Şimdi Ara

DENON AV RECEIVERS (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.570
Cevap
95
Favori
265.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denon 1611 kullanıyorum sinema için en iyi hangi ayarlarda kullanmam gerek.
    Mikrofon ile otomatik ayar yaptım yeterli midir?

Örneğin Cross over frekansları otomatik olduğunda 150 hz ama 250 hz e kadar çıkabiliyorum 150 de mi kalsın ya da 250 ye mi çıkarayım?

Teşekkürler
  • BENCE 80 NİN ÜZERİNE ÇIKMA
  • arkadaşlar yamahamı denonmu derken denon 1611 le aranıza katıldım umarım iyi bir seçim yapmışımdır.

bü ürüne samsung 40 c750, hd smart ve ps3 slim bağlıycam hepsindede optik giriş var ama denonda 1 tane mevcut ve dışarıdanda tv ye harici disk bağlantısı yapıp filim seyrediyorum en kaliteli sesi alabilmem için cihazlar arasında nasıl bir bağlantı yapmam gerkiyor acaba üstadlara soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut7983

arkadaşlar yamahamı denonmu derken denon 1611 le aranıza katıldım umarım iyi bir seçim yapmışımdır.

bü ürüne samsung 40 c750, hd smart ve ps3 slim bağlıycam hepsindede optik giriş var ama denonda 1 tane mevcut ve dışarıdanda tv ye harici disk bağlantısı yapıp filim seyrediyorum en kaliteli sesi alabilmem için cihazlar arasında nasıl bir bağlantı yapmam gerkiyor acaba üstadlara soruyorum

Destekleyen tüm cihazları HDMI ile bağlamanı tavsiye ederim, diğerlerini bilmiyorum ama ps3'ü hdmi ile bağla ses için ayrıca kablo bağlamana gerek yok zaten hdmi ile hem görüntü hemde ses avr'ye iletiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Bu gün akşam saat 8 gibi başladım gece 12 gibi bitirdim İnternet radyosu dahil her şey çalışıyor (Network üstünden sabit ip ile internetten cihaza ulaşılıp her ayar yapılabiliyor/Hatta iphone pda şekliden bile geliyor sayfa hoşuma gitti ) Genel olarak güzel cihaz.Alt münleri biraz daha kullanıcı dostu yapabilirlermiş (Yeni başlayanlar için belki sorun teşgil edebilir biraz deneyimli kullanıcılar için sorun yok).
    Ev sineması için B&W DM serisi kullanıyorum iyiki daha alt klasman bir anfi ile sürmeye çalışmadım.(Meraktan JMLab larıda öteki terminale takıp denemek istiyorum.)

Airport express üstünden Air Tunes/Play kullanıyorum (Zaten Apple TV de AVR ye HDMI dan bağlı) yinede AVR nin yeni firmware ile kendisinin vericeği desteğide merak ediyorum.Onuda ilk fırsatta deneyip buraya yazarım.( Qnap NAS ın iTunes server özelliğinide erişirse çok güzel olur)

3311 hayırlı olsun , bende düşündüm bir ara ama fiyat yuksek oldugundan vazgectım ,,, kaca aldınız bu arada, sonuç nasıl ?

• cevap için teşkkürler peki ps3 menüsünden audiodan bitstreemmi yapmamız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

quote:

Bu gün akşam saat 8 gibi başladım gece 12 gibi bitirdim İnternet radyosu dahil her şey çalışıyor (Network üstünden sabit ip ile internetten cihaza ulaşılıp her ayar yapılabiliyor/Hatta iphone pda şekliden bile geliyor sayfa hoşuma gitti ) Genel olarak güzel cihaz.Alt münleri biraz daha kullanıcı dostu yapabilirlermiş (Yeni başlayanlar için belki sorun teşgil edebilir biraz deneyimli kullanıcılar için sorun yok).
    Ev sineması için B&W DM serisi kullanıyorum iyiki daha alt klasman bir anfi ile sürmeye çalışmadım.(Meraktan JMLab larıda öteki terminale takıp denemek istiyorum.)

Airport express üstünden Air Tunes/Play kullanıyorum (Zaten Apple TV de AVR ye HDMI dan bağlı) yinede AVR nin yeni firmware ile kendisinin vericeği desteğide merak ediyorum.Onuda ilk fırsatta deneyip buraya yazarım.( Qnap NAS ın iTunes server özelliğinide erişirse çok güzel olur)

3311 hayırlı olsun , bende düşündüm bir ara ama fiyat yuksek oldugundan vazgectım ,,, kaca aldınız bu arada, sonuç nasıl ?

Merhaba&teşekkür ederim

Almadan önce Yamaha ,Pioneer ve Denon un bir kaç modeli arasında deneme yaptım,bu model performansı ile benim zevkime/isteklerime/beklentilerime göre diğerlerinden daha uygun geldiği için tercih ettim.Gayette memnunum.Otomatik ayar için mikrofon ile pozisyonlandırıp ölçme sistemi fena olmasada el ile manuel olarak ayarlayınca daha iyi sonuç verdi.Günümüz standartlarına tam uyumlu&problemsiz.(Genelde yurt dışından ya kendim alırdım ya'da getiren birisinden alırdım)Türkiyeden garantili bayisinden aldım 3000TL.Biraz daha 'ince ayar ile' tam istediğim gibi olucak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

quote:

Merhaba&teşekkür ederim

Almadan önce Yamaha ,Pioneer ve Denon un bir kaç modeli arasında deneme yaptım,bu model performansı ile benim zevkime/isteklerime/beklentilerime göre diğerlerinden daha uygun geldiği için tercih ettim.Gayette memnunum.Otomatik ayar için mikrofon ile pozisyonlandırıp ölçme sistemi fena olmasada el ile manuel olarak ayarlayınca daha iyi sonuç verdi.Günümüz standartlarına tam uyumlu&problemsiz.(Genelde yurt dışından ya kendim alırdım ya'da getiren birisinden alırdım)Türkiyeden garantili bayisinden aldım 3000TL.Biraz daha 'ince ayar ile' tam istediğim gibi olucak.

iyi cihaz uygun fiyat , bende forumda bir arkadas ile görüşmüştüm bu rakama yakın rakam talep edince vazgectim garantisiz ....
    tekrar hayırlı olsun....

