Şimdi Ara

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.988
Cevap
129
Favori
193.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün taksitli alışveriş kampanyasından 10 tl gelmiş , az önce de market akaryakıt dan 50 tl yüklenmiş.. taksitli alışverişi hatırlayamadım..
  • Benim mart ayında n11 den 254tl alisverisim oldu sadece.. oda giyim erkek deri ceket..

Market veya akaryakıt ile ilgili alisverisim olmadi. İnşallah bi dümen cikmaz

Edit: geçen ayki ekstre de market alisverisim 100tl ona istinaden düşmüş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remy_ -- 6 Nisan 2017; 12:30:33 >
  • nisan3 geldi banada denizbank 2 dir saçma sapan kampanya yapıyor şahsıma

normalde aylık harcama ortalamam 1500lira iken 3500 liraya nasıl çıkacağım

geçen ayda 1500liralık akaryakıt kampanyası gelmişti

tırcı değilim kamyoncu değilim ayda en fazla 400liralık yakıt alıyorum
  • KAMPANYA: Nerede hareket, orada bonus!30 Nisan'a kadar Taraftar Bonusunla toplamda 4500TL ve uzeri harcamaya 60TL bonus kazan! NISAN4 yazip 3280'e gonder, baharin keyfini cikar. Detayli bilgi:http://dnz.im/Sa48C SMS almamak icin IPTAL SMS yazip 6292'ye gonderebilirsin. DenizBank A.S. MERSIS:0292008449600341 B016

Bu resmen dalga geçmek. 20 günde 4500 TL harca 60 TL bonus verecekmis.

• 4500 TL harca 60 TL bonus nedir yaaa?

2016 sonunda çok iyi bonus dağıttılar ve indirim yaptılar ama 2017 hiç iyi başlamadı. Böyle giderse denizbank kartına sahip olmanın bir anlamı kalmayacak.
  • Tekrar merhaba arkadaşlar,

Daha önceden Tüm mart(1,2,3,4,5) ve çiçek kampanyasına katılıp sonucu yazacağımı söylemiştim.

2 kez gıda marketi alışverişi yaptım. Aynı gün farklı iş yeri şeklinde. Hiç birinden iade veya puan gelmedi. En azından Mart2'den 50 lira indirim beklerdim. 2 kampanya için BDDK'ya başvuru yaptım sonucuna göre diğerlerine de yapacağım. Sonucu yine paylaşırım.

Not: Biliyorum çiçek ve Mart5 için zaten kazanım sağlayamazdım tutar ve market olması nedeniyle ancak diğerlerinden umutluydum.

Denizbank'a özel gıcığım. Bir kez bile bonusum doğru zamanda yatmadı. Bu nedenle sonuna kadar uğraşıyorum kendileriyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: remy_

KAMPANYA: Nerede hareket, orada bonus!30 Nisan'a kadar Taraftar Bonusunla toplamda 4500TL ve uzeri harcamaya 60TL bonus kazan! NISAN4 yazip 3280'e gonder, baharin keyfini cikar. Detayli bilgi:http://dnz.im/Sa48C SMS almamak icin IPTAL SMS yazip 6292'ye gonderebilirsin. DenizBank A.S. MERSIS:0292008449600341 B016

Bu resmen dalga geçmek. 20 günde 4500 TL harca 60 TL bonus verecekmis.

Galiba futbolcu transfer etmeni isteyip karttan çektirmeni bekliyorlar

• sertosman S kullanıcısına yanıt
    bende de aynı sorun, ne yapmamız gerek? 10 şubatta Market Akaryakıt Kampanya Bonusu yattı, 11 ve 19 şubatta harcadım, 28 şubata kadar harcamak zorunda olduğum ve çoktan harcadığım bonusları 1 martta geri almışlar
    aradım birkaç gün sonra düzelttiler, ekstre kesilince yine - oldu. şu anda da -28.00 bonusum var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusane

bende de aynı sorun, ne yapmamız gerek? 10 şubatta Market Akaryakıt Kampanya Bonusu yattı, 11 ve 19 şubatta harcadım, 28 şubata kadar harcamak zorunda olduğum ve çoktan harcadığım bonusları 1 martta geri almışlar
    aradım birkaç gün sonra düzelttiler, ekstre kesilince yine - oldu. şu anda da -28.00 bonusum var

onu ben yaşadım ve sizin gibi düzelttirdim, bu ay da aynı sorun var ve bu sefer düzeltemiyorlar. 3 defa farklı zamanlarda şikayet kaydı oluşturdum hala dönecekler...
  • quote:

beni de sürekli eksi bonusa düşürüyorlar kac defa kayıt açtım düzelttik deyip düzeltmiyorlar üstelik
  • Benim ÇİÇEK bonusları yatmadı.. Arayıp kayıt oluşturdum. Bakalım ne olacak.

• Denizbank paracard kadınlar günü kampanyasına katılmıştım. Ancak puanlar yüklenmedi. Katılım annem adına bu arada, kendisine mail de gelmişti hatta. Geçen ayki Kadınlar günü puanı yatan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sword88

Denizbank paracard kadınlar günü kampanyasına katılmıştım. Ancak puanlar yüklenmedi. Katılım annem adına bu arada, kendisine mail de gelmişti hatta. Geçen ayki Kadınlar günü puanı yatan var mı?

Evet yatti eşimin kartina

• Denizbank paracard bonusları kredi kartına aktarabilirmiyiz

• crackerss1982 C kullanıcısına yanıt
    Daha önce bu taleple m.h ni aradım yapmadılar hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: umutbilisim

Daha önce bu taleple m.h ni aradım yapmadılar hocam

Teşekkürler

• D şarj bonus bu kampanyalara katılabiliyor mu ?

Kampanya linki var mi kontrol edebileceğim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

quote:

onu ben yaşadım ve sizin gibi düzelttirdim, bu ay da aynı sorun var ve bu sefer düzeltemiyorlar. 3 defa farklı zamanlarda şikayet kaydı oluşturdum hala dönecekler...

geçen ay dönemiçi işlemlerde eksiyi görünce aradım, birkaç gün sonra düzeltildi diye SMS geldi. ekstre kesilince yeniden eksiye döndü. sistemlerinde sorun var sanırım, ekstrelerde kazanılan harcanan bonuslar hep sıfır görünüyor. müşteri hizmetleri de hepsini sıfır gördüğünden anlamıyor. 30 TL'mi gaspediyorlar resmen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

quote:

geçen ay dönemiçi işlemlerde eksiyi görünce aradım, birkaç gün sonra düzeltildi diye SMS geldi. ekstre kesilince yeniden eksiye döndü. sistemlerinde sorun var sanırım, ekstrelerde kazanılan harcanan bonuslar hep sıfır görünüyor. müşteri hizmetleri de hepsini sıfır gördüğünden anlamıyor. 30 TL'mi gaspediyorlar resmen

aynı sorun bende de var.ve ilginç şekilde karttaki bonus hareketlerini göremiyorlar. lan sen göremiyorsan ben nasıl göreyim. en son şikayetimde yazdım zaten sisteminizde sıkıntı var, düzeltin de mağdur olmayalım diye

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.