Şimdi Ara

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
129
Favori
193.707
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Hocam nakit kart paylastigun olay onun icin benim nakit ile pek işim olmuyor para çevirdiğim için

Ama şu denizbonus elektronik %10 mukemmel oldu 200 tl ordan 100 tl bonus kampanyasindan gg veya kliksa bomba olur

Kliksa da 100 tl bonus ile denizbonus harcamasından gelen %10 bonus birleştiğine eminmısınız?sonuçta ıkısındede de aynı kartdan yapılıyor alışveriş:S?
  • quote:

Hocam nakit kart paylastigun olay onun icin benim nakit ile pek işim olmuyor para çevirdiğim için

Ama şu denizbonus elektronik %10 mukemmel oldu 200 tl ordan 100 tl bonus kampanyasindan gg veya kliksa bomba olur

Nakit kart değil, aidatsiz kredi karti bu da. yoğun kullandigini bildiğim için özellikle dikkat çekmek istedim özet olarak 6 paketi var, hepsine katilinca net %8den 240TL bonus oluyor aylik. Bonusu da ertesi gün geçiyor. Sanal paketinde de tüm net alisverisleri gecerliymis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dresdner -- 6 Temmuz 2014; 14:32:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cafert

quote:

Nakit kart değil, aidatsiz kredi karti bu da. yoğun kullandigini bildiğim için özellikle dikkat çekmek istedim özet olarak 6 paketi var, hepsine katilinca net %8den 240TL bonus oluyor aylik. Bonusu da ertesi gün geçiyor. Sanal paketinde de tüm net alisverisleri gecerliymis.

Hapma yavv supermis bir el atsak yardimci ol hocam gsm den giriyorum ne kampanyalsri var siralasak sana zahmet hem.baslik canlanir

• quote:

Orijinalden alıntı: funky soul

quote:

Kliksa da 100 tl bonus ile denizbonus harcamasından gelen %10 bonus birleştiğine eminmısınız?sonuçta ıkısındede de aynı kartdan yapılıyor alışveriş:S?

Hocqm ben fazla yazmak istemiyorum afedersin enayiler bazi enayiler heosi degil kalkip mh arayip bununla bu birlesir mi diyor o ariyor ben ariyorum öbürü arıyor mesela adamlar ayıkıyor madde koyuyor sonra yaptığımız alısveriş te bosa gidiyor doğru mu.

Elektronik alışverisi diyor mh arayıp siranlar bar ama şu sekilde internetten biseyker alsak isyeri kodu elektronik mi diyorlar 5 tl ye pil alıp sordular evet gecerli elektronik demisler kliksa için. Extradan kendi kliksa nin bonus kampanyaei da ayri bir kampanya
    Yaziyor mu her iki kampayada da "Bu kampanya başka bir bonus kampanyası ile birleşmez" diye tabii ki yok birleşir eger puan yatmazsa extrenle ikmaetinin bulundugu thh basvurup 1 ay sonra puanini soke söke alirsin.

Gecen 2 ay evvel carreforu world kampanyasi 200 tl ye 20 tl wp kampanyasi vardi.şart vardi millet benle iddia etti "bu kampanya baska bir carfur worldpuan kampanyasi ile birleştirilemez yazıyordu herkes bana iddia etti lafla gercek iddiaya girmediler ben dedim KAZAN 6X100 ile birlesir dedim yok dediler burda çok sahit var. Kazan kampanyasi carreforua ozel bir kampanya degil genel bir kampanya idi,giyim gida ,lokanta flndi geneldi gecrrli oldu puanlar iki karta da yatti yedim

Haaa o donemde carrefourda 4 oto lastik alana 25 tl wp kampanyası vardı haaaa bunla birlesmezdi cunku carrefour da o magazaya yapilan ozel bir kampanya idi.ama kimse beni anlamak istemedi 2 ay geriye bakin ne demek istedigim anlasilir .

Yani birlesirrrrrr

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: funky soul

quote:

Hocqm ben fazla yazmak istemiyorum afedersin enayiler bazi enayiler heosi degil kalkip mh arayip bununla bu birlesir mi diyor o ariyor ben ariyorum öbürü arıyor mesela adamlar ayıkıyor madde koyuyor sonra yaptığımız alısveriş te bosa gidiyor doğru mu.

Elektronik alışverisi diyor mh arayıp siranlar bar ama şu sekilde internetten biseyker alsak isyeri kodu elektronik mi diyorlar 5 tl ye pil alıp sordular evet gecerli elektronik demisler kliksa için. Extradan kendi kliksa nin bonus kampanyaei da ayri bir kampanya
    Yaziyor mu her iki kampayada da "Bu kampanya başka bir bonus kampanyası ile birleşmez" diye tabii ki yok birleşir eger puan yatmazsa extrenle ikmaetinin bulundugu thh basvurup 1 ay sonra puanini soke söke alirsin.

