Şimdi Ara

Deodorant şişesine nasıl su doldurabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
9.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Nisan şakası olarak kullanacağım milletin yüzüne yüzüne, ama boş deodorant şişesine su koymak sanırım baya zor bir iş.

Deneyen ve başarılı olan var ise bana yardımcı olabilir mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Deodorant Şişesine Su Doldurma Rehberi

Boş deodorant kutuların çöpe gitmesine izin verme! Onları suya yeniden doldurmak ve kullanmaya devam etmek mümkün. İşte deodorant şişesine su doldurma adımları:

• Deodorant Kapağı Nasıl Açılır:

Deodorant kapağı genellikle döndürerek veya kaldırarak açılır. Bazı deodorantlarda, kapağı açmak için bir düğmeye basmanız gerekebilir. Deodorant şişesi nasıl açılır diye merak ediyorsan, ürünün kullanım kılavuzuna başvurabilirsin.

• Deodorant Kutusu Nasıl Açılır:

Deodorant kutusu, kapağı açtıktan sonra görünür hale gelecektir. İçindeki deodorantı çıkarmak için kutunun iç kısmına bastırman gerekebilir.

• Deodorant Şişesi Nasıl Doldurulur:

Boş deodorant kutusunu soğuk suyla doldur. Suyu doldururken, deodorant kapağının kapal olduğundan emin ol.

• Deodorant Şişesi Nasıl Kullanılır:

Şişeyi tekrar deodorant olarak kullanmak için, kapağı yerine tak ve deodorantı koltuk altlarına uygula.

İpuçları:

• Deodorant şişesine su doldurduktan sonra, şişeyi iyice çalkala.
    • Su yerine, bitkisel gliserin veya çay ağacı yağı gibi doğal deodorant bileşenleri kullanabilirsin.
    • Boş deodorant kutuları, baharatlık, dikiş iğneliği veya mücevher kutusu gibi çeşitli şekillerde yeniden kullanılabilir.

Önemli Not:

Yukarıda anlatılan yöntem, yalnızca deodorant şişelerine uygulanmalıdır. Roll on deodorantların şişelerine su doldurmaya çalışmayın, çünkü bu ürünlerin çalışma mekanizmaları farklıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Biber gazı şişesine doldur daha güzel olur
  • Onlar basınçlı tüp olduğundan dolayı içine müdahale edemezsin diye biliyorum. İçini açıp su dolduracak bir yol bulsan bile sprey olayı gider, kullanışsız hale gelir büyük ihtimalle.

Deodorant değilde parfüm şişesi gibi olsa onlara doldurabilirsin ama bu sefer seri fıslamaz, tek tek basa basa fıslatırsın
  • deodorantın dışarı çıkmasını sağlayan şey içindeki basınçtır. içerisine su doldurabilsen bile sıkamazsın. içeride ekstra basınç olmayacağı beyhude bir çaba olur
  • @Cherry Sunburst @fairstars

Anladım arkadaşlar, seri sıkan bir şey olsa güzel olurdu

@Skillet

Hocam biber gazı şişesi nereden bulacağım şimdi minicik şehirde
  • Av malzemeleri satan yerlerde vardır diye tahmin ediyorum
  • Skillet kullanıcısına yanıt
    Dolu alırsam es kaza boşaltırken ölürüm sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fıslatmalı kolonya şişelerini düşünmez misin
  • Şırınga ile ama biraz zaman alabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.