Şimdi Ara

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
129
Favori
193.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kodu kullanacaksanız silmeniz iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

Kodu kullanacaksanız silmeniz iyi olur.

Kodla işim yok isteyen kullansın diye yazdım
  • Emekli tanidiklarinizi Deniz'e yonlendirin maasini Deniz'den alan her emekli icin 100TL nakit odul kazanin! Ustelik maasini Deniz'e transfer eden emekliler de 450TL'ye varan nakit odul kazaniyor! Detayli bilgi subelerimizde. SMS ile elektronik ileti iptali icin IPTAL SMS yazip 6292'ye gonderin. MERSIS 0292008449600341 B001

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekne11 T kullanıcısına yanıt
    Emekliden neler istediği sitede yazmıyor.

• En son yapılan gıda marketi kampanyası ile verecekleri 40 lira bonusu vermediler. Aradım kayıt oluşturdum neredeyse 12 gün oldu hala sonuçlanmadı. Ben de BDDK'ya şikayet ettim. Daha önce en uzun gece indirimi de vermemişlerdi onu da şikayet etmiştim. İndirimi geri aldım. Şimdi de 40 lira bonusu almak için uğraşıyorum. Ne kadar sorunlu bir banka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mytra

Telefon etmenize bile gerek yok düzenli kullandığınız bir kart ise. Aralık ayında kart ücretini bana da yansıttılar. Aşağıdaki linkten mesaj atıp kapatın kartı dedim, ertesi gün dönüş yaparak ücreti kartıma iade ettiler. Geçen hafta bir kez daha aynı ücreti yansıttılar. Yine aynı mesajı gönderip ne yaptıklarını sordum. Bu kez dün arayıp hata olduğunu v ücreti iade ettiklerini söylediler. Bugün kartımda 25 tl bonus gördüm ama hiç puanım yoktu. Bu iade ile ilgili midir hediye falan gibi, bilmiyorum. Henüz bakamadım hesap ayrıntılarıma.

https://www.denizbank.com/bilgi-limani/bildirimde-bulunacagim.aspx

Hocam dün yazdım paylaşım yaptığınız adres üzerinden. Bugun aradılar. Kesilen kart ücreti ini iade etsek kartı kullanmaya devam edecek misiniz dedi. Evet ederim dedim tamam dedi kapattı. Ne zaman belli olur sonuç tekrar yazayım mıı

• dürüstmezarci kullanıcısına yanıt
    Hesabınıza bakın hocam. İade edilmiştir kesim ücreti. İade gerçekleşmemiş ise yazın aynı adrese ya da arayın konuşmanızı hatırlatın.

Ama iade hemen gerçekleşiyor normalde.

• Benim bonus - 52 görünüyor bu ayın 14'nde bonus kullanarak 52tl lik alışveriş yaptım 15 ide son kullanım tarihiydi harcamalarda hala provizyonda görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Techh

Benim bonus - 52 görünüyor bu ayın 14'nde bonus kullanarak 52tl lik alışveriş yaptım 15 ide son kullanım tarihiydi harcamalarda hala provizyonda görünüyor

Bende de eksi görünüyor bonus hocam sebebi nedir

• 100tl ve üzeri alışveriş kampanyasında, 3 gündür migros sanalmarket ten alışveriş yapıyorum , fakat hem 3 ü de onayda bekliyor hem de her hangi bir geri bildirim mesajı gelmedi.. Normal mi bu durum ?
  • Şöyle bir mesaj geldi arkadaşlar kuyum alışverişi dahil yazıyor birde ŞUBAT1 ŞUBAT2 VE ŞUBAT3 kampanyası ile kombo yapılabilir.

http://www.bonusdenizbank.com/denizbonus/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx?t=t&campaignId=3246-84dbfae52b40ce128afaa3d77806b985&title=kalpler+sevgi+dolsun,+50+tl+bonus+sizin+olsun!
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Afili Bonus sahibi arkadaşlar 2 bin lira harcama limiti geliyor indirimler için bilginize.

