Şimdi Ara

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
129
Favori
193.708
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Dün afilli bonus için başvurdum arkadaşlar. Kaç güne gelir kart bilgisi olan var mı acaba ? Teşekkürler...

afili bonusun avatajları nedir?

Afili Bonus Platinum’un Afili Ayrıcalıkları ile Tanışın...

Afili Bonus Platinum Kart Özellikleri
    Afili Bonus Platinum Kart sahibi olduğunuz anda aynı zamanda Afili Bankacılık müşterisi olup, Afili Bankacılık dünyasının tüm ayrıcalıklarından yararlanırsınız.

Afili Bonus Platinum kartınız Bonus Kart’ın tüm özelliklerini taşımaktadır.

Afili Bonus Platinum ile kendinizi ayrıcalıklı hissederken alışverişlerinizde daha fazla bonus kazanır, biriken bonuslarınızla Bonus Program Ortaklarında bedava alışveriş yaparsınız.

Temassız kart özelliği ile temassız kart okuyucusu olan tüm noktalarda 35 TL ve altındaki işlemlerinizi şifre ve imzaya gerek kalmadan kartınızı okutarak hızlı ve rahatça gerçekleştirirsiniz.

Kullanılabilir kart limitinizin tamamını nakit avans ya da taksitli nakit avans olarak kullanabilirsiniz.

Afili Bonus Platinum’la tüm Afili Bankacılık hizmetlerinin yanısıra, daha çok Bonus kazanımı, indirimli kuru temizleme hizmeti ve ücretsiz vize danışmanlık hizmeti gibi pek çok ayrıcalık sizlerle...

Türkiye’nin her yerinde %30 indirimli Pazar kahvaltıları1
    Hafta sonları %30 indirimli tiyatro ve sinema keyfi2
    İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'daki havalimanlarında %50 indirimli otopark ve vale hizmetleri3
    Suada Club ve Reina’da % 25 indirim ayrıcalığı
    Yılda bir defa ücretsiz vize başvuru hizmeti4
    Kayıp, çalıntı kart bildirimlerinde öncelikli kart teslimiyle kesintisiz hizmet
    150 TL ve üzeri yurtdışı harcamalarında 3 taksit ayrıcalığı5
    Dry Center şubelerinde %25 indirimli kuru temizleme hizmeti6
    Sigortalı depolama sistemi PratikDepo’da %10 indirim ayrıcalığı
    Ücretsiz 25.000 USD teminat limitli Ferdi Kaza Sigortası7

• realistspary kullanıcısına yanıt
    Güzelmiş başvurulabilir.
  • Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 19 Ağustos 2014; 11:44:48 >
  • Giyim alışverişlerinizi Deniz Bonus’la yapın 100 TL’ye varan Bonus kazanın!
    Kampanya detayları:

Kampanya sadece Deniz Bonus kartınız ile yapacağınız peşin ve taksitli giyim alışverişlerinizde geçerlidir .
    Kampanyadan yararlanmak için kart sahiplerinin bankamız sistemine kayıtlı telefon numaraları ile GIYIM yazıp 3280'e SMS göndermeleri gerekmektedir.
    Kampanya süresince yapacağınız giyim alışverişlerinizin %10'u kadar bonus kazanabilirsiniz. Kazanılan max bonus tutarı 100 TL ile sınırlıdır.
    Kampanya 20-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kazanılan bonuslar 5 Eylül'de kartlara yüklenecektir, kullanılmayan bonuslar 15 Eylül'de geri alınacaktır.
    Sms ile katılım sağlandıktan sonra yapılan harcamalar kampanyadan yararlanabilecektir.
    Kullanılabilir statüdeki tüm bonus kartlar kampanyadan yararlanacaktır.
    Bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir.
    Kampanyaya ticari kartlar dahil değildir.
    İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır
    Net Kartlar ile Adalet Kartlar kampanyaya dahil değildir.

http://www.bonusdenizba...ye+varan+bonus+kazanin!

