Şimdi Ara

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
129
Favori
193.677
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 5 fatura talimatı verdim az önce 20 tl bonus vermiş. Bi yanlışlık Yok mu. Yada aylara mı bölüyor bonusları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana 100 bonus yüklenmiş. nerden geldi bilmiyorum. nisan ayı otomatik ödeme kampanyasına katılmıştım, 5 talimat vermiştim. ama onun bonusları 15 mayısta yuklenecekti.
  • Ekim ayında verdiğim otomatik ödeme talimatlarini iptal ettim bugün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 ay guzel kampanyalar oluyor, kalan 7 ay sacmasapan seyler. Cuzdanda tasimaya degmez. 15 ay kullandim. 600 bonus kazandim ve dandik kampanyalar yuzunden 3 gun once karti kapattim.

• piri.reis kullanıcısına yanıt
    Ben de 4 talimat vermiştim nisan ayında 80 tl bonus yatmış bugün.. üstelik mart ayında da 5 talimat vermiştim ve 100 tl bonus yatmış.. 2 ayda toplam 180 tl bonus geldi talimatlardan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilayturk -- 10 Mayıs 2017; 1:35:48 >
  • ekim ve öncesi kampanyaya katılıp ; 100 bonus aldıktan sonra ; faturalarını iptal edip tekrar yeni kampanya için katılan bonusu yüklenen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilayturk

Ben de 4 talimat vermiştim nisan ayında 80 tl bonus yatmış bugün.. üstelik mart ayında da 5 talimat vermiştim ve 100 tl bonus yatmış.. 2 ayda toplam 180 tl bonus geldi talimatlardan..

Bu ay denizbonusta talimat puan kampanyasi yok sanirim, olsa iyi olacakti

• Bu hafta içerisinde iade gelecek pazar kahvaltısı indirim iadesi alamadım. Haftasonu afilli kartı olup da kahvaltı laışverişi yapmış olanlardan iade alabilen oldu mu arkadaşlar? Benim işlemde mi sorun var acaba yoksa sistemsel bir durum mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_olfactorius

Bu hafta içerisinde iade gelecek pazar kahvaltısı indirim iadesi alamadım. Haftasonu afilli kartı olup da kahvaltı laışverişi yapmış olanlardan iade alabilen oldu mu arkadaşlar? Benim işlemde mi sorun var acaba yoksa sistemsel bir durum mu?

Benim de yatmadı hocam , yarına kadar yatmazsa arayıp soracağım.

Bu arada bir önceki ekstreniz 2000TL üzerinde miydi? Benim 2000 üzerindeydi.

• Az önce yattığı mesajı geldi ;)
  • Bana da yattı az önce :)

• quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

Bana 100 bonus yüklenmiş. nerden geldi bilmiyorum. nisan ayı otomatik ödeme kampanyasına katılmıştım, 5 talimat vermiştim. ama onun bonusları 15 mayısta yuklenecekti.

Harcadınız mı peki? 2 gün önce bana da yatmış. Dün harcamaya çalıştım izin vermedi. 15 mayısta mı aktif olacak acaba? Sistemde kullanılabilir olarak gözüküyor tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus-

quote:

Bana 100 bonus yüklenmiş. nerden geldi bilmiyorum. nisan ayı otomatik ödeme kampanyasına katılmıştım, 5 talimat vermiştim. ama onun bonusları 15 mayısta yuklenecekti.

Harcadınız mı peki? 2 gün önce bana da yatmış. Dün harcamaya çalıştım izin vermedi. 15 mayısta mı aktif olacak acaba? Sistemde kullanılabilir olarak gözüküyor tabi.

denemedim daha
  • arkadaşlar şu yıllık kart ücretini geri almanın yolu var mı?
  • quote:

quote:

Denizbank kredi kartlarında eğer o anki kullanılabilir limitinizden daha fazla bonus kullanmak isterseniz sistem izin vermiyor bilginiz olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür54

quote:

quote:

Denizbank kredi kartlarında eğer o anki kullanılabilir limitinizden daha fazla bonus kullanmak isterseniz sistem izin vermiyor bilginiz olsun.

Evet baktım da kullanılabilir limit kalmamış. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkür ederim.

• Nisanda fatura odeme kampanyasimi oldu kacirdik yahu sitesine baktim bisey yoktu

• EdebiyatOgretmeni E kullanıcısına yanıt
    Deniz mi? Lanet bir banka tam anlamıyla lanet, hatta lanet olası.. Hiçbir kampanyası olmasın ki şikayet kaydı açmış olmayayım. İkisini BDDK'ya bildirdim. Size de tavsiye ediyorum, mutlaka bu bankayı her olumsuz tutumu için bddk'ya şikayet edin.
    https://ebulten.bddk.org.tr/esikayet/ Bu adres şikayette kullanacağınız ilgili linki içerir arkadaşlar.

Bankanın en saçma uygulaması ise yükleme sonrası harcamış olduğum puanı geri alma tarihi geldiğinde eksi puana düşerek ekstreye yansıtması. Bu bankayı tüm platformlarda rezil etmek gerek.

Aslında tüketici mahkemesi gibi mahkemelerde bu tip durumlar için tazminat davası açılıp bir kaç bin TL ceza ödeten de olmuş. Vaktim olsa ona bile uğraşacağım. Hiç dürüst bir banka değil, hiç..

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_olfactorius -- 18 Mayıs 2017; 17:0:34 >

• dr_olfactorius D kullanıcısına yanıt
    Bu ay bende de oldu, gg bonusları diğer tüm bonuslarda 16.05 son olmasına ragmen burda 15.05 di bide 15'inde kullanıdığım bonusu hesapta geri almıslar, ekstreye kadar kendileri bakalım farkına varacakmı ? yoksa söke söke vardırırız.
  • Kazanıp da harcadığım bonus puan geri alınmış. -39TL bonus var. Onlara yar etmem, kazanacağım bonuslar hep o negatif bakiyeyi sıfırlamakta kullanılacak. Kapattırıp kurtulacağım.
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.