Şimdi Ara

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
129
Favori
193.710
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tecrübe konuşuyor burda :)
    beni biraz urağştırmışlardı :D
  • sizin haberiniz üzerine şimdi ben de aradım kart ücreti iptali için. (72tl)
    önce 3 ay boyunca 250 tl harcayın 50tl bonus verelim dediler kabul etmedim.
    sonra 3 ay boyunca ayda 100 tl harcayın kart ücretini iade edelim dediler. kabul ettim tabiki :D iade aldım yani. teşekkürler denizbank ve ilgili arkadaşlara.
  • Kart yıllık ücreti (84 tl) iptali için aradım şimdi, kayıt oluşturuyorum, aranacaksınız dedi mh. ne iştir. olur demedi olmaz demedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

Kart yıllık ücreti (84 tl) iptali için aradım şimdi, kayıt oluşturuyorum, aranacaksınız dedi mh. ne iştir. olur demedi olmaz demedi?

birkaç gün sonra telesekreter tarafından aranacaksınız. ses kaydında bir bey talebinizin olumsuz sonuçlandığını söyleyecek.

ondan sonra kızıp kartınızı iptal etme talebinde bulunursanız yüksek ihtimal kart ücretini geri alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exe2000

quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

Kart yıllık ücreti (84 tl) iptali için aradım şimdi, kayıt oluşturuyorum, aranacaksınız dedi mh. ne iştir. olur demedi olmaz demedi?

birkaç gün sonra telesekreter tarafından aranacaksınız. ses kaydında bir bey talebinizin olumsuz sonuçlandığını söyleyecek.

ondan sonra kızıp kartınızı iptal etme talebinde bulunursanız yüksek ihtimal kart ücretini geri alırsınız.

telesekreter tarafından aranıp olumsuz dönüş yapıldı. Arayarak kartı iptal edin dedim. İlgili birime aktardılar. Onaylıyor musunuz kapatmayı diye sordu bende onayladım. Kartımı kapattılar. Yüklüce kullanımım vs. Var. Herhangi bir teklif sunulmadı. Sonuç bu mudur? Bundan ileri ne olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet arkadaşlar denizbonus verdiklerini birşekilde geri toplama çabasında sanırım :) bu ayki hesap özetinde 72 tl cik bir kesinti gördüm aradım bakalım sonuç ne olacak :)
  • Geçen ay da benden 66 lira kestiler.Aradım, size dönüş yapılacak dediler.Döndüler ve ikiletmeden iade ettiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kiler bonus kilerde 50 tl harcamaya 10 tl bonus toplamda 50 tl bonus 25eylül - 22 ekim
  • Ben bu ay çok pis faka bastım :) mola kampanyasına katıldım, meğer şartlardan biri %6 komisyonmuş fark edememişim. 2 laptop bir buzdolabı almak zorunda kaldım ay içinde. Haliyle komisyonlarda aynen yansıdı hesaba. Eh hamama giren terler dedik hep biz bonus kazanacak değiliz ya bu ayda denizbank'a çalıştık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergin45

Ben bu ay çok pis faka bastım :) mola kampanyasına katıldım, meğer şartlardan biri %6 komisyonmuş fark edememişim. 2 laptop bir buzdolabı almak zorunda kaldım ay içinde. Haliyle komisyonlarda aynen yansıdı hesaba. Eh hamama giren terler dedik hep biz bonus kazanacak değiliz ya bu ayda denizbank'a çalıştık

• denizbonusuma 72 tl kart ücreti yansıtılmış geçen ay
    2 defa telefonla
    1 defa internetten geri iade istememe rağmen ücreti iade etmemekte ısrar ediyorlar
    zaten telefonda iade istediğinizde size hemen evet veya hayır demiyorlar şikayet oluşturalım diyorlar
    buradan sizin kampanyalara katılarak kazandığınız bonus hareketlerinden
    size olumlu veya olumsuz cevap veriyorlar
    bende her kampanyasına katılanlardan biriyim

ÇÖzümleme ve Strateji belirledim kendime 72 tl gitti dedim
    hemen iptal ettirirsem verdiğim kart ücreti onlara kalacak bende gelecek sene temmuz ağustos gibi iptal başvurusu yapacağım (kart ücreti eylüde yasıdı)
    abimlere veya amcoğluna ( bu eşiniz dostunuz herhaibiri de olabilir) başka bir denizbank kartı aldıracağım ilk yıl kart kullanım ücreti yok 2 sene dolmadan onu iptal edip tekar ve tekrar
  • Kart iptal talebinde bulunun en az 3 ay 250 tl harcama sözüne 50 tl bonus teklif edeceklerdir,bu teklifte bulunmazlarsa bile kapattığınız kart için tekrar başvuruda bulunursunuz üyeliğiniz kaldığı yerden devam eder
  • Arkadaşlar forumda görmüştüm. Denizbank İnternet bankacılığından yapılan ödeme gibi işlemlere 30TL bonus veriyordu konusu açılmıştı bulamıyorum.

Link verebilen olursa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: datox

Arkadaşlar forumda görmüştüm. Denizbank İnternet bankacılığından yapılan ödeme gibi işlemlere 30TL bonus veriyordu konusu açılmıştı bulamıyorum.

AcikDeniz Internet Bankaciligi kazandiriyor!30 Eylul'e kadar para transferi ve nakit cekim islemlerine %10 Bonus.Detayli bilgi icin tiklayin

Denizbank
    Krediniz bir t�k uza��n�zda!
    http://dnz.im/c8G9C

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Link için teşekkür ederim. Mobil Şube dahil değilmiş, MH'den bilgi aldım. PC'den yapmak gerekiyor işlemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icolie

quote:

Orijinalden alıntı: datox

Arkadaşlar forumda görmüştüm. Denizbank İnternet bankacılığından yapılan ödeme gibi işlemlere 30TL bonus veriyordu konusu açılmıştı bulamıyorum.

AcikDeniz Internet Bankaciligi kazandiriyor!30 Eylul'e kadar para transferi ve nakit cekim islemlerine %10 Bonus.Detayli bilgi icin tiklayin

http://dnz.im/c8G9C

Akbank kredi kartımı denizbanktan ödedim. 3,25 tl masraf aldı. inşallah 30 tl gelince telafi edecekler.

• datox D kullanıcısına yanıt
    Burada denizbank vadesiz TL hesabından farklı bir banka hesabına eft yapıldığında puan kazanımı mümkün oluyor mu?
  • datox D kullanıcısına yanıt
    Geç gördüm,eft saati geçmiş,teşekkürler yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ereneren -- 30 Eylül 2014; 17:41:53 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.