Şimdi Ara

Denizciler İçin En İyi Operatör/Tarife ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi denizciler için en iyi operatör ve tarife nedir? Malum gittiğimiz yerler genelde belli olmuyor ama genel olarak avrupa ülkelerinde olacağım. Karadeniz Akdeniz bölgesinde kullanabileceğim en iyi tarife sizce hangisi? Paket içerisinde yada ilaveten internet paketinin olması şart.

• Turkcell .
    500dk +1gb internet yeterliyse tarifeyı bılmıyorum ama 35 tl falandı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

Turkcell .
    500dk +1gb internet yeterliyse tarifeyı bılmıyorum ama 35 tl falandı sanırım

Hocam. Arkadaş türkiyede olmayacak sizin dediğiniz türkiye de kullanım için geçerli ama bu arkadaş bi bakarsın ıtalyada bir bakarsın japonyada 2 ay gelmez oradan. Onun için yurt dışı tarifesi lazım. Bu arada siz vodafone red tarifesine bakın reklamlarda her yöne dakikalarınıZı. Yurt dışındada kullanın diyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım en mantıklısı Vodafone Red Classic. 1000dk 1000sms 2gb internet 49tl ve bu paketi günlük 9,90 a yurtdısında da aynen kullanabiliyorum
  • felekut F kullanıcısına yanıt
    haklısın dünya genelinde bakarsak tabi ki vodafone fakat turkcellde yurt dışında kullanılıyor.
  • KashmiriaN kullanıcısına yanıt
    Avea faturasız al yurtdışına açtır. Sonra sana her ülkede ussd araması mesajı gelecek. Dakikası Türkiye'yi her yöne 50 kuruş. Telefonun akıllı ise veri kullanımına gır arka planı İnterneti kapat. Whatsap doya doya kullan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.