Gecen 2 ay evvel carreforu world kampanyasi 200 tl ye 20 tl wp kampanyasi vardi.şart vardi millet benle iddia etti "bu kampanya baska bir carfur worldpuan kampanyasi ile birleştirilemez yazıyordu herkes bana iddia etti lafla gercek iddiaya girmediler ben dedim KAZAN 6X100 ile birlesir dedim yok dediler burda çok sahit var. Kazan kampanyasi carreforua ozel bir kampanya degil genel bir kampanya idi,giyim gida ,lokanta flndi geneldi gecrrli oldu puanlar iki karta da yatti yedim

Haaa o donemde carrefourda 4 oto lastik alana 25 tl wp kampanyası vardı haaaa bunla birlesmezdi cunku carrefour da o magazaya yapilan ozel bir kampanya idi.ama kimse beni anlamak istemedi 2 ay geriye bakin ne demek istedigim anlasilir .

Yani birlesirrrrrr

birleşir birleşmesine bencede. fakat fiyatlar çok yüksek şu an. kliksada.

• + alışverişinizi yaparken avantajix vb. siteleri kullanmayı unutmayın. Siteye göre %2 - %4 civarı bir iade de buradan geliyor

Örneğin gittigidiyor bu aralar bazı hesaplara %10 tanımlamış. Elinizde olduğunu varsayalım,
    Avantajix GG elektronik alışverişine %2,6 iade veriyor.
    Deniz bonus'tan da %10 indirim derkeen

Totalde %22,6 gibi bir indirimle kampanyanın dibine göz atılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergin45 -- 7 Temmuz 2014; 8:34:51 >
  • Yeni geldi denemek isteyen denesin...

Paracardinizla size ozel, 31 Agustos'a kadar, ilk 50 TL ve ustu alisverisinize 10 TL bonus! HERYER yazin 3280'e gonderin.

Paracard'inizla size ozel, 31 Agustos'a kadar, ilk 50 TL ve ustu alisverisinize 10 TL bonus! HEPSI yazin 3280'e gonderin. 4440800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendim -- 6 Ağustos 2014; 16:48:55 >
  • Yeni kampanya;

Deniz bonusla agustos sonuna kadar market ve akaryakıtta 5x100 tl ye 50 tl bonus,kampanyaya katılmak için ELLI yazıp 3280 e gönderin
  • ramazan kampanyası 2 gün önce yüklenmesi gerekiyordu yüklenmedi, var mı yüklenen
  • Gittigidiyor.com da geçtiğimiz ay bonus kampanyasına katılıp 6 Ağustosta bonusu yatan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

ramazan kampanyası 2 gün önce yüklenmesi gerekiyordu yüklenmedi, var mı yüklenen

Denizbonus ramazan kamoanyasi hâla yuklenmedi az once mh aradım güncellemr varmıs bu hafta sonuna kadar yuklenecekmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat_çavuş

Yeni kampanya;

Deniz bonusla agustos sonuna kadar market ve akaryakıtta 5x100 tl ye 50 tl bonus,kampanyaya katılmak için ELLI yazıp 3280 e gönderin

Katildik uye isyeri istemiyor mukemmel bence

• DOĞA_AŞKI kullanıcısına yanıt
    Bana sms geldi kayıt açtırmıştım bu gün içerisinde yükleneceği bilgisi verildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_çavuş

Yeni kampanya;

Deniz bonusun bu kampanyasına paracard ile katılabiliyor muyuz?
  • Ramazan ve gittigidiyor bonusları yüklenmiş.

• Denizbonusun

1-ELLI kampanyası var 5X100 akaryakıt ve market alışverisine 50 tl bonus 6 agustosta başladı sanırım

2-SHELL kampanyası var 15 agustosta basladı 4X100 tl Shell de akaryakıt alış verisine 25 tl bonus veya indirim 15 eylule kadar sanirim.

Bu iki kampanya 31 agustosa kadar 4 Kez 100 tl yi SHELL akaryakıt istasyonundan garanti veya denisbank pos cihazından çektirmek ve 1 adet de herhangi bir istasyondan herhangi bir pos cihazindan çektirmek yeterli olacak %1000 birleşir

5X100 tl ye 75 tl

• Güncel.Paylaşımlara devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet mülkün temeli -- 20 Ağustos 2014; 9:58:26 >
  • ''ağustos sonuna kadar yapacağınız taksitli harcamanızın ilk taksiti kadar bonus bizden. YUZ yazın 3280 gönderin kampanyaya katılın.'' kişiye özelmi genel mi bilmiyorum.
  • Dün afilli bonus için başvurdum arkadaşlar. Kaç güne gelir kart bilgisi olan var mı acaba ? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Dün afilli bonus için başvurdum arkadaşlar. Kaç güne gelir kart bilgisi olan var mı acaba ? Teşekkürler...

afili bonusun avatajları nedir?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.