Şimdi Ara

Denizli Mac Izlenecek Yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
9.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Trabzon macini izlemek icin yer bulamadim,gecen sene alan yerlerin hicbiri bu sene almamis.Polisevi'ne bile gittim ama yok arkadas.Bilen varsa,cok yardimi dokunur.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Denizli'de Maç İzlemek İçin En İyi Yerler

Sporseverler için Denizli, maç izlemek için çok sayıda seçeneğin bulunduğu bir şehirdir. İster Süper Lig maçlarını ister Avrupa kupalarını takip etmek isteyin, Denizli'de maç heyecanını doyasıya yaşayabileceğiniz mekanlar mevcuttur.

Denizli Kampüs Maç İzlenecek Yerler:

• Paşaeli Kampüs Kafe: Üniversite öğrencileri arasında popüler olan bu kafe, geniş ekran TV'leri ve rahat ortamıyla maç keyfi yapmak için idealdir.
    • Spor Kulübü Kafe: Denizli Pamukkale Üniversitesi kampüsünde yer alan bu kafe, maç yayını yapan bir alana sahiptir ve öğrenciler için uygun fiyatlı seçenekler sunar.

Denizli Maç İzlenecek Yerler:

• Cheers Sports Bar: Şehrin merkezinde bulunan bu spor bar, çok sayıda ekranı ve canlı atmosferiyle maç izlemek için harika bir seçenektir.
    • Bistro Bahçe: Hem iç hem de dış mekan oturma alanlarına sahip olan bu bistro, maç yayını yapan geniş ekran TV'leri ve lezzetli mezeleriyle dikkat çeker.
    • Cafe 68: Denizli'nin en eski kafelerinden biri olan Cafe 68, maç yayını yapan büyük bir ekrana ve rahat bir ortama sahiptir.

Denizli Lig TV Olan Mekanlar:

• Lig TV Cafe: Merkezi konumu ve Lig TV yayın haklarına sahip olmasıyla bilinen bu kafe, maçseverlerin uğrak noktasıdır.
    • Spor Dünyası Cafe: Çok sayıda ekranı ve geniş oturma alanıyla Spor Dünyası Cafe, maç izlemek için rahat ve keyifli bir ortamdır.

Exxen Olan Mekanlar Denizli:

• Linea Cafe: Denizli'nin en yeni kafelerinden biri olan Linea Cafe, Exxen yayınlarını takip etmek isteyenler için idealdir.
    • Evin Kafesi: Aile dostu bir ortam sunan Evin Kafesi, Exxen yayınlarının yanı sıra çocuk oyun alanı da bulunmaktadır.

Denizli'de maç izleme mekanlarını seçerken, ekran büyüklüğü, ortam rahatlığı ve yiyecek-içecek seçenekleri gibi faktörleri göz önünde bulundurmalısınız. Bu mekanlar, keyifli bir maç deneyimi yaşamak ve spor heyecanını arkadaşlarınız veya ailenizle paylaşmak için mükemmel yerlerdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Teras Park Çeşenler
  • Babanın yeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnsvbnymr

Bağbaşı Öğretmen evi
    Teras Park Çeşenler

Yokmuş buralarda da hocam.Yalnız Çeşenler'e sordum,BlackJack'e yönlendirdiler orada izledim.Çok teşekkür ederim

quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Babanın yeri

Buranın yerini bilmiyordum hocam,yine de teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendar -- 10 Eylül 2011; 22:32:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.