Şimdi Ara

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.988
Cevap
129
Favori
193.692
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çiçek kampanyasından bonusum yatmamıştı, telefonla durumu bildirdim. Bugün mail geldi ve ağzım açık kaldı. Bana yaptığım harcamaların bonus işyerlerinde olmadığını yazmışlar. Fakat ekstremde BONUS ORTAKLARIN DAHİLİNDE yapılan alışverişler kısmında gözüküyor tüm alışverişlerim. Rezalet bir banka olduklarını bir kez daha kanıtladılar. Mailin sonunda da şu ifade var.

"Talebinizin devam etmesi durumunda, Bankamız yanıt tarihini izleyen altmış gün içinde Türkiye Bankalar Birliği nezdindeki Bireysel Müşteri Şikayetleri Hakem Heyetine başvurabilirsiniz."

Yani uğraşın diyorlar.
  • ahmetfx kullanıcısına yanıt
    e devletten başvurulabiliyor, bana da bir kere olumsuz döndüler başvurdum haklı buldu tbb kartıma yansıtıldı
  • Bu ara uzak durun kafayı yemiş deniz 2 ay önceki sevgi kampanyasından 50 puan yatması gerekti 3 martta yattı diye mesaj geldi 3 martta yattı göründü ancak 0 TL yazıyor ekstrede tam 4 defa kayıt olusturdum hepsinden olumlu sonuçta geldi evet şartları saglamissiniz dedi temsilci. Her seferinde de 3 martta puanınız yatmıştır diye mesaj geldi en son da temsilci dalga geçer gibi 3 martta yatmış diyor sistemde 0 olarak görünüyor sistemsel hata olmuş yapacak birşey yok dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günlerdir eksi bakiyedeyiz. bir allahın kulu da düzeltmiyor. çok enteresan banka. gerçekten çalışmayı düşünen varsa beş para etmezler.
  • arkadaslar.. şu Mart ayının Market Akaryakıt Bonus kampanyası ekstreye mi yansıyor indirim olarak.. yoksa bonus olarak mı yükleniyor.. dönem içi işlemlerimde Market Akaryakıt Kampanya Bonus adı altında 50 TL gözüküyor.. fakat bonus kısmına baktıgımda yüklenmemiş.. hatta o kısım -25 gözüküyor.. eğer bonus olarak yatmış gerekiyor ve size yatmamış diyorsanız iptal edicem kartımı.. (müşteri hizmetleri yüklenicek diye 2 hafta önce kayıt açtı ama onlar da bi haber bu kampanyalardan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezo87 -- 25 Nisan 2017; 9:5:56 >
  • Uzun numara degiştimi gg'de hata veriyor kayıt olamadım varmı başka bir uzun numara?
  • Yaza girerken yılbaşı gibi kampanya, tam 70 TL bonus fırsatı!

http://www.bonusdenizbank.com/denizbonus/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx?t=t&campaignId=3296-9dd138f8ef409f9f56b1797b703f607f&title=yaza+girerken+yilbasi+gibi+kampanya,+tam+70+tl+bonus+firsati!

Deniz Bonus bireysel kredi kartları ve banka kartlarıyla (kuyumculuk hariç) tüm sektörlerde , 1-25 Mayıs 2017 tarihleri arasında, farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 150 TL ve üzeri alışverişe 10 TL, toplamda 70 TL bonus kazanabilirsiniz.

Kampanyaya katılmak için DenizBank sistemine kayıtlı telefon numaranızdan YAZBASI yazarak 3280'e sms göndermeniz gerekmektedir. Katılımdan sonraki harcamalarınız kampanyaya dahil edilecektir.

Kampanya 1-25 Mayıs 2017 tarihleri arasında, farklı günlerde ve tek seferde yapılan alışverişlerde geçerlidir.

Gün başına yalnızca tek seferde yapılan ilk işlem sayılacaktır, aynı gün birden fazla 150 TL ve üzeri işlem yapılırsa; yalnızca ilk ve tek seferde yapılan işlem için bonus kazanacaktır.

Kampanyaya katılım müşteri bazlıdır. Bir müşteri en fazla 70 TL Bonus kazanabilecektir. Kazanılan Bonuslar işlemin yapıldığı karta yüklenecektir.

Kazanılan bonuslar 02 Haziran'da kartlara yüklenecek olup, 16 Haziran gün sonuna kadar kullanılmayan bonuslar gün sonunda geri alınacaktır.

