL bonus puan kazanabilir.

Kampanya koşullarını yerine getiren müşterilerimizin bonus yüklemesi gerçekleştirilecektir. Katılım için “FATURA” yazıp 3280'e SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 04.05.2017 tarihinde yüklenecek olup, 29.05.2017' ye kadar geçerli olacaktır.

Kampanyaya, Tarım, İşletme, Business gibi ticari kartlar ve net kartlar dahil değildir.

Talimatlarınızı İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık aracılığıyla verebilirsiniz.

Kampanya müşteri bazlıdır.

DenizBank A.Ş. MERSIS No: 0292008449600341

DenizBank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Her türlü bilgi için 4440800

Katılım SMS'i ilgili operatörün 1 SMS maliyetidir.

DenizBank'tan kampanya ve fırsatlar ile ilgili bildirim almamak için almamak için IPTAL SMS yazıp 3280'e gönderin.

• Otomatik ödeme kampanyası iyi görünüyor.Çıkış yapıp yeniden talimat versek sıkıntı olmaz heralde, şartlarda aksini gösterir bir durum görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pigletx

Otomatik ödeme kampanyası iyi görünüyor.Çıkış yapıp yeniden talimat versek sıkıntı olmaz heralde, şartlarda aksini gösterir bir durum görünmüyor.

Bir önceki kampanyasından faydalanmıştım 6-7 ay oluyor. Onları iptal edip tekrar eklesek işe yarayacak mı acaba bu konuda bilgisi olan var mı ?
  • 3280 nin uzun numarasını bilen paylaşabilirse sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.