Şimdi Ara

DENON AV RECEIVERS (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
95
Favori
265.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yerleşik BT + wifisi olan her cihaz ihtiyacı karşılar gibi görünüyor.
    Genelde 1080P film izliyorum, 4K filmlere de başalyacam. Tv USB den destekliyor
    harici reciver ve MP cihaz var

RMS kanal başı Min 100 W güç.
    Normalde Sony DN1080 istiyorum ama bütçe yetmiyor ve ikinci eli hiç yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 20 Ocak 2020; 23:19:35 >
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Tabii yeni cihazlar olduğu için 2. el biraz zor. Ama DENON un 2. elleri var birkaç tane. Fakat bunların fiyatı da bütçeye girmiyor ise biraz daha beklemek lazım dediğiniz gibi.

DENON ile SONY karşılaştırması belki görmüşsünüzdür;
    https://www.zkelectronics.com/compare/denon-avr-x2500h/usa/sony-str-dn1080/usa-and-canada/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 21 Ocak 2020; 0:7:43 >
  • Thai-Fun kullanıcısına yanıt
    Nerdeyse bütün markaların bütün modellerini inceledim, her ilandaki modele bakıyorum araştırıyorum.
    Verdiğiniz karşılaştırmaların coğunu gördüm veya sitelerde kendim seçip bakıyorum
    Fiyatlar yuksek, bakmaya devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 21 Ocak 2020; 12:57:29 >
    bu siteye göre denon x1400h ile sony 1080 neredeyse aynı. bence çok güvenilir değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Nerdeyse bütün markaların bütün modellerini inceledim, her ilandaki modele bakıyorum araştırıyorum.
    Verdiğiniz karşılaştırmaların coğunu gördüm veya sitelerde kendim seçip bakıyorum
    Fiyatlar yuksek, bakmaya devam...
    Merhaba; keşke benim sattığım denon x1300w'yu siz satın alsaydınız. tertemiz cihazdı ve uygun fiyata da vermiştim. siz de ilgilenmiştiniz bir ara. umarım hem gönlünüze hem de bütçenize uygun bir cihazı kısa zamanda bulur keyfini sürmeye bir an evvel başlarsınız. iyi günler olsun...
  • Tam almaya karar verdim bakayım dedim satmıssın
    İş yoğunluğundan biraz geç davrandım. Nasip değilmiş ne diyelim.
  • nc39 kullanıcısına yanıt
    Verilen teknik detaylarda hata mı var yoksa karşılaştırmadaki yorumlar yüzünden mi böyle düşündünüz.

Ben de DENON AVR-X2500H için siteyi incelemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Verilen teknik detaylarda hata mı var yoksa karşılaştırmadaki yorumlar yüzünden mi böyle düşündünüz.

Ben de DENON AVR-X2500H için siteyi incelemiştim.
    Bu tip siteler ozellikleri bile dogru yazmiyor kiyas iki modeli alip kiyaslama seklinde degil kagit ustundeki veriler sadece. Sony DN1080 Denon’un X2 serisinin karsisinda ozel bir model olarak kaliyor. Deneyimlenirse ne demek istedigim daha net anlasilabilinir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O zaman ürünlerin kendi siteleri en güvenilir demek.
  • Selam herkese denon avr 1713 kullanıyorum sanırım artık internet radyolarını ücretsiz dinleyemiyoruz senelik 3 dolar ücret istiyorlar anladığım kadarıyla.bu ücreti ödeyip dinleyen var mı aramızda? Yaptıysa işlem nasıl oluyor ödeme falan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Sahip olduğum x-2000’inde ses sanki gecikmeli geliyor. Sizde de aynı problem oldu mu? Neden kaynaklanıyor olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phyron

Selamlar. Sahip olduğum x-2000’inde ses sanki gecikmeli geliyor. Sizde de aynı problem oldu mu? Neden kaynaklanıyor olabilir?
    Şu seçili ayarı kontrol eder misin?
    (Bluetooth vs. kablosuz dinleti haricinde varsayarak değerlendiriyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 27 Ocak 2020; 22:19:28 >
  • Sony 1080 almak üzereydim lakin denon x2600h amazon.de den 4400 civarına geliyor. Sizce hangisi alınmalı

• gregom kullanıcısına yanıt
    İşte cevabınız, hemde detaylı;
    https://www.zkelectronics.com/compare/denon-avr-x2600h/usa/sony-str-dn1080/usa-and-canada/
    Bu karşılaştırmayı yapmıştım, teşekkürler. Müzik, multimedya konusunda kesinlikle daha iyidir diyebilir miyiz? Arada 600tl lik farka değer mi?

Denon x2500h sahibiyim. avr lerden müzik dinlemek ile ilgili hassas kulağım yok. Ancak araştırdığımda bu amfinin önemli özelliklerinden birinin stereo da çok başarılı olmasını söylemişti bir kaç güvenilir kaynak.

Benimki eski model x2600 e göre bu yeni modelde en az eski x2500 kadar iyidir stereo diye düşünüyorum.
    dolayısı ile denon 600 tl pahalıysa bence değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 28 Ocak 2020; 20:54:12 >
    müzik kısmında ikiside iyi değil orası kesin iki amfiden biri alınacaksa sinema tarafında değerlendirilmelidir
    Denon müzik konusunda başarılı bir Avr değil.
    Daha önce 2 Onkyo ve 1 Sony Avr kullandım. Bunlardan sonra da Denon 3400 kullandım. Şu an da 4400 kullanıyorum.

Eğer müzik de sizin için önemli ise Sony 1080 tercih edin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gregom

Bu karşılaştırmayı yapmıştım, teşekkürler. Müzik, multimedya konusunda kesinlikle daha iyidir diyebilir miyiz? Arada 600tl lik farka değer mi?
    Hocam sorunun cevabı düşünmeden Sony Dn1080. Bende de Denon x2400 var ve amfisi 2500h ile aynı. Sony dn1080 benimkinin yanında üst düzey kalıyor ve şanslısınızki Türkiye de Sony epey ucuz. Whathifi her Denon modeline 5 yıldız verirken Sony 1080 için son 10 yılın en iyisi demiş çok itimat edilmeyebilir ama stereoda da çok başarılı namussuz. Forumdan Denon x3400(daha üst aınıf x2 serisinden) kullanıp şuan Sony Dn 1070(bir önceki atmossuz model) daha fazla memnun kalan var. Ben kendi denonumu kaldırdım satılmak üzere satarsam direk Sony alacağım.

• İST da 3 - 4 kişi toplansak SOny 1080 i nakit 4 bin altına alabiliriz aslında
    Boyut avm 4 bin nakit fiyat verdi.
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.