Şimdi Ara

Denon DRA700ae için hoparlör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1 ay önce Denon DRA-700ae alarak temiz ses dinleme arayışına girdim.

Salonum 30m². Yüksek volümden ziyade temiz ses almak istiyorum. Yanılmıyorsam anfim 2x105W gücünde. Uygun hoparlör arayışına girdim ve bu konuda pek tecrübem yok. Klasik müzik, jazz ve Türk Sanat müziği dinlerim; hele kanun ve keman taksimler favorim.

Bir arkadaşım Sony SS-G1 MKII tavsiye etti. Haftanın 6 günü çalıştığım için deneme yapma şansım daha olmadı.

Bu konuda ne tavsiyeleriniz olur?

Saygılar.

• Selam,

Yanlış ortama soru yöneltmişim anlaşılan :)

Saygılar.
  • yok ben ce dogru yer ama bu konularla ilgilenen pek kimse yok. ben de STR DH510 almayı düşünüyorum. Bu avr için hop önerileriniz nedir? aynı sekilde kısık olsa bile temiz ses istiyorum.
  • arkadaşım nekadar bütçe düşünüyorsun sıfır mı 2ci el mi karar ver ama sony alma derim
  • dinlediğin enstrümanlara baktım da.focal jm labs chorus serisinden herhangi biri senin için mükemmel seçim olur diye düşünüyorum...hatta herhangi biri demiyeyim 806v diyeyim ;)çünkü 706v 20 m2 için tavsiye ediliyor. biraz fiyatlıdır ama temiz ses nedir anlarsın ;)
  • unutmadan...player ile kabloların nediR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: klonajinsky

unutmadan...player ile kabloların nediR?

Salih ne kullanıyor bilmiyorum ama ben ps3 kullanmayı dusunuyorum. Bu 806v den bulmak pek kolay degil sanırım? Nerden bulabiliriz?

Su an sony den vaz gecer gibi oldum sony kullanan yok gibi birsey. Yamaha rx v767 olabilir ya da denon lara bakıcam.

Benim en cok merak ettiğim konulardan biri de avr - kolon uyumu nasıl olur. Nelere dikkat etmek gerekir.? Bunlarda uyumluluk nasıl anlaşılıyor. Şu marka avr alırsan su kolonlar iyi gibi bir standartı var mı bunlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nailefendi -- 5 Ocak 2011; 8:50:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amfi için uygun hoparlör
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım yamaha ile vharfedale uyumludur ps3 için MM de 9.2var çifti 400 tl tavsiye ederim
  • Peki DENON mu yoksa Yamaha mı?
  • bence denon
  • hangi modeli almak gerek? 3D li olması bir işe yarar mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.