Şimdi Ara

Denon A/V + Focal Hoparlör ya da Marantz A/V + Magnat Hoparlör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce 55-60 m2'lik bir konferans salonu için öneri istemiştim. Forumu okuyarak konu hakkında az çok bilgi sahibi oldum. Firmalardan şu iki sistemi öneri olarak aldım. Sizce hangisi daha iyidir?

A.
    Denon AVR-1906 A/V Receiver
    Denon DVD-1720 DVD/DivX Player
    Focal JMLAB Sib 5” 2 adet (Sanırım arka ikili için)
    Focal JMLAB Sib XL 2x5" Two-way Speaker 2 adet (sanırım ön ikili ve merkez için)
    JMLAB Cub2 11" Sub

B.
    Marantz SR4600 A/V Receiver
    Marantz SR4610 DVD/DivX Player
    Magnat Symbol 130 Speaker 2 adet
    Magnat Symbol 110 Speaker 2 adet
    Magnat Motion 210 (merkez için)
    Magnat Active Sub 150W

Şimdi bu sistemlerin hangisi daha iyidir. Hoparlörlerle receiver ve DVD player yer değiştirebilir.

İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Edit: Başlık ilgi çekmediği için değiştirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dorax -- 1 Kasım 2006; 13:57:54 >

• Bu konuda yardımcı olabilecek yok mu arkadaşlar? Bunlardan birine karar vereceğiz. Sadece A/V Receiver'la DVD Player'ı karşı gruptan seçebiliriz.
  • DORAX SİZE ÖNERECEĞİM ŞU:ŞİMDİ MARANTZ DA DENON DA BU İŞİN ÖNDE GELEN ÜRETİCİLERİ VE HER SES VEYA SİNEMA ANFİSİNİN KENDİNE ÖZGÜ SES KARAKTERİSTİĞİ VAR.DVD PLAYER IN ZATEN ANFİ KULLANACAĞIN İÇİN PEK Bİ ÖNEMİ YOK AMA AYNI MARKA OLURSA TABİKİ ÇOK İYİ OLUR VERİ İLETİMİ BAKIMINDAN. Kİ BU DA ÖNEMLİ BİR KONU SES KALİTESİNDE.
    SİZİN ESAS YAPACAĞINIZ ANFİ DVD TAKIMINDAN BİRİNİ SEÇİP HOPARLÖRLERİ ONA GÖRE SEÇMENİZ.BEN KENDİ EVİMDE SİSTEMİ KURARKEN SİNEMA ANFİMİ ALDIM ELİME GİTTİM MAGNATA HER HOPARLÖRE TAKARAK SIRAYLA DİNLEDİM VE EN UYGUN OLAN MODELİ SEÇTİM.MESALA ANFİYİ GÖTÜRMEDEN ÖNCE SEÇİP BEĞENDİĞİM HOPARLÖRLER ANFİYİ GÖTÜRÜNCE BENİM ANFİME UYGUN DÜŞMEDİ BÜYÜK GELDİ SESİ DAĞITIP BOZDU.MAGNATI ÖNERİRİM BEN SİZE KENDİMDE EVDE KULLANIYORUM OLDUKÇADA MEMNUNUM..AMA UNUTMAYINKİ BU MEMNUNİYET ANFİYLE HOPARLÖRLERİN UYUMUNDAN KAYNAKLANMAKTADIR.YALNIZ SUB OLARAK 150 LİK DEĞİL 200 LÜĞÜNÜ ÖNERİRİM.

• Vaktinizi ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim arkadaşım.

Siz Magnat'la hangi A/V Receiver'ı kullandınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.