• giyim bonusu iyiymiş değerlendirmek gerek.
  • 100 tl iyi puan....
  • n11 giyim kategorisinden aldığımda geçerli olur mu acaba ?
  • Güncell.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sivribey

Giyim alışverişlerinizi Deniz Bonus’la yapın 100 TL’ye varan Bonus kazanın!
    Kampanya detayları:

Kampanya sadece Deniz Bonus kartınız ile yapacağınız peşin ve taksitli giyim alışverişlerinizde geçerlidir .
    Kampanyadan yararlanmak için kart sahiplerinin bankamız sistemine kayıtlı telefon numaraları ile GIYIM yazıp 3280'e SMS göndermeleri gerekmektedir.
    Kampanya süresince yapacağınız giyim alışverişlerinizin %10'u kadar bonus kazanabilirsiniz. Kazanılan max bonus tutarı 100 TL ile sınırlıdır.
    Kampanya 20-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kazanılan bonuslar 5 Eylül'de kartlara yüklenecektir, kullanılmayan bonuslar 15 Eylül'de geri alınacaktır.
    Sms ile katılım sağlandıktan sonra yapılan harcamalar kampanyadan yararlanabilecektir.
    Kullanılabilir statüdeki tüm bonus kartlar kampanyadan yararlanacaktır.
    Bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir.
    Kampanyaya ticari kartlar dahil değildir.
    İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır
    Net Kartlar ile Adalet Kartlar kampanyaya dahil değildir.

http://www.bonusdenizba...ye+varan+bonus+kazanin!

Alisveris alt limiti yok sanirim.az once sms attim hanim ve komsu lcw deydi alışveriş yapiyorlardi bana dediler nakit 67.5 tl 17.5 bizim 50 komsu nakit vermiş hemen asildim denizbonus sms e cevap veldi.alışveriş yapildi ama kazandiniz fln gelmedi?

• Ben fabrika mağazasından eşime bir elbise aldım. Fakat dönemiçi işlemlerden baktım da işyeri AYAKKABI MAGAZALARI kategorisinde görünüyor. bu giyim kampanyasından yararlanmamı engeller mi acaba? giyim sektöründen sayarlar mı?
  • sanal poslar geçerli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad012

''ağustos sonuna kadar yapacağınız taksitli harcamanızın ilk taksiti kadar bonus bizden. YUZ yazın 3280 gönderin kampanyaya katılın.'' kişiye özelmi genel mi bilmiyorum.

Sanal alışverişler geçerli mi acaba. Daha önceki benzer kampanyaya katılanlar bilgi verebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

''ağustos sonuna kadar yapacağınız taksitli harcamanızın ilk taksiti kadar bonus bizden. YUZ yazın 3280 gönderin kampanyaya katılın.'' kişiye özelmi genel mi bilmiyorum.

Sanal alışverişler geçerli mi acaba. Daha önceki benzer kampanyaya katılanlar bilgi verebilir mi?

evet bu kampanyanın detay bilgisi yada link'i var ise iletebilir mi?
  • Paracard'inizla size ozel, 31 Agustos'a kadar yapacaginiz her giyim alisverisi icin %10, maksimum 100 TL Bonus! TEKSTIL yazin 3280'e gonderin. 4440800

• 100 TL Bonus size yakisir! 31 Agustos'a kadar Deniz Bonus kartinizla Giyim, Ayakkabi, Aksesuar alisverislerinizde %10 Bonus icin GIYIM yazip 3280'e SMS gonderin

• quote:

Orijinalden alıntı: mobydick

quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

evet bu kampanyanın detay bilgisi yada link'i var ise iletebilir mi?

kampanya sms olarak geldi.link felan yazmamışlar. yazdığı gibi taksitli alışverişin biri kadar bonus.en fazla 100tl diye geldi sms. forumdan bir arkadaş müşteri hizmetlerini aramış sanal alışveriş dahilmi diye dahilmiş.

• hayat denis'le götürenlere güzel... oh mis gibi yarasın koçlara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendim

100 TL Bonus size yakisir! 31 Agustos'a kadar Deniz Bonus kartinizla Giyim, Ayakkabi, Aksesuar alisverislerinizde %10 Bonus icin GIYIM yazip 3280'e SMS gonderin

Zaten bu vardı sen neyin kafasını yaşıyorsun

• Paracardinizla 30 Eylule kadar farkli gunlerde yapacaginiz 100TL ve ustu 4. egitim,kirtasiye,giyim harcamaniza 40TL Bonus! EGITIM yazin 3280'e gonderin. 4440800

• quote:

Orijinalden alıntı: legendim

Paracardinizla 30 Eylule kadar farkli gunlerde yapacaginiz 100TL ve ustu 4. egitim,kirtasiye,giyim harcamaniza 40TL Bonus! EGITIM yazin 3280'e gonderin. 4440800

Her yere zıplama benim şok market olayına cevap ver

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.