Şimdi Ara

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
129
Favori
193.710
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kampanya katilimi sonucu kazandiginiz Bonus Puanlariniz gun sonunda kredi kartiniza yuklenecektir. Iyi gunler dileriz.
    Diye bir sms geldi. Heralde söz konusu kampanyadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenun

Kampanya katilimi sonucu kazandiginiz Bonus Puanlariniz gun sonunda kredi kartiniza yuklenecektir. Iyi gunler dileriz.

Yattı mı peki hocam kartınıza bonusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: exe2000

quote:

Yattı mı peki hocam kartınıza bonusunuz?

Henüz gelen giden yok. Denizbank işte. Komik banka

• Az önce müşteri hizmetlerini aradım. Yüklemelerin bugüne de sarkabileceği bilgisini aldım. Nasıl bir bankadır bu yaw. Dün sms gönderdiler gün sonu yatacak diye şimdi ne diyorlar.

• quote:

Az önce müşteri hizmetlerini aradım. Yüklemelerin bugüne de sarkabileceği bilgisini aldım. Nasıl bir bankadır bu yaw. Dün sms gönderdiler gün sonu yatacak diye şimdi ne diyorlar.

gerçekten insanın sinirlerini zorlayan bir banka. daha önce benzer durumları defalarca yaşadım. yatırıyorlar ama zamanında değil ve verdikleri sözü unutan bir banka. bende bugünde beklicem yatırmazlarsa akşam şikayetvar a yazıcam.
  • iyidir denizbank verdikçe veriyor vala. afili, net kart, kiler bonus vs....

uamarım yarın kişiye özeller de aksaklık olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Dredd

Yeni akaryakıt kampanyası için bugün mesaj geldi. Linkhttp://www.bonusdenizbank.com/denizbonus/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx?campaignId=2596&title=ekim+ayinda+akaryakit+alisverisinizi+deniz+bonusla+yapin,+50+tl+bonus+kazanin!

5 defa 100 yapmak gerekli midir?Yani 3x100 için puan kazanımı mümkün müdür?

• Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    Aynısını ben de düşündüm. Ancak mümkün değil gözüküyor. O yüzden online yakıt alıp 500 e tamamlamayı düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada denizbonustan bana sms geldi ilk 50 liralık alışverişe 10 tl bonus şeklinde kişiye özel midir bilmiyorum isteyen ON yazıp 3280 e yollayabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

Bu arada denizbonustan bana sms geldi ilk 50 liralık alışverişe 10 tl bonus şeklinde kişiye özel midir bilmiyorum isteyen ON yazıp 3280 e yollayabilir

Kaydi aldi. Uye isyeri ve sektor kisiti var mi?

• quote:

Bu arada denizbonustan bana sms geldi ilk 50 liralık alışverişe 10 tl bonus şeklinde kişiye özel midir bilmiyorum isteyen ON yazıp 3280 e yollayabilir

Ben gonderdim katılım mesaji geldi. Paylaşımınız icin tesekkurler.
    Bu arada para transferi bonusu bugun de yuklenmedi. Ben sikayetvar a yazarak girişimlere başlıyorum.

• Mesajı direkt olarak kopyalayayim yalniz bahsettiginiz gibi bir kisitlama yok
    "Paracard'inizla size ozel, 31 Ekim'e kadar, ilk 50 TL ve ustu alisverisinize 10 TL bonus! Kampanyaya katilmak icin ON yazin 3280'e gonderin."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mesajı direkt olarak kopyalayayim yalniz bahsettiginiz gibi bir kisitlama yok
    "Paracard'inizla size ozel, 31 Ekim'e kadar, ilk 50 TL ve ustu alisverisinize 10 TL bonus! Kampanyaya katilmak icin ON yazin 3280'e gonderin."

ilk mesajda denizbonus yazdınız ama paracard'mış, katıldık ama bende paracard yok misal. neyse sağlık olsun, teşekkürler.
  • quote:

Mesajı direkt olarak kopyalayayim yalniz bahsettiginiz gibi bir kisitlama yok

Denizbank hayatta yüklemez kişiye özel set Cart curt eder herseye hazırlıklı olun derim.

• 08.10.2014 EYLÜL KAMPANYASı KAMPANYA BONUS YÜK.. Diğer 30.00 0.00 TL
    09.10.2014 NETSANAL PAKETI Diğer 0.00 9.40 TL
    09.10.2014 BSMV NETSANAL PAKETI Diğer 0.00 0.50 TL

ayın 8 in de net kartıma yüklemişler 30 tl bonusu
  • umarım kişiye özellerde bugün yatar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can33tokat

08.10.2014 EYLÜL KAMPANYASı KAMPANYA BONUS YÜK.. Diğer 30.00 0.00 TL

net card banka kartı mı kredi kartı mı hocam? bende denizbonus ve paracard var. ikisine de halen yatan birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exe2000

quote:

Orijinalden alıntı: can33tokat

08.10.2014 EYLÜL KAMPANYASı KAMPANYA BONUS YÜK.. Diğer 30.00 0.00 TL

net card banka kartı mı kredi kartı mı hocam? bende denizbonus ve paracard var. ikisine de halen yatan birşey yok.

kredi kartı
  • Bugun sikayetvar a yazdim. Gun icinde sms geldi gun sonunda bonusunuz yuklenecek diye ve suan baktim 30 tl acikdeniz bonusum yuklenmis.
    Paracard a da bi 10 tl yuklenmis ama ne bonusu onu anlamadim. Kisiye ozel kampanyalardan 20 tl bonus bekliyorum. Kisiye ozel bonusu yatan var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exe2000 -- 10 Ekim 2014; 20:47:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.