Şimdi Ara

DENİZCİLİK İŞLETMERİ YÖNETİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar denizcilik işletmeleri yonetimi bölümünu tercih etmek istiyorum fakat kilavuzda gemi adamlığı ve yeterlilik belgesi olması gerektiği söyleniyor bu belgeler bende yok bunları nasıl alabilirim gemi adamlığı için sağlık kontrolü gerektiği yazıyordu incelediğim sitelerde sag kulagimda hafif işitme kaybı var bu sorun oluşturur mu bu belgeleri alırken lütfen bildiklerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ben de şimdi baktım ne demek istiyor anlamadım benimde gözlerim 5 numara nasıl alıcaz bu belgeyi iki gün kaldı.
  • Bu bölümü okuyunca gemi adamı olmuyorsun ki ? Üniv. ile konuş sor.

• Obi wan persie O kullanıcısına yanıt
    Bende bilmiyorum hocam valla eğer kilavuzda dedikleri gibi karisiksa tercihlerine silicem artik

• Astronmony kullanıcısına yanıt
    Bende kendi kendime aynı şeyi söylüyorum ama kilavuzda ki açıklamalara baktikca kafam karışıyor

• Up

• Internete gemi adami saglik belgesi veren kurumlar yaz, hastanelerden sana yakin olani sec, 200lira falan istiyolar belge icin ve butun tahlil kontrol yapiyolar, 1haftada veren yerler var daha once veren yerlerde vardir sanirim..

Tercih yaptiktan sonra belgeyo alamazsan okula kaydolamazsin erkenden almaya calis

• osurgan kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolasin bildiklerini paylaşmissinda benim şimdi bu bölümü kazanacağım belli değil neden gidip hemen para vereyim kaldiki ben gemi adamı olmayacagim neden isteniyorki bu belge

• quote:

Orijinalden alıntı: Rebellious96

Hocam sağolasin bildiklerini paylaşmissinda benim şimdi bu bölümü kazanacağım belli değil neden gidip hemen para vereyim kaldiki ben gemi adamı olmayacagim neden isteniyorki bu belge

Bolumun sartlarinda yaziyosan tercih listesinde vardir bi sebebi

Kazanacagin kesin degil tamam da, kulagum iyi degil demissin, eğer olurda bolumu kazanirsan ve kulak yuzunden belgeyi alamazsan gecmis olsun

Tercih senin

• osurgan kullanıcısına yanıt
    Peki hocam

• Upppp

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.