Şimdi Ara

Denon X2000 amfi aldim.. JBL Studio 280 kule alayim diyorum.. fikri olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar, bir sure once Denon X2000 amfi aldim.. butceyi oturtabilmek adina parca parca aliyorum.. Simdi ilk olarak JBL Studio 280 kule hoperlor alayim diyorum.. hoperlorleri dinleme sansim oldu begendim ama baska bir amfi ile denedim.. tecrubesi olanlar bu set uyumlu mu sizce? hem muzik hem sinema icin birsey olusturmaya calisiyorum (ev salonum yaklasim 25m2) bir sonraki adimda center ile sub alicam sanirim.. tesekkurler..

• Baska hoparlor dinleme sansiniz varsa dinleyin derim bu fiyatlara daha iyi alternatifler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkerdi kullanıcısına yanıt
    Marka model onerebilir misiniz? Piyasaya cok hakim degilim.. Her turlu tavsiyenin buyuk onemi var benim icin.. tesekkurler..
  • hocam makul bir pazarlık ile şu magnat supreme 802 252 102 oluşan seti alıp kullanın işinizi fazlasıyla görücektir

https://forum.donanimhaber.com/m_121776492/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 19 Kasım 2016; 14:37:22 >
  • welihan W kullanıcısına yanıt
    Heco, magnat, dali bu markalarin giris seviyesi guzel ürünleri var. Ikinci el düşünürsen fiyat performans oranı yüksek daha guzel urunlerde bulabilirsin. Konuya daha hakim arkadaşlar gelirse size daha nokta atışı tavsiyelerde bulunabilirler.

• Epey zamandır JBL kullanan biri olarak Heco Victa Prime serisini bizzat dinledim. Prime 702 istediğin JBL'in hem fiyat hem ses hem de kalite olarak üstünden atlar diyebilirim.
  • Jbl 280 kullanan biri olarak denonla güzel bi uyum yakalar kuleler. Birde sevdiğiniz müzik tarzı ya da kulağınız neye alışkın bilmiyorum sert ve agresif bir yapıda jbl hoparlörler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Düşünme al hemen pişman olmassin. hatta bize dua edersin:)

• bose 301 ile ilgili fikriniz nasildir? fiyati oldukca makul..
    Gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Juzam

Epey zamandır JBL kullanan biri olarak Heco Victa Prime serisini bizzat dinledim. Prime 702 istediğin JBL'in hem fiyat hem ses hem de kalite olarak üstünden atlar diyebilirim.

İyi de hangi JBL veya Heco?
    Ben de JBL 530 kullanmış biri olarak muadili bir model o fiyat aralığında Heco veya Magnatta görmedim?

Kullanamazsiniz cok fazla yer ve amfi secer

• Bende tam tersi durumdayım Jbl 280 var, amfi arıyorum. Dayanamayıp konu açacağım en sonunda
  • Orhun kullanıcısına yanıt
    Harman Kardon veya Nad amfiler ile iyi sonuç alabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Yamaha A-S501, Yamaha A-S701, Harman Kardon hk 3770, Yamaha R-S700, Marantz PM6006 ve Onkyo A-9050 düşünüyordum. Özellikle a-s501 1100-1200 liraya geliyor ki en mantıklı seçim f/p olarak. Kulağı yormayacak, okşayarak çalacak kaliteli bir ses arıyorum. Sert ve keskin bas kesinlikle istemiyorum. Bu yüzden yumuşak ve sıcak çalan bir amfi arıyorum. Bu amfileer arasında önebirleceğiniz var mı? Aslında direk hk 3770 alacağım ama yurt dışı fiyatı 1500 civarlarına geliyor, burada 2000. A-S501 ise yurt dışında 1100, burada 2200.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-harman-kardon-980-362272791/detay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Hk 3770 sıfır yurtdışı 1500'e geliyor. Bu sebeple garantisi bitmiş, 2 yaşı doldurmuş cihaz yerine azıcık daha ekleyip 3770 almak daha mantıklı ama Harman Kardon değilde Tamaha tercih edesim var. Mesela R-S700 daha iyi geliyor bana.
  • hk 980 aylardır 900 liraya satmaya çalışıyordu arkadaş donanımhaber ikinci elde.duruyorsa bakın isterseniz.

ekleme:linkini buldum.https://forum.donanimhaber.com/m_117912454/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 21 Kasım 2016; 11:55:21 >
    980 modeli 3770 den çok daha iyidir hele 900tl gibi bir rakamsa kaçırmayın
    Yamaha ve jbl studio 2xx serisi en son önerilecek birlikteliklerdendir keza üst frekanslar sıkıcı olabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.