Şimdi Ara

DENON AV RECEIVERS (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.573
Cevap
95
Favori
265.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onu hatırlayamıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MC.CYBER_

1400h hocam heos yoksa nasıl kurcagınızı anlatan pdf dosyası var hocam indirip bakın size gönderdiğim linkten.

Alıntıları Göster
    bende x2300w var, heos kurabilirmiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende x1500h mevcut. Ancak Blu-ray veya farklı bir kaynaktan film izlerken ekranda hep Multi in veya DD yazıyor. Hiç Master audio veya Dolby atmos yazısını görmedim. Kaynak olarak DTS olsa bile sound mode olarak seçili ne varsa ekranda o yazıyor. Kaynak bilgisini ekrana nasıl getirebilirim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tylan kullanıcısına yanıt
    Siz muhtemelen bluray gibi kaynak cihazlarınızın ses çıkışını lpcm olarak ayarlamışsınız.

O ayarı passthrough, raw vs olarak değiştirdiğinizde filmin sesi dts ise amfi ekranında dts logosu görürsünüz yada Dolby ise Dolby vs.

Bu ayar kaynak cihazın sesi hiç ellemeden Avr’ye iletmesine yarar. Bu sayede avr sesi kendi çözer ve ekranında o formatın ismini gösterir.

@turuncu55 'in cevabına ilaveten bir de AVR'den ses çıkışını hatırladığım kadarıyla "auto direct yada pure direct" olarak ayarlayın. Bunu kumandanın sağ alttaki sarı tuşuna birkaç sefer basarak yapacaksınz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfatih85

bende x2300w var, heos kurabilirmiyim

Alıntıları Göster
    Üzücü ama kuramazsınız. Ama siz bir şekilde fireware kurabilirsiniz hocam. Size atığım linklerde açıklaması var. Yok anlamıyorsanız ama ürünün arkasındaki uzun numarayı doğru bir şekilde yazın. Ben nasıl kurulum yapıldığına bakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 17 Aralık 2019; 8:46:33 >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Amfiyi baya karıştırdım ama dediğiniz gibi bir ayar bulamadım. Bende hem bluray hemde nvidia media player var. İkisinden de gelen sinyal nedense sanki hep aynıymış gibi gözüküyor amfinin ekranında. Mesela media playerdan Kodi ile dts film izliyorum, kodi de ayarlarda passtrough seçili ama amfi yine benim modelarlan seçtiğim neural X gösteriyor.

Menude nerede bulacağımı yazma şansınız var mıdır?
  • teşekkürler bir de bunu deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylan

Cevap için teşekkürler. Amfiyi baya karıştırdım ama dediğiniz gibi bir ayar bulamadım. Bende hem bluray hemde nvidia media player var. İkisinden de gelen sinyal nedense sanki hep aynıymış gibi gözüküyor amfinin ekranında. Mesela media playerdan Kodi ile dts film izliyorum, kodi de ayarlarda passtrough seçili ama amfi yine benim modelarlan seçtiğim neural X gösteriyor.

Menude nerede bulacağımı yazma şansınız var mıdır?
    Bu ayarı AVR'den değil videoyu oynattığınız cihazdan (blueray player, media player vs) yapacaksınız. Cihaza diyeceksiniz ki; ses kodeğini sen çözme, direk olarak (RAW, direct ismiyle vs) AVR'ye gönder. Gerisini AVR halleder.
  • Bluray'dan emin değilim ama Media Playerda durum passtrough olarak ayarlı ancak mesela DTS bir film açtığımda ekranda M In - DD+ yazıyor .

Media Playerda Kodi üzerinden oynatıyorum filmi, kodi DTS-MA olarak passtrough ediyor ancak anfi ekranında hala aynı yazı var.
    Kodi’den yaptığınız gibi Nvidia Shield’ın kendi ana ayarlarından da sesi passthrough olarak ayarlamanız gerekli

• turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Evet o da ayarlı aynı şekilde. Daha Önce Yamama Amfi kulanıyordum onda ekranda formatlar yazıyordu.

Eve geçince biraz daha kurcalayacağım.
    Avr ses formatlarından pure direct seçmeniz lazım. Sizde sanırım atmos seçili o yüzden kaynaktan geleni avr tekrar atmos formatına çeviriyor.
  • Tamamdır arkadaşlar yardımınız için teşekkürler. Dediğiniz gibi direct seçilmesi lazımmış avr den. Ayrıca bluraydan HDMI seçeneğini reencode yaptım ve ses formatları artık ekranda yazıyor. Kodiden de tüm formatları uzman ayarlarda açmak lazımmış. Sorun çözüldü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar
    Aşağıdaki ürün 110V USA ürünü- 1900 TL yazmıslar
    Kullanmış olan varsa fiyat ve ürün değerlendirmesi yapabilir mi?

Denon Avr x2100w
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-sinema-sistemleri-denon-avr-x2100w-765533566/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 28 Aralık 2019; 6:28:38 >
  • pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

pahalı
    Usa versiyonu olmasaydı normal denebilirdi. Alt sınıf 1080p avrlere 1000-1500 arası fiyat çekiyorlar. Fiyatlar öyle böyle şişmedi ne yazıkki

• TiSKE kullanıcısına yanıt
    Dostum 110 v cihazın elektriğini çevirici ile en kullanmamanız gereken cihaz amfi.
    Trafo ve/veya çevirici ne kalitede olursa olsun çok sakıncalı ve en azından cihazın performansını kötü etkiler hiç tavsiye etmem.

Telefon veya tablet adaptörü falan değil, koca receiver dan söz ediyoruz.

O sitede çok daha iyi durumda AVR-X2500H lar var uyuyor ise bir inceleyin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 20 Ocak 2020; 10:45:2 >
  • Thai-Fun kullanıcısına yanıt
    Bunlar biz küçükken siy-beyTV lerde kullandığımız regulatorlerin küçük modeli muhtemelen.
    Cihazı zaten fiyattan dolayı almadım.

Çok takip ediyorum ancak fiyatlar hep yuksek.
    O nedenle beklemeye devam. acele etmiyorum.
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    İhtiyacınız olan AVR de sizin için olmazsa olmaz ilk birkaç özellik nedir ?
    whathifi
    Pioneer VSX-2021 A/V Receiver | Product overview | What Hi-Fi?
    https://www.whathifi.com/pioneer/vsx-2021/overview
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.