Şimdi Ara

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
129
Favori
193.692
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de de aynı eksi bonus sorunu var , bunun çözümünü bulan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikachu45

ben de de aynı eksi bonus sorunu var , bunun çözümünü bulan var mı acaba?

Eksi bonusu çözmek için mh yi arayıp + ya çıkacak kadar sözünüze bonus talimatı verin talimatı gerçekleştirmeseniz bile 2-3 ay sonra sözünüze bonus ihlali diye ekstrenize yansıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür54

quote:

Eksi bonusu çözmek için mh yi arayıp + ya çıkacak kadar sözünüze bonus talimatı verin talimatı gerçekleştirmeseniz bile 2-3 ay sonra sözünüze bonus ihlali diye ekstrenize yansıyor.

Hocam zaten halihazırda sözüm var. Yoksa dediğiniz makul bi çözüm ama bununla niye ben uğraşıyorum. Banka bu kadar mı aciz ve beceriksiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pikachu45 P kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dolandırıcı bankaya karşı bunun tek bir çözümü var. Ben bugün uyguladım: Kartın iptalini talep ettim. Tamam dediler. Birkaç gün sonra arayıp puan teklif ederler. Onu da uygun bi yerinize... diyeceğim. Denizbank pişmanlıktır. Bunu kartını kullanmaya başladığım ekim ayından beri defalarca kez tecrübe ettim. Hak ettiğim 50 puanımı thh ye şikayet ederek aldığım da oldu ama her seferinde bunların peşinden koşmak da bi yere kadar. Mecbur olmayana tavsiyem denizbanktan kurtulun.

• Bu banka tam mezarci. Pederi tokatlamislar. Kredi kartiniza sigorta yapalim diye. Ihtiyar anlamamis onaylamis. Yuzde 4 mu ne kesinti yapmislar. 2 ay 80 tl toplam 160 tl kesmisler. Birde aylar once kredi vermisler pederin yine haberi yok. Kredi kartindan 500 kusur her ay para kesmisler. Ekstrelere bi baktim 500kredi. 80 de sigorta her ay tokatlamislar. Baba kredi almissin diyorum . Ben para felan almadim diyor. Banka buna birde hesap acmis. Hesaba kredi kartindan 4000 tl gecmis pederin haberi yok onuda her ay kredi kartindan almis.bankayi ariyoruz temsilci sizin le konusmayiz kart sahibiyle konusuruz sadece diyor.Buldunuz kazi yolabildiginiz kadar yolun dedim bende. Actik hoparloru babama benim soylediklerimi tekrarlatim, banka bunu istiyor cunku hicbiseyi halledemedik tabiki. Sigortayi iptal ettik . Krediyi erken kapatik ,erken kapamayla bile krediden 300 lira zarar var. Bunlar aç kopek gibi emekli istiyorlar sadece cunku onlari kandirmalari kolay. Uzak olun emeklileride uzak tutun bu bankadan.

• Arkadaşlar demekki denizbank internetten %20 indirim kampanyasıyla zirvede bırakmış finali yapmış.

bu banka bitmiştir.
  • Bugün kapattım kartımı.

• Denizbank paracard ile gittigidiyor bonus kampanyasına katılabiliyor muyuz arkadaşlar bilgisi olan var mı? Kampanya şartlarında bilgi verilmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mag13

Denizbank paracard ile gittigidiyor bonus kampanyasına katılabiliyor muyuz arkadaşlar bilgisi olan var mı? Kampanya şartlarında bilgi verilmemiş

Olmaz, kredi kartları olur.
  • quote:

konuyla ilgili dönüş oldu mu kimseye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusane -- 20 Nisan 2017; 11:54:0 >
  • Denizbank paracard Kadınlar gününde "SANAL" e-ticaret de %10 dan 60 TL bonus kampanyası dahilinde 60 TL bonusları geri almış. Talep açın , daha bekleyn 3 talebim varken + 1 talep daha DENİZBANK iyice kötüye gidiyor. KEsinlikle BDDK ya yazıp ceza almalarını sağlamalıyız ...
  • ulusane U kullanıcısına yanıt
    habire "başvurunuz inceleme aşamasındadır" diye mesaj geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mat34

Denizbank paracard Kadınlar gününde "SANAL" e-ticaret de %10 dan 60 TL bonus kampanyası dahilinde 60 TL bonusları geri almış. Talep açın , daha bekleyn 3 talebim varken + 1 talep daha DENİZBANK iyice kötüye gidiyor. KEsinlikle BDDK ya yazıp ceza almalarını sağlamalıyız ...

Paracard konusunda yazdığımı buraya da kopyalayayım.

------

Denizbank Paracard kampanyalarına katılmayın.

Puanınız yüklenmez, kayıt açarsınız, en sonunda yüklenir.

Harcarsınız, puan geri alma gününde sanki kullanmamışsınız gibi geri alım yapar ve puan kadar eksiye düşersiniz, kayıt açarsınız, sorun bulunamadı derler şaka gibi.

Son çare BDDK'ya başvurursunuz, 1 ayda ancak düzelir durum.

Puana da bankaya da karta da lanet edersiniz.

• lanet olsun bu bankaya en kısa zamanda tüm hesaplarımı kartlarımı OTO. ödeme talimatlarımı iptal edeceğim.
    Her ay eksi bonus puana düşüyor sürekli kayıt açıyorum sorun bulanamadı, sorun çözüldü gibi aptal cevaplar veriliyor çıldıracağım. her ay aynı terane. Bıktım bunlarla uğraşmaktan.
    Yatan her bonusu kullandığım halde geri yükleme günü geri alıp eksiye düşürüyorlar bu ne yaaaa

• Denizbank pişmanlıktır

• quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Denizbank pişmanlıktır

Hakikaten öyleymiş. Yıllardır garanti bonus da kullanırım, garantiyi beğenmezken denizbankı görünce garantiyi öpüp başıma koyarım

• Kredi kartı kampanyaları ile hiçbir sorun yaşamadım. Paracard kampanyalarına bir süredir katılmıyorum zaten..

Haricinde ise hiçbir sorun yaşamadım. O kadar da kötü değil bence. Her bankada olan saçma sorunlar burda da var. Sorunu olmayan banka görmedim.

Kuklandiklarim: garanti yapikredi Finansbank isbankasi fortis

• Şikayet yeri değil yeni kampanya var diye giriyoruz konu dışında tartışın

• quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Denizbank pişmanlıktır

Hakikaten öyleymiş. Yıllardır garanti bonus da kullanırım, garantiyi beğenmezken denizbankı görünce garantiyi öpüp başıma koyarım

Axsss kullanirim deniz gercekten sikinti bonus verene kadar canininz cikar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci83 -- 21 Nisan 2017; 10:36:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

habire "başvurunuz inceleme aşamasındadır" diye mesaj geliyor

fazla puan yüklemişiz kullanmışsınız, geri aldık, eksiye düştünüz diyorlar.

notlarıma göre
    03.03.2017 tarihinde 30 bonus
    04.03.2017 tarihinde 20 bonus
    08.03.2017 tarihinde 40 bonus yatması gerekiyor.

30 olan sevgililer günüymüş yatmış, 40 olan şubat2ymiş yatmış; 20 olan yatmamış, daha doğrusu yatmış harcamışım, sonra da fazladan yükledik deyip geri almışlar ve eksiye düşmüşüm! dediklerine göre başka bi kampanyaya katılımım yokmuş. sizce ne olabilir o kampanya? ben puan yatınca harcadıktan sonra notlarımı mesajlarımı silerim çünkü!
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.