Şimdi Ara

Depon Sağda mı Solda mı :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyelimki birisinin arabasına bindiniz ve benzininiz bitti. Benzinliğe yanaştınız fakat depo sağda mı solda mı ?

Bunun en basit öğrenme şekli benzin gösterge ışığına bakmak..

Benzin ışığında pompa solda ise resimdeki gibi depo soldadır. Benzin ışığı pompa sağda ise resimdeki gibi depo sağdadır. :)

Bilmeyen arkadaşlar için paylaştım iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan414 -- 27 Şubat 2013; 14:47:58 >

• ben ilk defa duydum,teşekkürler.

yani ilk resimde pompa sürücüye göre sol tarafta değil mi ?
  • Güzel bilgi tşkler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ilk resimde aracın deposu sol tarafta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan414

Diyelimki birisinin arabasına bindiniz ve benzininiz bitti. Benzinliğe yanaştınız fakat depo sağda mı solda mı ?

Bunun en basit öğrenme şekli benzin gösterge ışığına bakmak..

Benzin ışığında pompa solda ise resimdeki gibi depo soldadır. Benzin ışığı pompa sağda ise resimdeki gibi depo soldadır. :)

Bilmeyen arkadaşlar için paylaştım iyi forumlar

Her türlü soldadır yani
    bilgi için teşekkürler

• quote:

Evet ilk resimde aracın deposu sol tarafta..

ikinci resime de solda yazmışsınız ,sanırım ikinci cümle yanlış yazıldı o zaman.... teşekkürler tekrar...
  • Rica ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boş tüp patlar mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yazınızı düzeltin bir sorun var. bilgi için teşekkürler hiç dikkat etmemiştim.

quote:

Benzin ışığı pompa sağda ise resimdeki gibi depo soldadır. :)
  • Depo arka koltuğun herzaman altındadır. Demek istediğin depo kapağının yeriyse, bunu öğrenmek için göstergeyle içli dışlı olmak yerine insan aracına binerken bakar. Hatta herkes arabayı aldıktan birkaç gün sonra yerini ezberler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

yazınızı düzeltin bir sorun var. bilgi için teşekkürler hiç dikkat etmemiştim.

quote:

Benzin ışığı pompa sağda ise resimdeki gibi depo soldadır. :)

Yazı düzeltilmiştir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

Depo arka koltuğun herzaman altındadır. Demek istediğin depo kapağının yeriyse, bunu öğrenmek için göstergeyle içli dışlı olmak yerine insan aracına binerken bakar. Hatta herkes arabayı aldıktan birkaç gün sonra yerini ezberler.

Tanımadığınız bir arabaya bindiniz ve aceleniz vardı bakamadınız benzin istasyonuna yanaşacaksınız. Buraya bakarak ne türlü yanaşacağınızı görebilirsiniz sadece kendi aracınız için geçerli bir bilgi değil zaten
  • Bilgi için teşekkürler.Öğrendiğim iyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

Depo arka koltuğun herzaman altındadır. Demek istediğin depo kapağının yeriyse, bunu öğrenmek için göstergeyle içli dışlı olmak yerine insan aracına binerken bakar. Hatta herkes arabayı aldıktan birkaç gün sonra yerini ezberler.

sıfır aldığım 7 yaşında fiestam var,inanın depo (kapak yani) nerde şu anda hatırlamıyorum..
  • Farketmıyor kı. Sagda depo kapagı olan bır arac kullanıyorum ama pompaya soldan da yanastıgım cok olmustur.
  • quote:

Tanımadığınız bir arabaya bindiniz ve aceleniz vardı bakamadınız benzin istasyonuna yanaşacaksınız. Buraya bakarak ne türlü yanaşacağınızı görebilirsiniz sadece kendi aracınız için geçerli bir bilgi değil zaten

ya ortada ise

benim aracınki ortada
  • Hiç dikkat etmedim bugün bakim bi eğer dediğin gibi değilse görüşürüz
  • iyi oldu teşekkürler
  • quote:

Depo kapak yönü meselesi aşağıdaki konuda tartışılmıştı.

http://forum.donanimhaber.com/m_49813147/tm.htm
  • depo solda ama ben hep, pompa sağımda kalacak şekilde yanaşıyorum
  • Her araçta aynı olmuyor bu. Benim Doblo'da yakıt kapağı sol tarafta ama göstergede sağ tarafı gösteriyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.