Şimdi Ara

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
129
Favori
193.708
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denizbank sea&miles ile İDO da %25 indirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende taksit kampanyası bonusları hala yatmamış. siz de durum nasıl? üzerine yatmasınlar bizim bonusların.
  • MOLA %6 ERTELEME KOMİSYONU ALIYOR YANİ SİZE %4 KALIR
    BONUS OKUL KAMPANYASI İLE BİRLEŞTİRİRSENİZ ORADAN BİR AVANTAJ SAĞLAR
    2*100 giyim, eğitim , okul, kırtasiye sektörlerinden ALIŞVERİŞE TOPLAMDA 40 TL PUAN BUNUN 12'Sİ GİDER SİZE 28 TL PUAN KALIR
    NE KADAR AVANTAJLI SİZ DÜŞÜNÜN

Deniz Bonus ile 50 TL ve üzeri alışverişlerinizi Eylül’de yapın, Aralık’da ödeyin! Üstüne 20 TL Bonus kazanın !

Kampanya Detayları:

Kampanya 08–30 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılan harcamalar için geçerlidir. Yapılan harcamalar aralık ayında karta yansıyacaktır.
    Kampanyadan yararlanmak için kart sahiplerinin bankamız sistemine kayıtlı telefon numaraları ile MOLA yazıp kartın son 6 hanesini 3280'e SMS göndermeleri gerekmektedir.
    Kampanya kapsamında giyim, eğitim , okul, kırtasiye sektörlerinden yapacağınız alışverişlerinize %10 bonus verilecektir.
    Kampanya kapsamında müşteri başına max bonus kazanımı 20 TL ile sınırlıdır.
    Kampanya Deniz Bonus ile yapılan 50 TL ve üzeri alışveriş işlemleri için geçerlidir.
    Sms ile katılım sağlandıktan sonra yapılan harcamalar kampanyadan yararlanabilecektir.
    Kampanyaya yurt içi ve yurt dışında yapılacak tüm taksitli ve peşin harcamalar dahildir.
    Kampanyaya online işlemler dahildir.
    Gerçekleşecek her işlem üzerinden %6 komisyon alınacaktır.
    Kullanılabilir statüdeki tüm bonus kartlar kampanyadan yararlanacaktır.
    Kampanyanın iptali için IPTAL MOLA kartın son 6 hanesinin yazılarak 3280'e sms gönderilmesi gerekmektedir
    5464 sayılı Banka Kartları ve Kredi Kartları Kanunu gereği 01.02.2014 itibariyle alışveriş ve nakit çekim işlemleri en fazla 9 taksit ile sınırlandırılmış olup, akaryakıt, gıda, yemek, kuyumculuk ve telekomünikasyon harcamalarına taksitlendirme ve öteleme yapılmayacaktır.
    Taksitli harcamalarda en fazla 6 taksitli işlemler kampanyaya dahil olabilecektir.
    Kampanya kapsamında kazanılan bonuslar 3 Ekim tarihinde yüklenecek olup , 12 Ekim tarihinde geri alınacaktır.
    Kampanyaya net kartlar dahil değildir
    http://www.bonusdenizbank.com/denizbonus/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx?campaignId=2588&title=deniz+bonus+ile+50+tl+ve+uzeri+alisverislerinizi+eylul’de+yapin,+aralik’da+odeyin!+ustune+20+tl+bonus+kazanin+!

• taksit kampanyasi yalan oldu sanirim. ne puan var ne haber
  • valihalil V kullanıcısına yanıt
    Hocam bisey cikaramadim mafam karisti ne yapsak ne olur aciklarmisin daha AÇIK?

• akkusat A kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar ümitsizliğe kapılmayın hiçbir zaman. banka yalan söylemez.
    bazen böyle durumlar olabiliyor. bende katılmıştım kampanyaya az önce baktım yüklenmemiş. MH yi aradım durumu izah ettim. bir süre beklettikten sonra bugün akşam üzeri yüklemeler yapılacaktır dedi. bu akşam yüklenmezse sabah bi daha kontrol edecem. yüklenmemez ise yarın akşamı bekleyip bir daha ararım MH yi. bazen gecikebiliyor. buraya yazmak yerine bir sorun olduğundan hemen arayıp öğrenin.
  • paracard dan 3 ayrı mesaj geldi değerlendirin arkadaşlar