http://www.afilideniz.com/afili-ayricaliklar/afili-hayat/indirimler.aspx?rel=pazarkahvaltikey

Denizbank ı tebrik etmek lazım 1,5 ay önceden haber vermiş. Normal pek rastlanılan bir şey değildir.

yuh ya, yılda 3 kere ya kullanılıyor ya kullanılmıyor millet indirim almasın diye yaptıklarına bak Son zamanlarda kayda değer hiç kampanya yapmazken bir de böyle pintilik yapmasını hiç yakıştıramadım denize.

• quote:

Orijinalden alıntı: adanaliboy

100tl ve üzeri alışveriş kampanyasında, 3 gündür migros sanalmarket ten alışveriş yapıyorum , fakat hem 3 ü de onayda bekliyor hem de her hangi bir geri bildirim mesajı gelmedi.. Normal mi bu durum ?

Durum hala aynı
  • DenizBank Taraftar Bonusuna market akaryakitta 75TL'ye kadar bonus!31 Mart'a kadar market akaryakit sektorunde toplam 1500TL ve uzeri harcamana 50TL veya toplam 2500TL ve uzeri harcamana 75TL bonus!Katilmak icin MART5 yaz 3280'e gonder.SMS almamak icin IPTAL SMS yaz,6292'ye gonder. DenizBankA.S.MERSIS:0292008449600341 B002

• quote:

Orijinalden alıntı: mytra

Hesabınıza bakın hocam. İade edilmiştir kesim ücreti. İade gerçekleşmemiş ise yazın aynı adrese ya da arayın konuşmanızı hatırlatın.

Ama iade hemen gerçekleşiyor normalde.

İade gerçekleşti hocam ilk yıl kart ücreti iptali 79 tl yazıyor dönen içi işlemlerde. Fakat kullanılabilir limitten düştü 79 tl.dönem içi işlemlerden düşmesi gerekmez miydi

• 42_JeoGenc_42 kullanıcısına yanıt
  • Bahar gelir hos gelir,100TL bonusla gelir!31 Mart'a kadar farkli gunlerde ve tek seferde yapacagin ilk 75 TL ve uzeri islemden sonra, her 75 TL'ye 10 TL,toplamda 100 TL bonus!MART4 yaz 3280'e gonder.Detay bilgi:http://****/2l7loXr SMS almamak icin IPTAL SMS yaz,6292'ye gonder.DenizBank A.S.MERSIS:0292008449600341 B002

• Kampanya: Afili Bonus'la 31 Mart'a kadar farkli gunlerde ve ter seferde yapacaginiz ilk 75 TL sonrasi, her 75 TL market ya da akaryakit harcamaniza 10 TL, toplam 40 TL bonus kazanmak icin MART3 yazin 3280'e gonderin. SMS almamak icin IPTAL SMS yazip 6292'ye gonderin.Bilgi:http://****/2m1Wg3S

• Bahar gelir hos gelir, 40 TL bonusla gelir! 31 Marta kadar farkli gunlerde, tek seferde yapacagin ilk 75 TL ve uzeri islemden sonra, her 75 TL'ye 10, toplamda 40 TL bonus! MART3 yaz 3280'e gonder.

Kampanya talebiniz alinmistir.Kampanyadan sadece duyuru yapilan musterilerimiz faydalanabilir. Katilimdan sonraki harcamalariniz dahildir. Kampanya bonuslarinizi 10-24 Nisan tarihleri arasinda kullanabilirsiniz. Keyifli Alisverisler dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 1 Mart 2017; 15:35:31 >
  • 75₺ harcamaya puan vermesi iyi. 100₺ harcamaya puan verilen kampanyalarda hem oran düşük oluyor, hem de her zaman 100₺ ödeme yapma şansımız olmuyor. Bir de öğrencilikten kalan kartımın limiti düşük. Birkaç fatura ödeyince limit doluyor.

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.