arkaşadaşlar mezunum bu iki dershane arasında kaldım bilgisi olan? alanım tm
kaozkanK
kullanıcısına yanıt
yok mu ??
Seviye Dershanesini öneririm kesinlikle oraya git hem çok kolay etüt alabilirsin hemde kaynakları gerçekten iyi eğer bir dersin kötüyse 'öğreten' adlı kitap veriyorlar bazı derslere onla çok rahat aşıyorsun bence oraya git. Mc Donaldson orda.
Fiyat olarakta pahalı değiller.
quote:
Orijinalden alıntı: kaozkan
arkaşadaşlar mezunum bu iki dershane arasında kaldım bilgisi olan? alanım tm
kıtap kaynak ve ozelıkle deneme olarak pıyasanın en alt sevıyesındekı bır dershanedır.hoca kalıtesı ıse tam tersı cok ıyı hocaları mevcut ozelıkle sayısal bolum ıcın. konu eksıgın coksa gıtmenı onerırım ama konuların yarısından fazlasını bılıyorsan buyuk dershanelere gıt fınal ugur korfez gıbı gıbı...hem daha az para oder hemde kkalıtelı yayınlarla sınava hazırlanırsın hoca kalıtesıde ortada acıklamama gerek yok..
seviyeyle görüşmeye gittim o ödev takip defteri vs vs pek uygulanıyormuş gibi gelmedi reklam amaçlı yaptıklarını düşündüm öyle mi
miş ler hep :) asıl babalar duruyor hala merak etme
quote:
seviyeyle görüşmeye gittim o ödev takip defteri vs vs pek uygulanıyormuş gibi gelmedi reklam amaçlı yaptıklarını düşündüm öyle mi
Bakılıyor abim ben hep oraya gittik 2 haftada bir bakılır zaten ders çalıitığına dair o çalışma rehberini doldurmassan etüt alamazsın çok disiplinli bir yer.
seviyeye gitme derim
drixerD
kullanıcısına yanıt
sebebinide açıklayabilir misin
körfez sınav final üçlüsü derim
kazananları görürsen sen karar verirsin zaten
quote:
Orijinalden alıntı: drixer
kazananları görürsen sen karar verirsin zaten
Kazanıp kazanmama öğrenciyle alakalıdır. Ona bakarsan kaç tane birinci çıkaran FEM'dede bir şey kazanamayan var.
quote:
tümaydan mı büyükşehirden mi bahsettin?
tumaydan bahsedıyorum buyuksehıre zaten gıtme derım ...
öğrenciye iyi eğitim verirsen kazanır.Fem'e mi gidiyorsun bilmiyorum ama belli bir sınıftan sonrası sallanmıyor o dershanede