SANS YAZ 3280 gönder her 25 tl lik alışverişe 5 tl toplam 20 tl bonus 30 eylüle kadar
    FIRSAT yaz 3280 gönder her 25 tl lik alışverişe 5 tl toplam 20 tl bonus 30 eylüle kadar

ikisi birleşir ayrıca

YETMISBES yaz 3280 gönder ilk 75 tl lik alışverişte 15 tl bonus 30 eylül e kadar

hepsi paracard toplam 55 tl bonus kazanırsınız

sizede gelen size özel mesajları paylaşırsanız hepimiz faydalanırız bol kazançlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendim

paracard dan 3 ayrı mesaj geldi değerlendirin arkadaşlar

SANS YAZ 3280 gönder her 25 tl lik alışverişe 5 tl toplam 20 tl bonus 30 eylüle kadar
    FIRSAT yaz 3280 gönder her 25 tl lik alışverişe 5 tl toplam 20 tl bonus 30 eylüle kadar

ikisi birleşir ayrıca

YETMISBES yaz 3280 gönder ilk 75 tl lik alışverişte 15 tl bonus 30 eylül e kadar

sizede gelen size özel mesajları paylaşırsanız hepimiz faydalanırız bol kazançlar :)

Linkleri nedir hocam?

• erenun E kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar bana sms ile geldi.

• suat2807 kullanıcısına yanıt
    Bankamıza 09.09.2014 tarihinde iletmiş olduğunuz Yüz kampanyası ile ilgili bildiriminiz incelenmiştir.

İlk Taksit kadar Bonus kampanyası kapsamında Bankamız tarafından SMS ile duyuru yapılan müşterilerimiz yararlanmak olup, tarafınıza kampanya duyuru SMS’inin gönderilmemesi sebebi ile Bonus puan yükleme talebinize olumlu cevap verememekteyiz.

Talebinizin devam etmesi durumunda, Bankamız yanıt tarihini izleyen altmış gün içinde Türkiye Bankalar Birliği nezdindeki Müşteri Şikayetleri Hakem Heyetine başvurabilirsiniz.

Bankamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, iyi günler dileriz

Saygılarımızla

DenizBank A.Ş.
    Genel Müdürlük
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendim

paracard dan 3 ayrı mesaj geldi değerlendirin arkadaşlar

ikisi birleşir ayrıca

mculhaci ye gelen cevaptan sonra kampanyalara katılmayı düşünmüyorum giden sms ücretine yazık.
  • bana mesaj gelmişti. işlemleri doğru yaptım. sabah yüklenmemişti aradım akşam yükleneceğini söyledi. az önce baktım şu an için yüklenmiş. bi arkadaşa da mesaj attırmıştım ona bi bakyım yüklenmiş mi diye
  • Benim taksit kampanyasi bonusu da yuklendi. Sms ile bilgi verildi. 100 tl bonus cok iyi oldu :)

• Uyanmışlar, anlaşılan. Daha önce yükleniyordu mesaj gelsin ya da gelmesin bildiğim kadarıyla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • melih06 M kullanıcısına yanıt
    4 arkadaşıma daha yüklenmiş. mesaj gitmemişti sanırım. ben söylemiştim
  • birçok kişinin kartına taksit puanı yüklenmiş. yüklenmeyenler sms gitmediyse bir hak iddia edemiyorlar.
  • Agustos kampanyasindan kazanmis oldugunuz Bonuslar kartiniza yuklenmistir. Puanlarinizi 20 Eylul'e kadar kullanabilirsiniz.
    Şifretekim yanımda olmadığından bakamıyorum. Banada sms gelmemişti ama ağustos kampanyası dediği nedir ki?

Edit: Şimdi aradım 200 TL bonus kazanmışsınız dediler.
    200 TL 2 taksitli işlem yapmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysakay -- 10 Eylül 2014; 20:30:17 >
  • bir kişiye daha 200tl yatmış. şans işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suat2807

arkadaşlar ümitsizliğe kapılmayın hiçbir zaman. banka yalan söylemez.
    bazen böyle durumlar olabiliyor. bende katılmıştım kampanyaya az önce baktım yüklenmemiş. MH yi aradım durumu izah ettim. bir süre beklettikten sonra bugün akşam üzeri yüklemeler yapılacaktır dedi. bu akşam yüklenmezse sabah bi daha kontrol edecem. yüklenmemez ise yarın akşamı bekleyip bir daha ararım MH yi. bazen gecikebiliyor. buraya yazmak yerine bir sorun olduğundan hemen arayıp öğrenin.

taksit kampanyasindan 100 tl yatmis. denizbonus 10 numara kart oldu artik. heray cok iyi puan aliyorum

• bana da 100 tl bonus yattı :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.