Şimdi Ara

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.988
Cevap
129
Favori
193.708
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bonuslar yüklenmiş kullanmayı unutmayalım arkadaşlar
  • 96.5 TL.totalde yatmis yarin eritelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_çavuş

Yeni kampanya;

Deniz bonusla agustos sonuna kadar market ve akaryakıtta 5x100 tl ye 50 tl bonus,kampanyaya katılmak için ELLI yazıp 3280 e gönderin

bu kampanyanın puanları yattı mı size?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakom52

quote:

Yeni kampanya;

Deniz bonusla agustos sonuna kadar market ve akaryakıtta 5x100 tl ye 50 tl bonus,kampanyaya katılmak için ELLI yazıp 3280 e gönderin

Evet.

• quote:

quote:

Yeni kampanya;

2 alışveriş yapmıştım bana yatmamış yarın arayacağım bankayı
  • "1 Haziran – 31 Ağustos 2014 tarihleri arasında Deniz Bonus Card’la yapılacak her 200 TL ve üzeri peşin ve taksitli Turizm harcamasına 10 TL Bonus kazanılacaktır."

Arkadaşlar bu kampanyadan puanı yüklenen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcyto

quote:

quote:

Yeni kampanya;

2 alışveriş yapmıştım bana yatmamış yarın arayacağım bankayı

benim 5 alışverişim oldu, toplam 50 tllik puan hala yatmadı. ben de arayacağım yarın bankayı

• Evet puan yattı
  • quote:

Evet puan yattı

+1
  • Taksitli alisveris puanlari yatan varmi?

• quote:

Evet puan yattı

Az önce denizbank ı aradım minimum 5 alışveriş yapmanız gerekiyor du dediler. Metin de 5 alışverişten az yapılması durumu ile ilgili hiçbir şey yazmıyor. 5 ten az alışveriş yapıp da puanı yatan oldu mu?
  • Bu gidişle Denizbank ile ilişkim çok uzun sürmeyecek gibi. ELLI kampanyasından 20 tl yi yatırmadılar ve Hemen 66 tl ilk yıl kart ücreti yansıttılar. 4440800 ve 801 i aradım ama geri vermeyiz diyorlar başka da birşey demiyorlar. Bende 66 tl zararı çıkarmadan kartı iptal edin riskine giremedim :) tüketici hakem heyetine gideceğim mecburen. Oradan olumlu yanıt gelir inşallah.

• taksit kampanyası bonusları yatan var mı? normalde bugun yatması gerekiyordu. bana henüz yatan birşey yok.
  • Var mı yatan birşey?

• quote:

Orijinalden alıntı: olcyto

quote:

Evet puan yattı

Az önce denizbank ı aradım minimum 5 alışveriş yapmanız gerekiyor du dediler. Metin de 5 alışverişten az yapılması durumu ile ilgili hiçbir şey yazmıyor. 5 ten az alışveriş yapıp da puanı yatan oldu mu?

Kampanya her 100 TL ye 10 değildi. Toplamda 100x 5 bitince 50 TL Veriyordu. 4 bile olsa vermezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

"1 Haziran – 31 Ağustos 2014 tarihleri arasında Deniz Bonus Card’la yapılacak her 200 TL ve üzeri peşin ve taksitli Turizm harcamasına 10 TL Bonus kazanılacaktır."

Arkadaşlar bu kampanyadan puanı yüklenen var mı?

Ben 3 tane 200 lük yaptıgım halde yatmadı. Hotel ismi geçiyor fakat saymadılar. Pesini birakmicam yada deniz bonusu birakicam

• BanA giyimden gelen 33 tl var ama 5x100 gelmemis. Sanirim dendigi gibi 5 alisverisi tamamlayamadim diye...
    Duzgun bilgi vermiyorlar artik... saniirm deniz bonusa elveda deme zamani gelmis...aidat yansitirlarsa aninda kapatirim karti...

• memmet77 kullanıcısına yanıt
    Bana turizm 'den 50 tl.yattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengos07 -- 8 Eylül 2014; 22:14:50 >
  • Bugün itibariyle Afili Bonusla denizbank bonus müşterisi oldum. Umarım memnun kalırım karttan.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.