Şimdi Ara

DENON AV RECEIVERS (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.573
Cevap
95
Favori
265.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar hangi siteden indirdiniz ve nasıl kurulum yaptınız.
    Şuan cihazı extreme audio servisine verdim fiyat yüksek çıkarsa sizin yöntemi deneyeceğim. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: besimtaylan

Merhabalar hangi siteden indirdiniz ve nasıl kurulum yaptınız.
    Şuan cihazı extreme audio servisine verdim fiyat yüksek çıkarsa sizin yöntemi deneyeceğim. Teşekkürler
    usb fat 32 yapıp burdan indirdiğim dosyayı icine attım. heos girince kurulumu otomatik yapıyor.https://firmware.denon.eu/ sizdeki sorunun aynısıydı resetlmemeyi denedim çözülmedi. Bu şekilde kurunca düzeldi. orda fireware nasıl kurulcagını anlatan pdf de var bakabilirsiniz.

ben not almışım şu şekilde yapmışım

Tüm kabloları sök

Denoun power + - basarak resetlle sonra

rardan cıkardığın fireware usb fat 32 olarak at

Hero Music acılınca usb tak yüklenmeye başlar.

Yüklenip kapatıp acılınca hero music gelince kapat denonu fabrika ayarlarına al kullanmaya başla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 14 Kasım 2019; 11:17:34 >

• Benim amfide heos yok sizinki de mi avr1912 modeliydi?

• quote:

Benim amfide heos yok sizinki de mi avr1912 modeliydi?
    1400h hocam heos yoksa nasıl kurcagınızı anlatan pdf dosyası var hocam indirip bakın size gönderdiğim linkten.
  • Arkadaşlar slm x250 model için bilgisi olan varmı

• quote:

Benim amfide heos yok sizinki de mi avr1912 modeliydi?
    hocam sorunuz ne durumda merak ettim.
  • Dtl elektroniğe göndermiştim 970 tl masraf çıktı ses kartı gibi birşey bozulmuş bende yaptırmadım iade edilcek.

• quote:

Dtl elektroniğe göndermiştim 970 tl masraf çıktı ses kartı gibi birşey bozulmuş bende yaptırmadım iade edilcek.
    koku felan geldimi cihazdan. DTL elektiriği bilmem ama eskiden bilgisayarcılar vardı. Niyese hep anakart yanmış derlerdi dünyanın parasını alırlardı. Bir şey yapmadıysanız koku gelmediyse. Bence sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Yada milyonda da bir şans denk gelenlerden siniz. Bir sabah uyandım awr kendini güncellemiş ses gelmiyor. Resetledim düzelmedi sonra size açıkladığım gibi kurulum yaptım düzeldi.
  • quote:

Dtl elektroniğe göndermiştim 970 tl masraf çıktı ses kartı gibi birşey bozulmuş bende yaptırmadım iade edilcek.
    Satsan 1000tlye zor giderdi 970tl nedir?
  • Merhabalar,

X4300 de uygulamasi uzerinden spotyfly direk dinlenebiliyor ama tidal de bu destek spoty gibi yok sanirim. (Tidal hifi uyelik var)

Bluetooth yada heos programi ile ugrasmadan, (amac ses kaybi yasamamak) spoty gibi kullanabilirmiyiz?

Teşekkürler

• 4k cozunurlukte avr nin menusune girince, ekran kararip dusuk cozunurlkte mi goruluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nc39 kullanıcısına yanıt
    Sanırım kendi orjinal menüsü 480p çözünürlüğünde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • saydam330 S kullanıcısına yanıt
    aldigimdan beri 1080p tv de izlerken sikinti olmadi. 4k ya tv ye gectim, film izlerken menuye gurdigimde ekran kararip menu geliyor, film arkada devam ediyor ;) cok can skici bir durum,

Yanlis anlamadiysam sizin olay ayarlar ile ilgili.

Avr menusunden bahsediyorsaniz, menuye bastiginizda filmi durdurmaz zaten. Film oynaticinin menusunden durdurulur sizinde bileceginiz gibi.

Avr nin saydamlik yada arka planda fon gibi ayari varsa oradan degisiklik yapilabilir belki.

• virtue28 kullanıcısına yanıt
    yabanci forumlardan da arastirdim, denon un giris seviyesi urunlerinde menu yani osd cozunurlugu dusuk. hatta aciklamasinda da yaziyor. 3d filmde, 4k icerikte menu gorunmez diyor sanirim. hatta menuyu gectim, ses acma kisma grafigi de cikmiyor.

4300 kullanıyorum, 4k da denemedim henuz. Acikcasi bilgim yoktu. 4300de de çözünürlük dusuk.

• virtue28 kullanıcısına yanıt
    4k film izlerken deyenebilirsiniz?

Bende bundan önce denon x3400 vardı onda dolby vision filmlerde menü ve ses kontrolü gözükmüyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaslar.denon avr x540bt hifi aldim.bu cihaza uygun 5.1 ses sistemi oneriniz ne olur uygun bütçeli.

• saydam330 S kullanıcısına yanıt
    menuye girdiginizde siyah ekranda menu gorunuyordu degil mi ?

• 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.