Şimdi Ara

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
129
Favori
193.710
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekim ayında Akaryakıt alışverişinizi Deniz Bonus'la yapın, 50 TL Bonus kazanın!

Kampanya detayları:

Deniz Bonus kredi kartıyla Ekim ayında akaryakıt sektöründe tek seferde ve farklı günlerde yapılan 5 adet 100 TL ve üzeri alışverişe 50 TL Bonus kazanılabilecektir.
    Kampanyaya katılım için DenizBank sistemine kayıtlı telefon numaranızdan AKARYAKIT yazarak 3280'e sms göndermeniz gerekmektedir.
    Kampanyada Ekim ayında yapılan akaryakıt sektöründeki alışverişler geçerlidir.
    Kampanyaya katılım müşteri bazlıdır. Bir müşteri en fazla 50 TL Bonus kazanabilecektir.
    Kazanılan bonuslar 3 Kasım’da kartlara yüklenecektir, 12 Kasım gün sonuna kadar kullanılmayan bonuslar 13 Kasım’da geri alınacaktır
    Kampanyaya yalnızca akaryakıt sektörlerinde yapılan alışverişler dahildir.
    Aynı gün içinde yapılan ilk işlem geçerli olacaktır.
    Kampanyaya katılımdan itibaren yapılan alışverişler geçerli olacaktır.
    Bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir.
    Kampanyaya ticari kartlar dahil değildir.
    İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    Kampanyaya online işlemler dahildir.
    Net kart kampanyaya dahil değildir.

• ÜSTTEKİ KAMPANYA İLE BİRLEŞİR BİRDE TURKCELL SARI KUTU YAPSA TADINDAN YİNMEZ
    Bonus kredi kartı sahipleri Bp akaryakıt istasyonlarından yapacakları 4 adet 100 TL ve üzeri alışverişte 25 TL değerinde bonus kazanıyor. Kampanya 14 Kasım 2014 tarihine kadar geçerli olacaktır.

Kampanya Ayrıntıları

Kampanya 1 Ekim – 14 Kasım 2014 tarihleri arasında Bonus üyesi BP istasyonlarında ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 100 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcamasında geçerlidir.
    Aynı günde yapılan 100 TL ve üzeri harcamaların ilki kampanya dahilindedir.
    Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri en fazla 25 TL bonus/indirim kazanabilir.
    Kazanılan bonus 21 – 30 Kasım 2014 arasında kampanyaya katılan Bonus üyesi BP istasyonlarında akaryakıt ve/veya otogaz alımında kullanılabilir.
    Diğer banka Bonus’ları 21 – 30 Kasım 2014 tarihleri arasında Bonus üyesi BP istasyonlarındaki harcamalarında indirim alacak ve ekstresine yansıtılacaktır.
    Kampanyaya Bonus, Flexi, Money Bonus, Paracard, diğer banka Bonus kartları,ticari kartlar dahildir.
    Taksitli işlemler, vadeli taksit, bonus kullanımları, sanal POS, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    Katılım için harcamadan önce ” BPBONUS ” yazıp; Garanti Bonus sahipleri 3340’a, Deniz Bonus sahipleri 3280’e, TEB Bonus sahipleri 4616’ya, Şeker Bonus sahipleri 7353’e, ING Bonus sahipleri 2205’e, Türkiye Finans Happy sahipleri kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 2442’ye, Burgan Bonus sahipleri 8222’ye, ABank Bonus sahipleri 4055’e, Tekstilbank Bonus sahipleri 05327524404’e SMS göndermelidir. PTT Bonus ve Fibabanka Bonus sahipleri için SMS ile katılım gerekmemektedir.
    Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genc kart sahipleri kampanyaya katılım için ” EVET BPBONUS ” yazıp, kartin son 6 hanesiyle beraber 3340’a SMS göndermelidir.
    Flexi, Bonus Flexi,Bonus Genc cardlar için katılım SMS’inin sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır ve katılım ücreti 3,99TL dir.
    İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    İşlemler mutlaka Garanti Bankası POS’undan geçmelidir.
    Kampanyada gönderilen kısa mesajlar Garanti Bankası sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
    Kampanyaya katılım SMS’leri KDV ve ÖİV dahil Avea için 0,50 TL, Turkcell için 0,65 TL, Vodafone için 0,40 TL’dir. Geri Dönüş SMS’leri Garanti Bankası tarafından karşılanır.
    Kampanyaya katılan istasyonlar için tıklayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valihalil -- 1 Ekim 2014; 14:36:39 >

• Akaryakıt için mesaj atıp katıldım. Bp kampanyası için de katılacağım ama Denizbank'ın sonradan BP ye katılanların akaryakıt kampansına katılamaz diye madde ilave etmesinden korkuyorum :) Geçen ki elektronik kampanyasında olduğu gibi birşey yaparlar mı? O kampanyada durum ne oldu? Puanlar her iki taraftan da yattı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memmet77 kullanıcısına yanıt
    nereye ne yazılıp mesaj atılacak.._
    kampanya katılım şartları online sayfalarında yok :(

düzeltme: msj nosunu görmemişim gördüm msj attım ve gönderilen mesaj hatalıdır diyor :(
    denizbank siteden duyurulmadı diye sistemi mi aktif etmediler acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekksl6 -- 2 Ekim 2014; 13:31:11 >
  • olcyto O kullanıcısına yanıt
    BP alisverisini son 4 güne sigdir o zamana madde cikar veya cikmaz.son 5gun ellemezler

• http://www.bonusdenizbank.com/denizbonus/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx?campaignId=2594

3 Ekimde yatacaktı. Yatan var mı?

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Maddeyi koymuşlar yine. Akaryakıt kampanyasına katılan bp ye katılamaz diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: erenun

http://www.bonusdenizbank.com/denizbonus/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx?campaignId=2594

bende bekliyorum 4 gözle ama yatan bişi yok
  • Bir kere kendiliğinden yatırdıklarını görmedi. Sürekli müşteri hizmetlerinize aramak canımı sıkıyor.kapattıracağım kartı.daha bankacılıkta emekleme aşamasında yürüyüp koşabileceğinide sanmam.Anlayacağın

• Mesajimiz bulunsun,takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcyto

Maddeyi koymuşlar yine. Akaryakıt kampanyasına katılan bp ye katılamaz diye.

Resmen o.c

• quote:

http://www.bonusdenizbank.com/denizbonus/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx?campaignId=2594

Nerede n bakacaz beyler yatıp yapmadığını

• Denizbank benden hesap işlerim ücreti almış.nasıl geri alacağız

• legendim kullanıcısına yanıt
    Para mi eft yaptin

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Para mi eft yaptin

havale yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendim -- 7 Ekim 2014; 10:27:58 >
  • legendim kullanıcısına yanıt
    Hersye atla zaten biseyden eksik kal be adam

• Beyler marmara denizbank hesap karti var hic kampayasi yok mu):-D

• erenun E kullanıcısına yanıt
    Birazdan yatacak ;)

• esenlik kullanıcısına yanıt
    Evet sms geldi. Size de mi?

• quote:

Evet sms geldi. Size de mi?

nasıl bi sms geldi? bende bekliyorum ne yatan bişey var henüz nede gelen bir bilgilendirme sms i?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.