Kampanyaya katılım SMS'i gönderildikten itibaren yapılan alışverişler geçerli olacaktır.

Kuyum harcamaları, Bonus kullanımları ,Nakit Avans işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Adalet,net kartlar ve tarım, business, ticari kartlar ile yapılan işlemler dahil değildir.

İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.

Bonus posu zorunluluğu yoktur.

Yurtdışı işlemler, mail order, online ve Sanal kartla yapılan ve taksitli İşlemler kampanyaya dahildir.

Katılım SMS'i ilgili operatörün 1 SMS maliyetidir.

DenizBank Kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

DenizBank A.Ş. MERSIS No: 0292008449600341

Her türlü bilgi için 4440800

• arkadaşlar gs bonus ve afili bonus kartlarıma 111 TL ayrı ayrı kart ücreti yansıtılmış aradım iadesi için talep oluşturdum sizce iade ederler mi?
  • Aman be yaa illallah dedirtti bu denizbonus. Mart ayı 3 kampanyaya katıldım. 2 tanesinin bonusunu defalarca kayıt açtırarak güç bela aldım. 1 tanesi hala sürüncemede. Hiç birşey de yok haa. herhangi bir şaibe katakulli felan. Taksitli alışveriş yaptık o kadar, yatır sende söz verdiğin gibi işte ama nerdee. Uzak durun kalp sağlığınız için varsın olmasın bonus felan çok lazım değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergin45

Aman be yaa illallah dedirtti bu denizbonus. Mart ayı 3 kampanyaya katıldım. 2 tanesinin bonusunu defalarca kayıt açtırarak güç bela aldım. 1 tanesi hala sürüncemede. Hiç birşey de yok haa. herhangi bir şaibe katakulli felan. Taksitli alışveriş yaptık o kadar, yatır sende söz verdiğin gibi işte ama nerdee. Uzak durun kalp sağlığınız için varsın olmasın bonus felan çok lazım değil

Aynen dostum. Ekstrede üye iş yeri yazmasına rağmen adamların bana savunması üye işyerinden alışveriş yapmadığım yönünde idi. Bunlara güvenip alışveriş yapmak riskli. Kazandığımız puan yüklenecek mi diye tedirgin mi olacağız hep? Bir sefer yatırılmadı mı o banka güvenimi kaybetmiştir, o kadar.

• Otomatik ödemelerim vardı ve harcama sözüm vardı, ozaman aidatı iade etmediler, eksi bonusa düştüm neden olduğunu açıklayamadılar, 6 ay dolunca otomatik ödemeleri iptal ettim sonra kart kapama için başvurdum harcama sözünüz var ceza gelir dediler başımla beraber dedim kartı kapatın diye ısrar ettim kapadılar, 3 gün sonra arayıp kapatmayın vs dediler kart aidatını iade ettiler herhangi bir koşul olmadan ve birkaç gün sonra eksi bonusu düzelttiler şimdi kart açık sorunları hallettiler. Kapamaya niyetliyseniz her şeyi kabul ediyorlar gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya bonuslarını gününde harcadıgım halde denizbank bonumu -50 olarak düşürmüş.ekstrelerde dogru düzgün bilgi de yok
  • afilli bkm getir kampanyası nasıl işliyor ?
  • Kanserbonus

• NİSAN1 yazıp katıldığımız hedef kampanyası bonusu yattı... yattıgına dair msj bildirimide geldi...
  • Bu Denizi ben cozdum, kampanya yapiyor ama bonusu yatirmiyor sikayet gelirse yatiririz diyorlar kimsede birsey demiyor. Ben daha denize elimi surmedim kredi kartinida geri gonderdim garanti bonusum var gecen ay 4 lu kombo yaptim hepsi tikir tikir yatti ne ugrasicam .))

• Ben de memnun degilim her 3 kampanyadan 2 tanesi problemli.Illallah ettik artik kayit acmaktan.Bu arada Kampanya katilim uzun numara calismiyor saniyorum.Her defasinda aktif kampanyalarda bile kampanyamiz sona ermistir diye yanit geliyor.532 750 0800 problemli.Sorunu cozup uzun numaraya ulasabilenimiz var midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdebiyatOgretmeni -- 9 Mayıs 2017; 12:17:35 >
  • Maalesef kisa no ya devam

• eksik puanı yatan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.