• 200 tl altına vardı garantilisi ve 0 tabiki Nakit fiyatı...
  • arkadaşlar yeni yazılım çıktımı haberi olan varmı
  • Saturn 899 tl fiyata denon 1311 birlikte hoparlör setini veriyordu o fiyata nasıl kaçırdım ona yanıyorum.
  • 1311XP kullanan arkadaşlar bu setin hoparlörleri için ayak veya duvar askı aparatı olarak ne kullanıyorsunuz?

Ben uzun zamandır arka hoparlorler için askı aparatı bakıyorum ancak pek fazla ürün bulmuş değilim.Karaköy'de bir yerde siyah bir duvar askı aparatı buldum onun dışında hiç bir ürün bulabilmiş değilim.Ön hoparlorler için şık güzel bi ayak da bulmuş değilim,neyseki onları tv ünitesine koydum ama uygun güzel bir ayak bulabilen varsa yardıma açığım.
  • Yeni 1911 aldım, bunun hoparlör bağlantıları sadece kablo sıkıştırarak mı oluyor?
    Direk jack takılamıyor mu? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: allornone

Yeni 1911 aldım, bunun hoparlör bağlantıları sadece kablo sıkıştırarak mı oluyor?

Banana denilen kablo uçlarından alıp hoparlör kablolarının uçlarına takarsan kabloları söküp takarken vidalaman gerekmez daha pratik olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furai

quote:

Yeni 1911 aldım, bunun hoparlör bağlantıları sadece kablo sıkıştırarak mı oluyor?

Banana denilen kablo uçlarından alıp hoparlör kablolarının uçlarına takarsan kabloları söküp takarken vidalaman gerekmez daha pratik olur.

Dün anfiyi ve kolonları alırken alel acele Acoustic Research diye bir markanın kablosunu aldım, sölemesi ayıptır 80TL gibi baya da bi para saydım :)
    Ancak gece geç geldiğim için hiç açamadım sadece uçlarında çıkıp takılan şeyler var ama o dediğiniz şekilde mi şuanda bilmiyorum akşam eve gidince ortaya çıkacak :)

Aynı anfinin hoparlör çıkışları farklı iki şekli var nasıl iş anlamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allornone -- 21 Şubat 2011; 12:17:51 >

• Muhtemelen Banana Plug Aldığınız Sürekli Sistemi Söküp Takanlar İçin İdeal Bİr Çözüm AVR ile Stereo Ampli Arasında Hoparlörleri Daha Seri Bağlarsınız.
  • Merhaba arkadaşlar,

10 sene Onkyo kullandıktan sonra artık bir değişiklik yapmanın zamanı geldiğini düşünerek Receiver pazarında uzun süre araştırmalar yaptıktan sonra, en sonunda Denon 3311 alarak bende aranıza katıldım. Yeni makinem çarşamba akşamı geliyor ama sanırım kurulumunu hafta sonundan önce tamamlayamayacağım.
    Aranızda ayarlarıyla ilgili olarak tavsiyesi olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

quote:

Dün anfiyi ve kolonları alırken alel acele Acoustic Research diye bir markanın kablosunu aldım, sölemesi ayıptır 80TL gibi baya da bi para saydım :)
    Ancak gece geç geldiğim için hiç açamadım sadece uçlarında çıkıp takılan şeyler var ama o dediğiniz şekilde mi şuanda bilmiyorum akşam eve gidince ortaya çıkacak :)

Hoparlör çıkışları gücü vs. her şeyi aynı sadece kuzey amerika için üretilen modellerde zone2 için preout çıkışı var, olsa güzel özellik tabi fakat avrupa ve asya için üretilen modellerde bu özelliği kırpmışlar maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cole Trickle

Merhaba arkadaşlar,

10 sene Onkyo kullandıktan sonra artık bir değişiklik yapmanın zamanı geldiğini düşünerek Receiver pazarında uzun süre araştırmalar yaptıktan sonra, en sonunda Denon 3311 alarak bende aranıza katıldım. Yeni makinem çarşamba akşamı geliyor ama sanırım kurulumunu hafta sonundan önce tamamlayamayacağım.
    Aranızda ayarlarıyla ilgili olarak tavsiyesi olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Hayırlı olsun çok güzel avr güle güle kullanın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hoparlör çıkışları gücü vs. her şeyi aynı sadece kuzey amerika için üretilen modellerde zone2 için preout çıkışı var, olsa güzel özellik tabi fakat avrupa ve asya için üretilen modellerde bu özelliği kırpmışlar maalesef.

Yok ondan bahsetmedim, hoparlör çıkış uçlarından bahsettim birine jack girebilir diğerine giremeyecek şekilde kapatmışlar..

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.